Roidmi Eve Plus Robot Süpürge Yorumları ve Özellikleri

Gelişmiş özelliklere sahip olan Roidmi Eve Plus'ı sizler için inceledik. İşte Roidmi Eve Plus'ın özellikleri ve detaylı incelemesi.
Roidmi Eve Plus Robot Süpürge Yorumları ve Özellikleri

Roidmi Eve Plus robot süpürge inceleme yazımızda tasarım, kapasite, performans ve batarya bilgileri yer almakta olup Roidmi Eve Plus kullananların deneyimleri yer almaktadır.

Roidmi Eve Plus Özellikleri

Ağırlık3.6 kg
Pil5200 mAh
Emiş Gücü2.700 Pa
Ölçü120 mm
Yükseklik9.8 cm
Çalışma Süresi250 dakika
Çalışma Modu5
Ses Seviyesi50 dB
Şarj Süresi3 saat
Toz Kapasitesi3 L
Amazon
Fiyatını Gör
Roidmi Eve Plus
Robot Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Roidmi Eve Plus Vacuum Mop İnceleme

Yeni nesil özellikleri ile kullanıcıların beğenisini toplayan Roidmi akıllı robot süpürge, rakiplerine göre çok daha kısa sürede temizliği tamamlamaktadır.

İşte, hayatınızı kolaylaştıracak Roidmi Eve Plus akıllı robot süpürge ile ilgili tüm detaylar;

Tasarım

Roidmi Eve Plus robot süpürge, yuvarlak tasarımı ile beraberinde 35 x 35 x 9,8 cm boyutlarına ve 3,6 kg ağırlığa sahip. Siyah desenli beyaz renkte bir gövdeye sahip model, diğer akıllı robot süpürgelerin çoğu gibi kalın bir disk biçiminde geliyor. Bu durum Eve Plus'ın aşırı alçak mobilyaların altına girmesini engellesede üzerinde yer alan çıkıntı, hassas harita oluşturma ve engel tespiti için odayı üç boyutlu olarak tarayan LiDAR sensörü olarak görev alıyor.

Roidmi Robot Süpürge

Roidmi Eve Plus Robot Süpürge Boyutları

Uzunluk9.8 cm
Genişlik35 cm
Derinlik35 cm
Ağırlık3,6 kg
RenkBeyaz

Öte yandan merkeze navigasyon için kullanılan lidar sensörünün her iki taraftaki mekanik tamponun üzerine duvar sensörleri ve ön tarafa bir engel algılama sensörü yerleştirilmiş. Bu arada lidar sensörü, mobilyaların altına sıkışmaya karşı koruma sağlayan mekanik bir düğme ile donatılmış. Lidarın yanında yer alan üç mekanik kontrol düğmesi ise: şarj için tabana zorunlu dönüş, başlat / duraklat ve yerel temizleme modu işlevine sahip.

Filtre ve Toz Kapasitesi

Roidmi Eve Plus, pil azaldığında (%15) temizlik veya paspas oturumunu duraklatacak ve baz istasyonuna geri dönecektir. Aynı şekilde toz haznesi dolsa dahi çalışmayı bırakmayan model, herhangi bir dış müdahale gerektirmeden istasyona geri dönerek toz haznesini otomatik olarak boşaltabilmektedir.

Roidmi Robot Süpürge

Roidmi Eve Plus Kapasite ve Filtre Özellikleri

Toz Haznesi0.30 L
Kullanım AlanıHalı-Sert Zemin
Yan Fırça Sayısı1
Su HaznesiVar
Toz HaznesiVar
İstasyon Haznesi3 L
Islak MopVar

Hazne boşaltma sırasında tozlara dokunmadan torbayı kaldırabilirsiniz. Ozon Sterilizasyon sayesinde koku ve mikropları ortamdan ayrıştırmaktadır. 9.8 cm’lik büyüklüğü ile kolayca dar alanları temizleyebilmektedir

Performans ve Haritalama

2700 Pa gücündeki emiş performansıyla karşınıza çıkan Roidmi Eva Plus, kesintisiz ve derinlemesine temizliğin kapısını aralıyor.

Roidmi Robot Süpürge

Roidmi Eve Plus Teknik Özellikleri

Emiş Gücü2.700 Pa
Max Çalışma Süresi250 dakika
Haritalama YöntemiLazer+SLAM
HaritalamaVar
Sensör Sayısı39

250 dakikalık çalışma süresiyle evinizi baştan sonra titizce temizleyen bu robot süpürge, hibrit olarak hazırlanmıştır. 2 adet yan fırçası bulunan bu süpürge, köşe ve kenarlarda bulunan ulaşılması zor kirleri ortadan kaldırmanıza yardımcı olur. Ana fırçasının asimetrik tasarımı saç, ip gibi uzun nesnelerin dolanmasına karşı direnç gösteren bir yapıya sahiptir. Dilerseniz Roidmi Eve Plus akıllı robot süpürgeyi paspaslama moduna ayarlayabilirsiniz. Modelin 250 ml su alma kapasitesi bulunmaktadır. Önünde olan engelleri mesafe sensörü sayesinde önceden yerini anlayabilmektedir.

