Dünya'nın En Romantik Yerleri

Elbette sevgilinizi veya eşinizi Dünya'nın en romantik yerine götürmeyi siz de istersiniz. Bu yüzden sizler için Dünya'nın en güzel ve en romantik yerlerini bir araya getirdik.
Dünya'nın En Romantik Yerleri

Dünyadaki En Romantik Noktalar

Gerçek bir aşıksanız, eşinizle veya sevgilinizle dünyanın neresinde olursanız olun, o yer sizin için en romantik yerdir. Bu içeriğimizde pek çok çiftin, ''romantizmi doruklarda yaşadık'' dedikleri turistik yerleri listeledik. İşte Dünya'nın en romantik yerleri;

dunyanin-en-romantik-yerleri.gif


1. Paskalya Adası

Pasifik okyanusun üstünde bulunan Paskalya Adası, ronmantizmi yaşamak isteyen çiftlerin akın ettiği yerlerden biri. Gün batımını seyretmek için en güzel yerlerden biri olan Paskalya Adası, milyonlarca evlilik teklifine tanıklık etmiştir.

paskalya-adasi-002.jpg


2. Ushuaia, Arjantin

Ushuaia, dünyanın güney yarımküresinde yer almaktadır. Konumunun Dünya'nın bir ucunda bulunması  "gel dünyanın sonuna gidelim" deyimini ortaya çıkarmıştır. Eşsiz manzarası ve temiz havasıyla insana huzur veren Ushuaia, çiftlerin favori romantik noktalarından biri.

ushuaia-.jpg


3. Bangkok, Tayland

Tapınakları, nehirleri, sokak pazarları, tarih kokan kültürü ile tanınan Tayland'ın Bangkok şehri aşkı çağırıyor. Manzaraya karşı harika bir akşam yemeğine yiyebilirsiniz? Geceleri uyumayan bu şehir, ışıklandırması ve eşsiz restoranlarıyla romantik çiftlerin vazgeçemediği noktalardan biri.

tayland-bangkok.jpg


4. Paris, Fransa

Aşıklar Şehri olarak bilinen Paris, Dünya'nın en romantik yerleri arasındadır. Şehrin sokakları, tarihi binaları, ve elbette Eyfel Kulesi en önemli özelliklerinden biri. Eşinizle beraber Eyfel Kuleli bir manzarada romantik bir yemek yemek harika olacaktır.

paris-fransa.jpg


5. Bali Adası

Endonezya'da bulunan Bali adası aşıklar için gidilebilecek en romantik noktalardan biri. Otellerin çiftlere sunduğu özel romantik alanlar ile büyüleneceksiniz. Bu özel anı asla unutamayacağınıza gönülden inanıyoruz.

bali-adasi.jpg


6. İtalya, Aşk Yolu

Evli çiftlere şans getirdiği düşünülen ve İtalya'da bulunan Aşk Yolu, her yıl binlerce çifti ağırlamakta. Aşıkların kilit, ip, toka gibi nesneler asıp dilek tuttuğu bu yerde romantik şarkılar hiç susmuyor.

italya-ask-yolu-.jpeg


7. Aşk Tüneli, Ukrayna

Ukrayna'da yer alan, kocaman yeşil bir delik gibi görünen bu yol çiftlerin yürüyerek romantik anlar geçirdiği bir lokasyon. İçinden geçen çiftlerin tüm dileklerinin kabul olacağına inanılıyor.

ukrayna-ask-tuneli.jpeg


8. İstanbul Galata Kulesi

Galata Kulesi...  Bir inanışa göre; aşıklar bu kuleye bir kez çıkınca ömürlerinin sonuna kadar birlikte yaşarlarmış.

galata-kulesi-005.jpg


Önerilen İçerik; Romantik Aşk Şehirleri

NeOldu.com / Sosyal Fayda

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.