Rüyada Giysi Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada giysi görmek neye tabir edilir? Rüyada giysi aldığını görmek gibi birçok rüyanızın tabirlerini sizlerle paylaşıyoruz.
Rüyada Giysi Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Giysi Görmek

Rüyada giysi görmek, giysinin çeşidine ve durumuna bağlı olarak değişmektedir. Güzel ve yeni giysiler görmek, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir hayat süreceğine işaret eder. Çirkin ve eskimiş giysiler görmek ise şanssızlığının daim olacağına ve kötü bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada Giysi Görmek


Rüyada Giysi Mağazası Görmek

Rüya sahibinin rüyasında giysi mağazası görmesi, kişinin bundan sonraki hayatını bolluk ve bereket içerisinde geçireceği anlamına gelir. Kişinin rüyasında giysi mağazası görmesi, rüya sahibinin kazancının her daim artacağına alamet eder.


Rüyada Giysi Verdiğini Görmek

Kişinin rüyasında giysi verdiğini görmesi, rüya sahibinin kısa süre içerisinde bütün dert ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında giysi verdiğini görmesi, kişinin parasız, aşsız ve ekmeksiz geçirdiği günlerin acısını çıkaracağına delalet eder.


Rüyada Giysi Aldığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında giysi aldığını görmesi, kişinin yanlış yollara sapacağına ve kusurlu işler yapacağına yorulur. Kişinin rüyasında giysi aldığını görmesi, rüya sahibinin başkalarının hakkına göz dikeceği anlamına da gelmektedir.


Rüyada Giysi Görmek

Rüyada giysi görmek, rüya sahibinin hayatında önemli değişiklikler olacağı demektir. Rüya sahibinin rüyasında giysi görmesi, kişinin maddi ve manevi anlamda zarar göreceği anlamına da gelmektedir.


Rüyada Giysi Topladığını Görmek

Kişinin rüyasında giysi topladığını görmesi, rüya sahibinin kısa süre içerisinde uzun bir seyahate çıkacağına alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında giysi topladığını görmesi, kişinin kazançlı işler yapacağına delalet eder.


Rüyada Giysi Sattığını Görmek

Rüyada giysi sattığını görmek, rüya sahibinin takas usulü ile karlı olacağı alışveriş yapacağına yorumlanır. Rüya sahibinin rüyasında giysi sattığını görmesi, kişinin aile hayatında daima mutlu olacağına rivayet eder.


Rüyada Giysi Dolabı Görmek

Rüya sahibinin rüyasında giysi dolabı görmesi, kişinin iş hayatında terfi edileceğine ve itibarlık kazanacağına alamet eder. Rüyada giysi dolabı görmek, rüya sahibinin bundan sonraki hayatını mutlu, mesut ve zengin olarak geçireceğine tabir edilir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum