Rüyada Ay Tutulması Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada ay tutulması görmenin hikmeti ve alameti hakkında merak ettiğiniz tüm rüya tabirlerine buradan ulaşabilirsiniz.
Rüyada Ay Tutulması Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Ay Tutulması Görmek

Musibete yorulmaktadır. Bu nedenle hayırlı bir rüya olarak nitelendirilmez. Kişinin üzerine asılsız iftiraların atılabileceğine delalet etmektedir. Sakin kalmalı ve olaylara başka açılardan bakmayı öğrenmelidir. Kötü fakat geçici bir dönem içerisinde olacaktır. İş hayatında ufak şeylerden tartışmaların çıkacağına işaret eder.

Rüyada Ay Tutulması Görmek

Rüyada Ay Görmek

Rüya sahibinin rüyasında ay görmesi bereketli ve hayırlı bir geleceğe sahip olduğuna işaret eder. Rüyada ay görmenin yorumu, hane içinde bereket demektir. Kişi özellikle bu süreçte kendisine çok iyi bakacağına delalet eder. Pek çok iş fırsatı ve kısmet anlamına da gelmektedir.

Rüyada Ayı Tuttuğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında ayı eline aldığını görmesi kısmet demektir. Rüya sahibinin hayırlı bir kısmetle dünya evine gireceği şeklinde yorumlanır. Kişi eğer evli ise iş yaşamında büyük başarılara imza atacağına yorumlanır. Rüya sahibini çevresinde kıskanan insanların olduğuna yorulur. Bu insanlardan uzak durması gerekeceğine delalet eder.

Rüyada Dolunay Görmek

Yeni iş fırsatı ve mutluluk anlamına gelir. Helal kazanç anlamına da gelmektedir. Kişi için yeni bir başlangıç olarak nitelendirilir. Kazanılan refah seviyesi bazılarının gözüne batacaktır. Bu durum rüya sahibi strese sokacaktır. Yorumculara göre dolunay, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada Ayın Secde Ettiğini Görmek

Rüya sahibinin devlet kadrosuna gireceği ve çok iyi makama yükseleceği şeklinde tabir edilir. Rüyada ayın secde ettiğini görmek övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine delalet eder. Rüyada ayın secde ettiğini görmenin bir diğer manası ise kazanılacak olan manasına gelir.

Rüyada Ay ile Güneşin Mücadele Ettiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında ay ile güneşin mücadele ettiğini görmesi çevresindeki iki büyük insanın birbirlerine düşmanlık edeceğine ve ciddi olaylar yaşanacağına delalet eder. Rüyada ay ile güneşin mücadele ettiğinin görmek çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada Dolunay Görmek

Rüya sahibinin rüyasında dolunay görmesi güzel ve en kısmetli işlere sahip olmaya ve her dilediği şeye kavuşmaya tabir edilir. Mutluluk ve sevinç anlamına gelir. Rüyada dolunay görmek neşeli bir hayat süreceğine, şansının da döneceğine, işlerinde bolluk ve bereketin hakim olacağına işarettir.

Benzer Rüya Tabirleri
Rüyada Ay GörmekRüyada Dolunay Görmek

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.