4. Nesil Lazer Tarama teknolojisiyle evinizi hassas bir şekilde tarayan bu makine, yaşam alanınızın haritasını ustaca çıkarıp odalar şeklinde ayırmanıza yardımcı olur. Hem genel hem de bölgesel temizliği işlevsel bir şekilde yapan bu robot süpürge, aynı zamanda boşluk algılayıcı sensörü sayesinde kendisini tehlikeye atmaz. Buna ek olarak 2 cm kadar olan eşiklerden ustaca geçmeyi başarır. Bölgesel temizlik için istediğiniz alanı seçmenizi sağlayan Roidmi Eve Plus, aynı zamanda temizlenmesini istemediğiniz alanları uygulama üzerinden belirlemenize yardımcı olarak verimli bir temizlik sunar.

Batarya ve Çalışma Süresi

Roidmi Eve Plus, Roborock S5 Max ve S6 MaxV ile aynı olan 5.200 mAh pil ile donatılmıştır. Bu tam kapsamlı bir temizlik için yaklaşık 250 dakika çalışma süresi anlamına geliyor. Yapmış olduğumuz teste bakıldığında 20 dakikada 15 m2'lik bir alanda kusursuz bir hijyen sunan cihaz, çok daha büyük bir evi tamamen tek bir şarjla kolayca temizleyebileceğiniz gösteriyor.

Roidmi Robot Süpürge

Roidmi Eve Plus Batarya Özellikleri

Şarj Süresi3 saat
Çalışma Süresi250 dakika
BataryaLi-ion
Pil Kapasitesi5200 mAh

Tüm bunların yanında 3 saatlik şarj süresi bulunan bu ürün, temizlik esnasında şarjı bitmeden önce otomatik park sensörü devreye giriyor ve şarj istasyonuna geri dönüyor. Yani yarım kalan bir temizlik dahi olsa kendini şarj edip kaldığı yerden süpürme ve silme işlemine devam edebiliyor. Sizi yormayan tasarımına ek olarak uygulaması üzerinden de şarj durumunu kontrol edebilmenize yardımcı olur.

Kutu İçeriği

Roidmi Robot Süpürge

Roidmi Eve Plus, fonksiyonel formda tasarlanan çok yönlü robot süpürgelerden biridir. Kutusu içerisinde robot süpürge, şarj istasyonu, 5 adet toz torbası, 10 adet tek kullanıma uygun mop bezi ve 1 adet yedek olarak Hepa filtre bulunmaktadır. Bunun haricinde kutuda kullanım kılavuzu ve garanti belgesi de vardır.

Amazon
Fiyatını Gör
Eve Plus
Robot Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Roidmi Eve Plus Robot Süpürge Kullananların Yorumları

👤 Ürünü ilk gördüğümde işte bu dedim. Teknik özelliklerinin rakiplerine olan üstünlüğü ( emiş gücü, pil ömrü), bunun yanında çöpü yüksek vakumla istasyona boşaltması, haritalama, uzaktan kumanda, kaliteli malzeme. Diğer özelliklerini saymıyorum bile. Gerçekten iyi bir ev yardımcısı. Alın pişman olmazsınız. Hızlı bir şekilde elime ulaştı. V*** G.

👤 Bundan önce Roborock s5 max kullanıyordum bu bambaşka bir şey. Tek kelimeyle mükemmel hiç bir yere çarpmıyor, takılmıyor yerine döndüğünde haznesini kendi boşaltması mükemmel özellik. Herkes rutin temizlik yaptıramıyoruz diye yazmış ama bende sorunsuz programlandı ve çalışıyor. Cuma gece aldım cumartesi günü teslim edildi. Arayıp sormaları çok güzel. Hiç düşünmeden alın. T**** G.

👤 Genel itibariyle beğendik. Kurulumu oldukça basit. Tüm evi kendisi 88 dk da gezdi haritayı oluşturdu. Odalara kendisi ayırdı. Oldukça memnun kaldık şu an için.

👤 Kurulumu çok basitmiş. Ev tanımı da evim küçük olduğu için çok çabuk oldu. Silme kısmını kullanmadım hiç ama çok da önemli değil kullanınca yorumu güncelleyebilirim. Süpürme ve kendi çöpünü kendi boşaltması kısmı gerçekten çok iyi. Kesinlikle çöp istasyonlu olanı tercih etmelisiniz.

