Rüyada El Öpmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada el öpmek, hayırlı bir işin başlangıcı demektir. Değerli alimlerin görüşlerini ve yorumlarını sizler için bir araya getiriyoruz. İşte detaylar.
Rüyada El Öpmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada El Öpmek

Hayırlara vesile olan bir düştür. Sorumluluk sahibi biriyle tanışmaya yorumlanır. İşlerin yoluna girmesine, bereketin yaşanmasına rivayet edilir. Kazancın artmasından dolayı huzurun yaşanmasına işaret etmektedir. Bazı insanlardan itibar görmek demektir. Herkesi şaşırtacak bir adım atılmasına vesiledir.

Rüyada El Öpmek

Rüyada Zorla El Öpmek

Rüya sahibinin rüyasında zorla el öptüğünü görmesi, kendisine zorla yaptırılacak bir işe delalet eder. Kişinin hep ailesi tarafından yönetileceğine, kendi kararlarını veremeyeceğine rivayet eder. Rüyada zorla el öpmek , bir başka yoruma göre müjdeli haber demektir. Bu rüya, bekar kimseler için evlilik hayatında önemli kararlar alacağı anlamına gelmektedir.

Rüyada Bayramda El Öpmek

Rüyada bayramda el öptüğünü görmek, kişinin akrabaları tarafından çok sevilen ve saygı gören birisi olacağı, ailesiyle hiç bir sorun yaşamayacağı anlamına gelmektedir. Kişinin rüyasında bayramda el öptüğünü görmesi, rüya sahibinin iş hayatında çok başarılı olacağına tabir edilir.

Rüyada Yaşlı Kadın Eli Öpmek

Rüyada yaşlı kadın eli öpmek, rüya sahibinin büyük bir işe gireceğine, bu işten başarılı bir şekilde çıkacağına, büyük miktarda maddi kazanç elde edeceğine delalet etmektedir. Rüya sahibinin rüyasında yaşlı kadın eli öptüğünü görmesi, kişinin sosyal hayatında sevilen biri olacağı anlamına gelir.

Rüyada Kalabalıkta El Öpmek

Rüya tabircilerine göre rüyada kalabalıkta el öptüğünü gören kişinin, çok iyi dostları olacağına, rüya sahibinin hayallerini çok kısa bir süre içerisinde gerçekleştireceğine işaret eder. Rüya sahibinin rüyasında kalabalıkta el öptüğünü görmesi, kişinin hayatında var olan sorunların ortadan kalkması anlamına gelmektedir.

Rüyada Islak El Öpmek

Rüyada ıslak el öptüğünü görmek, rüya sahibinin uzun zamandır görmediği ve çok sevdiği birisini göreceğine ayrıca kişinin hayırlı bir kısmeti olacağına alamet etmektedir. Islak el genellikle suçluluk duygusu demektir. Yorumculara göre bu durum pişmanlık manasına gelir. Hikmet sahibi biriyle tanışmaya vesiledir.

Rüyada Tanımadığı Birinin Elini Öpmek

Rüyada tanımadığı birinin elini öptüğünü görmek, rüya sahibinin çevresinde hep iyi anılıyor olması demektir. Rüya sahibinin rüyasında tanımadığı birinin elini öptüğünü görmesi, kişinin iş hayatında daima başarılı olacağı anlamına gelir.

Rüyada Ölmüş Birinin Elini Öpmek

Rüyada ölmüş birinin elini öptüğünü görmek, rüya sahibinin sevildiğine ve saygı gördüğüne delalettir. Rüya sahibinin rüyasında ölmüş birinin elini öptüğünü görmesi, kişinin ailesiyle mutlu bir şekilde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada Tanıdık Birinin Elini Öptüğünü Görmek

Rüyada tanıdık birinin elini öpmek, rüya yorumlarına göre, rüyayı gören kimsenin yakınlık gördüğü bir kimseye yardım etmesi ve onun hayır duasını kazanması anlamına gelir. Rüyada tanıdık birinin elini öptüğünü görmek, kısa zamanda başarılı işler gerçekleştirmek demektir.

Rüyada Annenin Babanın Elini Öpmek

Rüyada annenin ve babanın elini öpmek, anne babaya düşkün olmak ve aile hayatına değer vermek olarak yorumlanır. Rüya sahibinin rüyasında annenin babanın elini öptüğünü görmesi, kişinin maddi anlamda ferahlayacağına işaret eder.

Rüyada Eşinin Elini Öptüğünü Görmek

Rüyada eşinin elini öpmek, rüya sahibinin aile içinde huzurlu ve mutlu olacağına delalettir. Rüya sahibinin rüyasında eşinin elini öptüğünü görmesi, kişinin iş hayatında hiçbir sorun yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada Sevgilinin Elini Öptüğünü Görmek

Rüyada sevgilinin elini öpmek, sevgiliye karşı hassas olmak demektir. Rüyada sevgilinin elini öptüğünü görmek, sevgiliyi saf duygularla sevmek olarak yorumlanır.

Rüyada El Öptürmek

Rüyada el öptürmek görmek, zorluklara göğüs germek, iş hayatında yükselmek, hane içinde mutluluğa kavuşmak şeklinde yorumlanır. Rüyasında el öptürdüğünü gören kimse, devlet makamında söz sahibi olur. Bu rüya aynı zamanda yolculuğa çıkmaya da delalet eder.

Rüyada Yaşlı Birinin Elini Öpmek

Rüyada yaşlı birinin elini öptüğünü görmek, hayırlı bir haber demektir. Rüyada yaşlı bir erkeğin elini öptüğünü görmek, mal mülk ve para olarak yorumlanırken, rüyada yaşlı bir kadının elini öptüğünü görmek ise sevgi ve sadakat demektir.

Benzer Rüya Tabirleri
Rüyada Dede GörmekRüyada Anneanne Görmek

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum