Rüyada Dolu Görmek - Dolu Yağdığını Görmenin Tabiri

Rüyada dolu görmek, sorunların kısa süre içerisinde azalmasına rivayettir. Değerli alimlerin görüşlerini bu içeriğimizde bulabilirsiniz. İşte detaylar.
Rüyada Dolu Görmek - Dolu Yağdığını Görmenin Tabiri

Rüyada Dolu Görmek

Kişinin hayatında kötü insanların var olabileceğine, bu tür insanları kendisinden uzak tutması gerekeceğine delalet etmektedir. Müjdeli bir haber alacağına bu haber sayesinde aile bireylerinin de mutlu olacağına yorumlanmaktadır. Zor günlerin geride kalmasına, huzura kavuşmaya işaret eder.

Rüyada Dolu Görmek

Rüyada Dolu Yağdığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında dolu yağdığını görmesi uzun soluklu iş hayatı olarak tabir edilir. Rüyayı gören kişinin hayatında var olan sıkıntılarının sona ereceğine delalet eder. Rüya sahibi uzun bir aradan sonra tekrardan tatile çıkacaktır ve negatif enerjisini boşaltacaktır. Rüya sahibi gönlünü ferah tutmalı ve fesatlıktan uzak durmalıdır.

Rüyada Dolunun Üzerine Yağdığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında dolunun üzerine yağdığını görmesi o kişinin mal kaybına, işlerinde zarara uğrayacağına rivayet etmektedir. Kişinin rüyasında dolunun üzerine yağdığını görmesi, rüya sahibinin maddi anlamda sorun yaşayacağına alamet eder. Uzun bir tatile ihtiyacının olduğu manasına gelmektedir. Bu durum herkes için sıkıntılı bir süreç olacaktır.

Rüyada Az Yağan Dolu Görmek

Bazı rüya yorumcularına göre rüya sahibinin rüyasında az yağan dolu görmesi ucuzluğa berekete delalet eder. Kişinin rüyasında az yağan dolu görmesi, rüya sahibinin Allah’ın rahmetine ve yardımına rivayet etmektedir. Doğru yoldan ilerlemesi gerekeceğine, ailesinin tavsiyelerine uyması gerekmektedir.

Rüyada Ceviz Büyüklüğünde Dolu Yağdığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında ceviz büyüklüğünde dolu yağdığını görmesi kişi eğer bekar bir bayansa vefa sahibi, dürüst, maddi durumu iyi olan, yakışıklı ve iyi niyetli bir adam ile evleneceği, mutlu bir yuva kuracağı şeklinde yorumlanır. Uzun ve yorucu bir iş hayatı geçireceği şeklinde tabir edilir.

Rüyada Dolu Yediğini Görmek

Rüyada kişinin dolu yediğini görmesi faydasız işlere yöneleceği tamamen dünya hayatına bağlanacağı ahiret inancından kopacağı, bazı hatalar yapacağı ve yaptıktan sonra pişmanlık duyacağına rivayet etmektedir. Bazı rüya yorumcularına göre de başkalarını rahata kavuşturacağına, ve onlara yardımda bulunacağına yorulur.

Rüyada Dolu Altında Kaldığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında dolu altında kaldığını görmesi çok günah işleyeceği bu nedenle de Allah’ın gazabına uğrayacağına, başına birtakım belaların ve şansızlıkların geleceğine delalet edilmektedir.

Rüyada Evin İçine Dolu Yağdığını Görmek

Rüya yorumcularına göre rüya sahibinin evinin içine dolu yağdığını görmesi doğru yolda ilerleyeceği, kendisine ve hayatına çeki düzen vereceğine, iş yerinde tefi edileceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının yerinde olacağına yorumlanır.

Rüyada Dolu Tanesi Görmek

Kişinin rüyasında dolu tanesi görmesi, rüya sahibinin acı çekeceğine ve hayatında çeşitli felaketlerin meydana geleceğine alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında dolu tanesi görmesi, kişinin kısa süre içerisinde sıkıntılarından kurtulacağı manasına gelir.

Rüyada Büyük Taneli Dolu Yağdığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında büyük taneli dolu yağdığını görmesi, kişinin huzurunu kaçıracak bir takım gelişmeler olacağına tabir edilir. Kişinin rüyasında büyük taneli dolu yağdığını görmesi, rüya sahibinin maddi anlamda zarara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada Şiddetli Dolu Yağdığını Görmek

Kişinin rüyasında şiddetli dolu yağdığını görmesi, rüya sahibinin hayatında çok ani ve büyük değişmeler olacağına alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında şiddetli dolu yağdığını görmesi, kişinin iftiralara maruz kalacağına delalet eder.

Rüyada Doludan Kaçtığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında doludan kaçtığını görmesi, kişinin iş hayatında hiçbir sıkıntı yaşamayacağına çok büyük adımlar atacağına tabir edilir. Kişinin rüyasında doludan kaçtığını görmesi, rüya sahibinin kazancının günden güne artacağına işaret eder.

Rüyada Doluyu Eline Aldığını Görmek

Kişinin rüyasında doluya eline aldığını görmesi, rüya sahibinin elindeki imkanları çok hayırlı bir şekilde kullanacağına alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında doluyu eline aldığını görmesi, kişinin aile hayatında hayırlı haberler alacağına delalet eder.

Rüyada Dolu Topladığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında dolu topladığını görmesi, kişinin kendisine huzursuzluk veren kimselerden uzaklaşacağına tabir edilir. Kişinin rüyasında dolu topladığını görmesi, rüya sahibinin iş hayatında hayırlı çalışmalar yapacağı anlamına gelir.

Benzer Rüya Tabirleri
Rüyada Yağmur GörmekRüyada Bulut Görmek

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum