Ronaldo İmzalı Kulaklıklar Geliyor

Dünyaca ünlü futbol yıldızı Cristiano Ronaldo kendi adını taşıyan kulaklık için Monster ile anlaşmaya vardı.
Ronaldo İmzalı Kulaklıklar Geliyor

Futbolun tartışmasız en iyi isimlerinden biri olan Cristiano Ronaldo spor dışında yaptığı yatırımlarla da konuşulmaya devam ediyor.

Ronalda son olarak daha önce Beats ile çalışan ve kulaklık pazarının en büyüğü olan Monster ile anlaşmaya vardı. Yıldız oyuncu kendi markasıyla kulaklık pazarına girmek istiyor. “ROC Sport” ismini alan kulaklıklar üç farklı çeşitte oluşacak ve fiyatları da bu çeşitler belirleyecek.

Sırasıyla; ROC Sport SuperSlim, ROC Sport Freedom ve ROC Sport Black

Kulaklık modellerin isimleri ise ROC Sport SuperSlim, ROC Sport Freedom ve ROC Sport Black Platinum olacak. Kulaklıklar modellerine göre 170-300 dolar arasında satışa çıkacak.

Dünyaca ünlü yıldız piyasaya çıkacak kulaklıklar için “"Bu modelleri, dünyanın dört bir yanındaki hayranlarıma iyi bir dizayna ve ses kalitesine sahip ürünler ile buluşturmak için oluşturduk" açıklamasında bulundu.

Önümüzdeki günlerde raflarda yerini alması beklenen kulakların Türkiye’de ne zaman satışa çıkacağı ve fiyatı hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.