Rüyada Beyaz At Görmek: Bereket ve Başarı

Rüyada beyaz at görmek, bolluk, bereket ve zenginliğin simgesidir. Bu rüya, hayatta başarılı olacağınızı ve aşkınızı bulacağınızı müjdeliyor.
Rüyada Beyaz At Görmek: Bereket ve Başarı

Rüyada Beyaz At Görmek

Rüyada beyaz at görmek, bolluğun, bereketin ve zenginliğin simgesidir. Aynı zamanda hayatta çok başarılı olacağınızı ve hayatınızın aşkını sonunda bulacağınızı ifade eder. Gösterişli bir at görmek, büyük bir işin başına geçmeye ve mutluluğa işaret eder.

Yüklü bir at görmek ise iflas edileceğine işaret eder.

Savaş atı görmek düşmanın zararına uğramayacağınıza işaret ederken, at yarışı sabırsızlığa işaret eder. Ayrıca, atın nallanır görmek bir hastalığa tutulmaya işaret olabilir.

Rüyada at görmek genellikle murada ermek anlamındadır. Ata binmeye ehil olmayan biri rüyada ata bindiğini görse, bu onun için izzet ve makama, yüksek derecelere işaret eder. Bazı kere de ata binmek yolculuğa işarettir.

Danyal (a.s.)'ın ifadesine göre rüyada at görmek, izzet, şeref ve devlete işaret eder.

Kirmani ise güzel bir ata bindiğini görmeyi, o at üzerinde ağır ağır yol almak, şeref ve yüce kadere işaret olarak yorumlar. Doru renkli ata binmek, kuvvetin çokluğuna işaret ederken, doru taya (atın yavrusu) binmek zengin bir kadınla evlenmeye işaret eder.

Rüyada erkek ata binmek düşman üzerine galip gelmeye işaret eder. Bazen de at görmek, güzel inşa edilmiş bir eve işaret edebilir.

Kır ata bindiğini gören kimse düşmanını kahra uğratırken, kır at görmek hayır ve bereketi simgeler. Hâlis kızıl bir kısrak görmek dindar, neşeli, iffetli ve şöhretli bir kadına işaret eder. Her tarafı, yelesi ve kuyruğu kızıl bir kısrak görmek de neşeli, sevinçli bir kadın ile tabir edilir.

Rüyada at görmek her yönüyle iyidir ve yüksek mevkilere işaret eder.

Attan indiğini görmek ise iyi değildir ve keder alâmetidir. Başkasına ait bir ata bindiğini görmek, o kişinin mertebesine yükselmeye işaret eder.

Eğersiz ve gemsiz bir kısrağa bindiğini görmek ise fena huylu bir kadına işaret eder.

Kendi yanında veya evinde bir atın helak olduğunu görmek, insanlardan birinin vefat edeceğine işaret eder. Ata bindiğini gören kişinin hanımı hamile ise, bir erkek çocuğu olacağına işaret eder.

Ibn-i Şîrîn (rh.a) ise yelesi ve kuyruğu kızıl sarı olan bir atı görmeyi harp ve gıtale işaretle yorumlar. Rüyada atın kendisini ısırdığını görmek ordu ve kuvvet sahibi olmaya işaret ederken, atı öldürdüğünü görmek nimet, mal, izzet ve kuvvetle tabir edilir.

At üzerinde olduğunu fakat buna taaccüp ettiğini görmek Allah yolunda cihada işaret eder. Atın kuyruğunun kıllarının çok olduğunu görmek evlat ve akrabanın çokluğuna işaret ederken, atın kuyruğunun kesildiğini görmek ölüme işaret eder.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum