Rolls-Royce Cullinan 2019 - Donanım, Fiyat ve Özellikleri

Son yılların en çok beklenen otomobilleri arasında gösterilen Rolls-Royce Cullinan modeli hakkında tüm bilinmesi gerekenleri bu içerikte bulabilirsiniz. İşte, Rolls-Royce Cullinan otomobilinin özellikleri ve fiyatı...
Rolls-Royce Cullinan 2019 - Donanım, Fiyat ve Özellikleri

Otomobil dünyasına adına altın harfler yazdıran Rolls-Royce 2019 yılında piyasa sürdüğü Cullinan model arabasının tanıtımını gerçekleştirdi. Herkesin merakla beklediği Rolls Royce Cullian modeli hakkında bilinmeyenleri sizler için bir araya getirdik. İşte, 2019 yılının en çok konuşulan arabası konumunda olan Rolls Royce Cullinan özellikleri ve fiyat bilgileri...

Rolls-Royce Cullinan Yeni 2019 Modeli

Dünyada lüks kategoride yer alan ve seri üretim alanındaki SUV modeller arasında ilk olma özelliği taşıyan Rolls-Royce Cullinan kalite bakımından gerçekten en iyi malzemelere sahip bir araç. Araçla ilgili yapılan araştırmalar neticesinde en çok dikkat çeken ayrıntı, aracın dünyanın bir çok ülkesinde ve birçok arazi yapısında sorunsuz çalışması…

rolls-royce-cullinan-001.gif


Rolls-Royce Cullinan 2019 Özellikleri

2019 yılında araç piyasasına damga vuran SUV modeli olma özelliği taşıyan Rolls-Royce Cullinan son yılların en etkili araçlarından bir tanesi…

Piyasaya çıkarılan son araç olma özeliğini taşıyan Rolls-Royce Cullinan, müşterilerin mükemmeliyetçi isteklerine kendisini uyumlu hale getiriyor. Rolls-Royce markasının da sitesinde belirttiği gibi araç alüminyum mimari üzerine kurulu tarihteki ikinci araç… Yukarıda da belirttiğimiz gibi araç bütün dış koşullara ve tahribata karşın testlerden başarılı sonuçlar alarak müşterilerin karşısına çıktı.

Rolls-Royce Cullinan İç Özellikleri

Aracın iç özellikleri arasında yer alan head-up ekranı, oldukça göz doldurucu. Yüksek çözünürlüğe sahip bu ekipmanda araç kullanımının zevkine varabilirsiniz. Bunun yanı sıra aracımızda havali süspansiyon, şerit takip ve uyarı asistanı son teknoloji sistemler yer alıyor. Sürüş kontörlünde son noktayı kullanıcılarına sunan Rolls-Royce Cullinan, çapraz trafik uyarı sistemi, çarpışma önleme asistanı ile araç kontrolünü adeta zirvede yaşatıyor.

Rolls-Royce Cullinan aracını 2019’un en kapsamlı markası haline getiren nedenlerden bir tanesi de adaptif hız sabitleme özelliği, dört kamera ile çevresel görüş özelliği… Aracın iç özellikleri arasında yer alan dört kamera ile çevresel görüş özelliği, markayı alanında adeta bir numara yapıyor.

Aracın yüksek bir araç özelliğine sahip olması arka kısımda taşıma kapasitesini de ön plana çıkartıyor. Yapılan testler sonucunda da aracın bagaj alanı 560 litre hacmine sahipken arka koltuklar katlandığında ise bu rakam neredeyse 1400 lt. kadar çıkıyor.

Rolls-Royce Cullinan Dış Özellikleri

Aracın iç özelliklerinin yanı sıra, dış özellikleri de oldukça fazla konuşulan tarafı… Aracın plakası konumunda olan jantların 22 inçlik bir boyutta olması ve Sprit of Ecstasty özelliğini devam ettirmesi kalitenin daha da artışına kabul edilebilir bir neden… Diğer birçok Rolls-Royce modeli gibi Rolls-Royce Cullinan’de yüksek bir araç özelliği sebebiyle inişlerde kolaylık sağlamak amacıyla kapının açılmasıyla beraber 40 mm bir alçalma yaşamaktadır. Küçük bir ayrıtı gibi gözükse de gerçekten müşteri memnuniyetinin ön planda tutulmasının ne kadar önemli olduğunu vurgulamak açısında değerli bir adım.

Rolls Royce Cullinan Teknik Özellikleri

  • 0-100 km / 4.7 saniye
  • Saatte 250 Km Hız
  • 100 Km 15 Litre Yakıt Tüketimi
  • 6.75 Litre Çift Turbo Özelliği
  • V12 Motor Gücü
  • 571 Beygir Gücü
  • 850 Nm Tork Üretim
  • 4WS Sistemi
  • 560 litre hacimli çift kapaklı bagaj

Rolls Royce Cullinan Fiyat Bilgisi

2019 yılında satışına başlanan SUV modelleri arasında en lüks araç olma özelliğini taşıyan Rolls Royce Cullinan modelinin satış fiyatı ilk dönemlerinde 325 Bin Dolardan kendisine alıcı buldu. Ülkemizde kurun değişimine ve vergi oranlarında bağlı olarak fiyat değişkenlik gösterebilmektedir.


Rolls-Royce Cullinan 2019 Model Fotoğrafları

Rolls-Royce Cullinan 2019

Rolls-Royce Cullinan 2019

Rolls-Royce Cullinan 2019

Rolls-Royce Cullinan 2019

Rolls-Royce Cullinan 2019

Rolls-Royce Cullinan 2019

Önerilen İçerik: 2019'da Satışa Çıkacak 33 Yeni Otomobil Modeli

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.