👤 Kasım ayından beri kullanıyorum. Pratik. Günlük temizlik için birebir. Kendi kendini temizlemesi müthiş bir olay.

👤 Kurulumu oldukça basit, Uygulamasını indirerek kullanıcı kılavuzundan ya da YouTube üzerinden izleyerek kurabilirsiniz.

👤 Çoklu harita oluşturabilir olması güzel. Şarj süresi oldukça iyi şarjı oldukça iyi ve vakum gücü güzel. Kendi istasyonu olması gayet güzel bir özellik madem robot süpürge aldın o işi de yapsın. Genel olarak tavsiye ediyorum.

👤 Ürünü yaklaşık 5 aydır kullanıyoruz. Süpürme ve paspaslamada en yüksek modda çalıştırınca oldukça başarılı. 100 m2 alanı rahatlıkla süpürme ve paspaslama yapabiliyor.

👤 Çekim kuvvetinden gayet memnunum, haritalandırması da gayet güzel, bölge seçimi yapılması süper.

👤 Süpürgenin performansı gayet yeterli hatta bazen içinde vida çıktığı falan oldu onu bile çekebilmiş. Kesinlikle tavsiye ederim

👤 Süpürme kademesine göre değişiyor zaten turbo kullanıyorum yeterli oluyor. Haritayı kendisi çıkardı. Kolay oldu. Süre olarak 49m2 alanı 52 dakikada temizledi. Silme ve süpürme şeklinde günlük kullanım için çok iyi.

👤 Temizlemesi çok iyi, evi temizlemeye müsait hale getirin, ortalığı şöyle bir toplayın sonra ister çay kahvenizi alıp bir köşede keyif yapın ister dışarı çıkıp bir dolaşın süpürge evi tertemiz süpürüyor. Sesi biraz fazla ama kesinlikle emiş gücü harika.

👤 Uygulama, özellikle güncelleme yaparken başarısız oluyor. Plastik kalitesiz ve mahfaza, robotun çalışmasından dolayı çatlıyor. Bir sürü para harcandı, kalitesiz... Satın almamanızı tavsiye ederim! Peşinden koşmanız, kilidini açmanız, evin içinde aramanız gereken kendi kendini temizleyen ekipman satın almanın ne anlamı var?

👤 Bağlantı istasyonu vakumlama işlemi rastgele tetikleniyor. Bu gürültülü bir aşama olduğu için robotu devre dışı bırakmak zorundayız. Birkaç başarısız sıfırlama.

👤 Her 10 dakikada bir şarja giderse durur, şarjla çalışmaz. Toz dağıtıcı çok gürültülü

👤 Elektrikli süpürge bir haftalık kullanımdan sonra ARIZA mesajı çıkıyor. (Duvar boyunca sağ tarafta sensör arızası) Garanti kapsamında onarıma gönderildi 2 hafta sonra iade edildi, verdiğiniz paraya değmiyor.

👤 Talimatlar çok açık değil. Yıkama fonksiyonu çok çok kötü çalışıyor, 1 aydır çalışmadığı tanktan su gelmiyor. Ürünle gerçekten hayal kırıklığına uğradım.

👤 Robotun kozmetik olarak temizlediği söylenebilir. Emiş gücü zayıf, sesi yüksek ve çoğu zaman yardıma ihtiyaç duyuyor.

👤 Güç performansı fazla zayıf ve kusurlu. Fırçasını beğenmedim almayın.

👤 2 cm’lik engelleri aşmaya çalışması, koltuğun ve sehpanın yerle temas eden boydan boya ayaklarından dolayı kendine zarar vermesine ve paldır küldür ses çıkarmasına neden oluyor. Bazen girdiği yerlerden çıkamıyor.

İçeriğimizin bu kısmında Roidmi Eve Plus hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. İşte Roidmi Eve Plus hakkında sıkça sorulan sorular.

Roidmi Eve Plus haritalandırma yapabiliyor mu?

Evet, Roidmi Eve Plus cihazında haritalandırma desteği bulunuyor. Bu sayede robot süpürgeniz daha iyi ve hızlı şekilde evinizi temizler.

Roidmi Eve Plus iyi temizliyor mu?

Roidmi Eve Plus'ın 2700 Pa'lık bir emiş gücü bulunuyor. Bu emiş gücü sayesinde cihaz evinizi tertemiz yapıyor.

Roidmi Eve Plus'ın bataryası ne kadar dayanıyor?

5200 mAh'lik batarya kapasitesi olan Roidmi Eve Plus, bu sayede 250 dakika boyunca çalışabiliyor.

 Takım Lideri
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum