Rüyada Istampa Görmek Ne Anlama Gelir?

Istampa nedir ve çeşitleri nelerdir? Rüyada ıstampa görmek ne manaya gelir? Rüya tabirlerine göre rüyada ıstampa görmek nasıl açıklanır? İşte cevaplar.
Rüyada Istampa Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Istampa Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada ıstampa görmek, genellikle rüya sahibinin taklit edildiğine yorulur. Rüyada ıstampa vasıtasıyla bir yere mühür bastığını gören kişinin davranışlarının veya kendisine ait üretim mallarının sahtesinin yapıldığının habercisi olarak yorumlanabilmektedir. Rüyada ıstampa gören kişi iş hayatındaki gelişmelerin rakipleri tarafından takip edildiğine delalet eder.

Istampa: Bu kelime 'İtalyanca' kökenli olup damgalama yahut mühürleme gibi işlemlerde damganın mürekkep sağlayıcısı olan kutu içerisindeki mürekkeplenmiş yünlü kumaştan oluşmaktadır.

Istampanın bir diğer anlamı; tığ ya da ofort kalemle bakır ve çinko gibi metallerin üzerine kazınan resimlerin kağıda geçirilmesidir. Bu Japonların hayli iyi olduğu bir sanat dalıdır. Avrupa'da 15. asırda geniş yayılma sanatı dalında özellikle İtalya ve Fransa'da başarılı sonuçlar elde edilmiştir.


ruyada-istampa-gormek.jpg

Rüyada ıstampa görmek, rüya sahibinin taklit edildiği demektir. Bazı tabircilere göre ise kişinin rüyasında ıstampa görmesi, rüya sahibinin iş hayatındaki başarılarını kıskanan kimselerin olduğu anlamına da gelmektedir.


Rüyada Istampanın Kırıldığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında ıstampanın kırıldığını görmesi, kişinin zor günler geçireceğine yorumlanmaktadır. Bazı tabircilere göre ise kişinin rüyasında ıstampanın kırıldığını görmesi, rüya sahibinin hayatında çeşitli değişikler yapmak zorunda kalacağı anlamına da gelmektedir.


Rüyada Istampa Aldığını Görmek

Rüyada ıstampa aldığını görmek, rüya sahibinin ailesinden ve çevresindeki insanlardan tepki göreceğine işaret eder. Kişinin rüyasında ıstampa aldığını görmesi, rüya sahibinin işlerini yoluna koyacağına da delalet eder.

NeOldu.Com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.