Rüyada Kadın Kadına Öpüşmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kadın kadına öpüşmenin anlamı ve yorumunu içeriğimizde derledik. Yazımızda kıymetli tabircilerin ifadeleri yer alıyor.
Rüyada Kadın Kadına Öpüşmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Kadın Kadına Öpüşmek

Bu rüya farklı şekillerde yorumlanmaktadır. Rüyada kadın kadına öpüşen insanlar görmek, yardım alınacak güçlü ve iyi niyetli bir adama işaret etmektedir. Bazı rüya sözlüğü yazarları ise bu rüyayı, iş ve ticari yaşamda başarılı olmaya yormaktadır. Ayrıca kişinin yakın zamanda hayırlı bir kısmeti olacağı anlamına da gelmektedir.

Rüyada Kadın Kadına Öpüşmek

Rüyada Kadın Kadına Sevişmek

Rüyada kadın kadına sevişen insanlar görmenin rüya tabiri, öpüşmek gibi genel olarak hayra yorulmaktadır. Rüya sahibinin maddi anlamda elinin bollaşacağına, dünya nimetlerinden dilediği gibi yararlanacağına işaret etmektedir.

Olumsuz anlamda yorumlayan rüya tabircilerine göre bu rüya, kişinin sıkıntıya düşeceği, sağlığını, mal ve mülklerini kaybedeceğinin habercisi olarak görmektedir.

Rüyada Kadın Kadına Öpüştüğünü Görmek

Rüya sahibinin aile içerisinde büyük tartışmalar yaşayacağına delalet eder. Ayrıca kişinin yapacağı hatalardan dolayı pişmanlık duyacağına ve kendisini affettirmek için çaba harcayacağına da yorulmaktadır.

Rüyada Kadın Kadına Cinsel İlişkiye Girmek

Rüyada kadın kadına cinsel ilişkiye girdiğini görmek, kişi evli ise kocası tarafından aldatılacağı anlamına gelmektedir. Rüya sahibi bunu fark ettiğinde ise kocasından boşanacak ve bu çevresince pek hoş karşılanmayacaktır.

Rüyada Kadın Cinsel Organı Görmek

Rüya tabirlerince rüyada kadın cinsel organı görmek, maddi kaygıların son bulması, gelecek maddi problemlerin önlenebileceği anlamına gelir. Rüya sahibi başına gelen kötü olaylardan kurtulacak, sıkıntılı günlerin ardından rahata kavuşacak ve huzuru bulacaktır.

Rüyada İki Kadını Cinsel İlişkiye Girerken İzlemek

Rüyada kadınların birbirileriyle ilişkiye girdiğini izlemek, rüya sahibi kimsenin çoğu vaktini boş işlere ayırdığına, gereksiz ve faydalı olmayan işlerle çok fazla zaman harcadığına işaret eder. Rüya sözlüğü yazarları bir kimsenin rüyasında iki kadını ilişkiye girerken izlemenin bir kimsenin sırlarını öğreneceğine yormaktadır.

İlginizi Çekebilir
Rüyada Kadın Görmek Ne Anlama Gelir?Rüyada Çıplak Görmek Ne Anlama Gelir?

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum