Rüyada Fermuar Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada fermuar görmek ne anlama gelir? Rüyada fermuar görmek nasıl yorumlanır?
Rüyada Fermuar Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Fermuar Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada fermuar görmenin yorumu, rüya sahibinin cinsiyetine göre değiştiğine yorulur. Rüyayı gören erkek ise, evleneceğine, rüyayı gören kadın ise ailesindeki erkeğin evleneceğine delalet eder.


Rüyada Bozuk Fermuar Görmek

Rüyayı gören kişinin iş hayatında yaşanacak olumsuzluklara işarettir. Rüya sahibinin iş hayatında büyük sorunlar ve sıkıntılar yaşayacağına yorumlanır. 


Rüyada Fermuar Çektiğini Görmek

Rüyada fermuar çektiğini görmek, güzel bir rüya olarak yorumlanır. Rüya sahibinin başarılı ve iyi işler yapacağına işaret etmektedir. Hayırlı kazançlar kazanacağına delalet eder.


Rüyada Fermuar Kapattığını Görmek

Rüyada fermuar kapattığını görmek, kişinin çok uzun bir zamandan beri çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına yorulur. Rüya sahibinin üzüleceği olayların olacağına, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine alamet eder.


ruyada-fermuar-gormek.jpg

Rüyada fermuar görmek, rüya sahibi bir erkek ise eğer, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile yakın bir zamanda dünya evine gireceği demektir. Kişinin çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağı anlamına da gelir.


Rüyada Fermuar Bozulduğunu Görmek

Rüyayı gören kişinin, iş hayatında ve aile hayatında çok zor zamanlar geçireceği demektir. Rüya sahibinin bu yüzden büyük bir üzüntü duyacağına rivayet eder.


Rüyada Açık Fermuar Görmek

Rüyada fermuar açık görmek uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına işaret eder.


Rüyada Çanta Fermuarı Görmek

Rüyada çanta fermuarı görmek, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine yorulur.

Rüyada Fermuar Diktiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında fermuar diktiğini görmesi, kişinin eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına işarettir.


Rüyada Pantolon Fermuarı Görmek

Rüyada pantolon fermuarı görmek, kişinin aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine işaret eder. Rüya sahibinin belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine alamet eder.


Rüyada Fermuar Aldığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında fermuar aldığını görmesi, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağı anlamına gelir. Kişinin sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına yorulur.


Rüyada Fermuar Açtığını Görmek

Kişinin rüyasında fermuar açtığını görmesi, rüya sahibinin dertlerinin dermanını bulacağına işaret eder. Bazı tabircilere göre ise rüya sahibinin rüyasında fermuar açtığını görmesi, hastalıkların son bulacağına rivayet eder.


Rüyada Beyaz Fermuar Görmek

Rüyada beyaz fermuar görmek, kişinin bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine alamet eder. Rüya sahibinin cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, çok pişmanlık duyacağına, dargınların da yeniden bir araya geleceğine delalet eder.


Rüyada Fermuarlı Elbise Görmek

Rüyada fermuarlı elbise görmek, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, hayatını çok daha rahat şekilde daim ettireceğine alamet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.