Rüyada Aba Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada aba giymek neye işarettir? Rüyada görülen aba nasıl yorumlanmalıdır? İşte rüyada görülen abayı tüm detaylarıyla buradan bulabilirsiniz.
Rüyada Aba Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Aba Görmek

Rüyada Aba Görmek

Rüyada aba görmek, rüya sözlüğü yorumcularına göre rüya sahibinin yaşayacağı olumsuz olaylar, iş hayatında bozulmalara ve aile hayatında da büyük huzursuzlara neden olacağına yorulur. Rüya sahibi bu olumsuzluklardan kurtulmak ve zararlarını telafi etmek için yakın zamanda bir seyahat edeceği, bu seyahat sayesinde her şeyden kurtularak iş ve aile hayatının eski günlerdeki gibi huzurlu ve mutlu olacağına delalettir.


Rüyada Aba Giymek

Rüya sahibi rüyasında aba giydiğini görmesi iş hayatında çok sıkıntılı günler göreceği ve bunun sonunda maddi manevi inanılmaz zararlara uğrayacağı belirtilir. Ancak hiç beklemediği anda karşısına çıkan tüm fırsatları değerlendirip bütün sıkıntılarından kurtulacağına alamettir.


ruyada-aba-gormek.jpg

Rüyada aba görmek, rüya sahibinin yaşadığı hayatın sıkıntılı ve sorunlu hal alarak sıkıntıların yakasını hiç bırakmayacağı demektir. Kişinin hane içinde sebepsiz olaylar yüzünden sürekli tartışmalar yaşanarak ailevi huzurunuzun bozulacağı anlamına da gelir.


Rüyada Aba Yırtıldığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında aba yırtıldığını görmesi, kişinin hayır işleri peşinde koşacağına alamet eder. Bazı tabircilere göre ise kişinin rüyasında aba yırtıldığını görmesi, rüya sahibinin sıkıntılı bir hayatı olacağına yorulur.


Rüyada Bir Kimsenin Aba Giydiğini Görmek

Rüyada bir kimsenin aba giydiğini görmek, rüyada yabancı bir kimsenin aba giydiğini görmek, iş hayatınızda size karşı yakınlık göstermeye çalışan kimseler karşı dikkatli olup yaptığınız işlerde duygusal davranmaktan uzak durmanız gerektiğine, kazançlarınız da yapacağınız harcamalar konusunda dikkatli duyarlı davranıp elinizdekilerin kıymetini bilmeye yorumlanır. 

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.