Rüyada Etek Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada etek görmek kişinin parlak bir geleceğinin olacağı anlamına gelir. Rüya yorumcuları etek görmek konusunu değerlendiriyor.
Rüyada Etek Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Etek Görmek

Kişi için hayırlı bir kısmet demektir. Rüya sahibi için ailesinin mutluluğuna, huzuruna delalet eder. Rüyada kısa, mini etek görmek kişinin hayatında ufak sıkıntıların baş göstereceğine rivayettir. Rüyada etek görmek aynı zamanda kişinin işlerinin açılacağına, bol kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada Etek Görmek

Rüyada etek görmek, iki şekilde açıklandığı demektir. Rüyada görülen etek kısa ise evlilik durumunun tekrar düşüneceğine yorumlanır. Eğer rüyada görülen etek uzun ise evliliğin uzun ve mutlu süreceği manasına gelmektedir.

Rüyada Beyaz Etek Görmek

Rüya sahibinin yakın zamanda hayırlı bir haber alacağına yorulur. Rüyada görülen beyaz etek, kişinin elde edeceği başarı sayesinde ailesinden ve akrabalarından bol takdir toplayacağına delalet eder. Kişi herhangi bir ortama girdiğinde fazlasıyla dikkat çekecektir. Bu durum rüya sahibini mutlu edecek ve özel kılacaktır. Rüyada beyaz etek görmek aynı zamanda hayırlı bir kısmet demektir.

Rüyada Etek Giymek

Rüyasında etek giydiğini gören kişinin, asla ihanet etmeyecek dostlar edindiği demektir. Kişinin bu dostlarıyla beraber bir iş kuracağı manasına gelir. Rüyada etek giydiğini gören kişinin hayallerinin peşinden koşacağına, onu geriye çekmeye çalışan insanların sözlerine aldırış etmeyeceğine delalet eder. Rüyada etek giymek aynı zamanda rüya sahibinin bir iş için özel olarak hazırlanacağına delalet eder.

Rüyada Uzun Etek Görmek

Rüya yorumcularına göre uzun etek iş hayatı demektir. Rüya sahibi uzun soluklu bir iş hayatına atılacaktır. Yeni insanlarla tanışacak ve yeni ortamlara girecektir. Rüyada uzun etek görmesi kişinin elde edeceği başarı manasına gelir. Bu başarıda başkalarının gözü olabilir. Rüya sahibi çevresinde barındırdığı insanları iyi seçmeli ve tanımalıdır.

Rüyada Etek Aldığını Görmek

Rüyada etek aldığını görmek, rüya sahibinin evleneceğine işarettir. Rüyayı gören kişinin hanesinden huzurun eksik olmayacağına, vatana millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, hayatından huzurun ve mutluluğun daim olacağına işaret eder. Ayrıca rüyayı gören kişinin hayatını kıskanan insanların varlığına da yorulur.

Rüyada Etek Diktiğini Görmek

Rüyada etek diktiğini görmek, yeni bir kısmete işarettir. Rüya sahibinin yeni bir ilişkiye başlayacağına ya da ilişkisinin evlilikle sonuçlanacağına yorumlanır.

Rüyada Etek Hediye Ettiğini Görmek

Rüyada etek hediye ettiğini görmek, rüyayı gören kişinin zenginlik yaşayacağını ifade etmektedir. Kişinin mal varlığının çok fazla olacağına işarettir.

Rüyada Etek Ütülediğini Görmek

Rüyada etek ütülediğini görmek, rüya sahibinin eşiyle arasında ki sorunların ortadan kalkacağına yorumlanır. Kişinin eşiyle mutlu ve huzurlu olacağına delalet eder.

Rüyada Etek Satın Almak

Rüyada etek satın aldığını gören kişinin, kısmetini bulup evleneceğine işaret eder. Yaşayacak olan bu evliliğin çok uzun ve mutlu süreceğine delalet eder.

Rüyada Etek Kesmek

Rüyada etek kesmek, rüya sahibinin kıskanç bir insan olacağı manasına gelir. Kişinin eşini veya sevgilisini çok sevdiğine ve bu yüzden de çok kıskandığına işaret eder.

Rüyada Etek Aramak

Rüyasında etek aradığını gören rüya sahibinin, yaşadığı büyük bir sorunla uğraşacağı demektir. Kişinin bu sorununu bir türlü kafasından atamayacağına rivayet eder.

Rüyada Erkeğin Etek Giydiğini Görmek

Rüyada erkeğin etek giydiğini görmek, rüya sahibinin ilk başta küçük olan sorunlarının olacağı demektir. Kişinin bu sorunlarının git gide büyüyeceğine alamet eder.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum