Güçlü Temizlik Sağlayan: Roidmi X30 Pro İnceleme

Yeni nesil özellikleri ile dikey süpürgeler arasında en iyisi diyebileceğimiz Roidmi X30 Pro kablosuz dikey süpürgeyi inceledik.
Güçlü Temizlik Sağlayan: Roidmi X30 Pro İnceleme

Roidmi X30 Pro

Sade ve şık tasarımıyla dikkatleri üzerine toplayan Roidmi X30 Pro’nun özelliklerine sizler için göz attık.

İşte temizlik ustası Roidmi X30 Pro incelemesi.

Teknik Özellikler
Çalışma Süresi70 dakika
Hepa FiltreVar
Ses Seviyesi75 db
Güç Değeri28.8 V
Kullanım ŞekliDikey
Amazon
Fiyatını Gör
Roidmi
X30 Pro Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 Çok teşekkür ederim. Tam bir sürpriz. Sabırsızlıkla bekliyorum. Güzel bir öğretmenler günü hediyesi oldu benim için. Esra Y.

👤 Ürün gerçekten harika. Mağazayı hiç söylemiyorum bile. İdeal seçim gerçekten sizi tebrik ediyorum. Teşekkürler. Halil G.


İnceleme

1. 26.500 Pa basıncı sayesinde adeta bir hortum etkisi yaratan Roidmi X30 Pro’nun sahip olduğu OLED akıllı ekranı üzerinden yaptığınız temizliği eş zamanlı olarak takip edebilirsiniz. Modelin 165 AW emiş gücü bulunmaktadır.

Roidmi Şarjlı Süpürge

2. Yeniden tasarlanan NEX-V fırçası ile tüm zeminlerde yüksek temizlik performansı göstermektedir. 70 dakika boyunca çalışabilen Roidmi X30 Pro, 450 m2 alanı rahatlıkla temizleyebilmektedir. Ek olarak hayvanlarınız için üretilen bu fırçayla rahatlıkla tüylerini doğrudan çekebilirsiniz.

Roidmi Şarjlı Süpürge

3. Roidmi X30 Pro’nun toz haznesine eklenen iyon antibakteriyel kaplama sayesinde bakterilerin çıkan havayla kaçması engellenmektedir. Böylelikle evinizin içerisindeki hava, tamamen bakterilerden arınmaktadır.

Roidmi Şarjlı Süpürge

4. Akıllı LED ışıkları karanlık ortamlara girdiğinde otomatik bir şekilde açılarak sizin rahatça temizlik yapmanızı sağlamaktadır. Sahip olduğu HEPA filtre sayesinde havadaki tüm bakterileri ve tozları içine hapsederek ortamı temizlemektedir.

Roidmi Şarjlı Süpürge

5. Evinizin içerisinde gözle görünmeyen toz ve akarları Roidmi X30 Pro’nun koltuk başlığını kullanarak alerjik maddelerinin büyük bir kısmını yok edebilirsiniz. Modelin OLED ekranına bakarak hangi temizlik modunu kullandığınızı öğrenebilirsiniz.

Roidmi Şarjlı Süpürge

6. Roidmi X30 Pro, bir önceki modele göre daha iyi geliştirilerek, enerji tüketimi, temizlik performansı ve çalışma sesi seviyesi gibi konularda iyileştirmeler kazandı. Aynı zamanda ürünün su tankına temizlik tabletleri koyarak evinizi dezenfekte edebilirsiniz.

Roidmi Şarjlı Süpürge

7. Roidmi X30 Pro’nun en önemli özelliklerinden biriside 6 katmanlı filtre teknolojisidir. Bu filtre teknolojisi alerjik maddeleri içerisine çekerek sizi ve ailenizi korumaktadır. 8 tane bulunan LG/Samsung lityum teknolojili pil sayesinde çalışma süresi diğer modellere göre oldukça fazla.

Roidmi Şarjlı Süpürge

8. Temizlik sonrası Roidmi X30 Pro’nun temizlik haznesini tek bir dokunuşla boşaltabilirsiniz. Manyetik özellikli şarj istasyonuna yaklaştırarak süpürgenizi yeniden kullanıma hazır hale getirebilirsiniz. Üç kat gürültü azaltma teknolojisi ile artık Roidmi normalden daha sessiz çalışmaktadır.

Roidmi Şarjlı Süpürge

9. Telefonunuza yükleyeceğiniz uygulama üzerinden Roidmi X30 Pro’nun durum bilgilerine erişebilirsiniz. Modelin yıkanabilir parçaları sayesinde eklentilerin içinde toz kalıntısı ve kötü koku kalmamaktadır.

Roidmi Şarjlı Süpürge

10. Güçlü emiş gücüne sahip olan Roidmi X30 Pro, ülkemizde 4.700 Türk Lirası ve 5.000 Türk Lirası arasında satılmaktadır.Roidmi Şarjlı Süpürge

Amazon
Fiyatını Gör
Rodime
Dikey Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Roidmi X30 Pro Hakkında Sıkça Sorulan Sorular (SSS)

Roidmi X30 Pro, hakkında merak edilen soruları cevapladık.

Roidmi X30 Pro çalışma süresi ne kadar?

En çok satan dikey süpürge modellerinden olan X30 Pro, 75 dakika aralıksız çalışabiliyor.

Roidmi X30 Pro ses seviyesi nedir?

Temizliği kolaylaştıran ürün, 75 dB ses seviyesinde çalışıyor.

Roidmi X30 Pro Türkçe'mi?

Evet, Roidmi X30 Pro modelinin uygulaması tamamen Türkçe.

<

 Yazar
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.