Rüyada Kıyamet Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kıyamet görmenin manası nedir ve rüya tabirlerine göre rüyasında kıyamet gününü gören kimse bu rüyayı nasıl yorumlamalıdır? Rüyada kıyamet görmenin anlamlarını yazımızda bulabilirsiniz.
Rüyada Kıyamet Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Kıyamet Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada kıyamet görmek, genel olarak adaletin yerini bulacağına yorulmaktadır. Rüya sahibinin zor ve sıkıntı dolu günlerin yaklaşacağına, bu zamanda en büyük destekçisi ailesinin olacağına delalet etmektedir.

Rüya tabirlerinde rüyada kıyamet görmenin yorumu ayrıca şu şekillerdedir:


Rüyada Kıyametin Kopmasını Görmek

Rüyada kıyametin koptuğunu görmek, toplumda bazı kötülüklerin ve haksızlıkların yapıldığına işaret etmektedir. Rüyada kişi kıyametin sadece kendisi için koptuğunu görürse, bu rüya o kişinin çeşitli hastalıklar ile boğuşacağına alamet eder.


rüyada kıyamet görmek

Rüyada kıyamet görmek, kişinin düşmanlarının varlığı demektir. Rüya sahibinin hayatında bulunan düşmanlarını teker teker alt edeceğine, zorlu bir süreç içerisine gireceğine, çok dikkat etmesi gerekeceği anlamına gelmektedir.

Rüyada Kıyamet Gününü Görmek

Rüyada kıyamet gününü görmek, kişiye uyarı niteliği taşımaktadır. Rüya sahibinin kötü düşüncelerinden ve alışkanlıklarından vazgeçmesi için gerektiğine yorumlanır.


Rüyada Kıyamet Alametlerinden Birini Görmek

Rüyada kıyamet alametlerinden birinin ortaya çıktığını görmek, rüya sahibinin yaptığı hayır işlerini devam ettirmesi gerektiğine delalet eder.


Rüyada Kıyamet Suresini Okumak

Rüyada kıyamet suresini okuyan kişi için çok muhterem ve iyi bir mümin olduğu yorumu yapılmaktadır.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
55 Yorum