Rize Evden Eve Nakliye Firmaları

Rize'nin en güvenilir ve kaliteli evden eve nakliye firmalarını sizler için bir araya getirdik.
Rize Evden Eve Nakliye Firmaları

Evden eve nakliye konusunda çoğu kişi oldukça zorluk çekmektedir. Eşyaların toplanmasının çok zaman almasının yanı sıra eşyların güvenle taşınması da akıllara takılan noktalardan biridir. Nakliye konusunda bu zorlukları çekmemeniz için, Rize'de bulunan en iyi nakliye firmalarını sizler için derledik.

 

Rize Evden Eve Nakliye Şirketleri

 

Çağdaş Nakliyat

Çağdaş Nakliye Rize

En çok tercih edilen evden eve nakliyat firmaları arasında olan Çağdaş Nakliyat, birinci sınıf kaliteye sahip araçlarıyla hizmet vermektedir. Güvenilir hizmet anlayışı sayesinde müşterilerin memnuniyetini kazanan firma, kısa zaman zarfından tüm eşyalarınızı dilediğiniz konuma götürmektedir.

Asansörlü Nakliyat: Uzman çalışma ekibimiyle tüm eşyaları özel asansör sistemi aracılığı ile taşınmaktadır.

Ambalajlama: Sandalye, kırılacak eşya, çerçeve, vitrin ve metal yapıya ev sahipliği yapan tüm eşyaları çıtçıtlı paketler aracılığı ile ambalajlayan uzman çalışma ekibi, bu işlem sonrasında tüm paketleri karton kolilere yerleştirmektedirler.

Adres: Tophane Mah. Fevzi Paşa Sokak No:9 Rize

Telefon: 0532 678 6716

 

Destan Taşımacılık

Destan Taşımacılık Rize

Firma Rize ilçelerine ve şehirler arası evden eve taşıma, parsiyel yük taşıma işlemlerini nakliye standartları doğrultusunda gerçekleştirmektedir. Destan taşımacılık, nakliye hizmetini profesyonel olarak uygularken uygun fiyat politikasını da sahiptir.

Ambalajlama: Eşyalarınız koli pat pat poşetler ve battaniye ile zarar gelmesini önleyecek bir biçimde paketlenmektedir.

Montaj/Demontaj Hizmeti: Evinizdeki her türlü mobilyanın, uzman mobilyacılar tarafından sökülerek yeni evinizde istediğiniz yerlere, istediğiniz şekilde monte edilmesi sağlanmaktadır.

Adres: Ekrem Orhon Mah. Güvercin Sok. No: 9/B Rize

Telefon: 0544 900 53 01

 

Eymen Nakliyat

Eymen Nakliye Rize

Evden eve taşımacılık hizmetini müşteri memnuniyeti odalıklı, sorunsuz ve sigortalı olarak gerçekleştirmektedir. Eymen Nakliyat, şehir içi nakliye hizmetinin yanı sıra şehirler arası evden eve nakliye hizmetini güvenilir bir şekilde vermektedir.

Sigortalı Nakliyat: Eşyalarınız sigortalı taşınmaktadır.

Asansörlü Taşımacılık: Yüksek katlarda taşımanın zor olduğu alanlarda 15 kata kadar hizmet veren taşıma yük asansörleri ile eşyalarınız taşınmaktadır.

Depolama Hizmeti: Eşyalarınız sizin kalmasını istediğiniz süre içerisinde depolama için özel olarak dizayn edilmiş bölümlere ayrılmış alanda güvenilir olarak sözleşmeli sigortalı şekilde muhafaza edilmektedir.

Telefon: 0545 230 53 35

 

Köksal Nakliyat

Köksal Nakliye Rize

Köksal Nakliyat, 1993 yılında kurulmuş nakliyat, ihracat ithalat ve yaş sebze meyve ihracatı yapmakta olan firmadır. Tecrübeli elemanlarıyla işini en iyi şekilde yerine getirmeyi amaçlayan firma uluslararası nakliye hizmetini de gerçekleştirmektedir.

Şehirler arası Nakliye: Firma Rize'den şehirler arası nakliye hizmeti vermektedir. 

Adres: Ekrem Orhun Mah Sahil Camii Altı No:9 Rize

Telefon: 0464 214 07 78

 

Berat Nakliyat

Berat Nakliye Rize

Berat Nakliyat, Rize'nin evden eve nakliyat firmalarının öncülerindendir. Tecrübeli çalışanlara sahip olan firma, son teknolojiye sahip taşıma araçlarıyla da müşterilerine güven vermektedir.

Ambalajlama: Paketlemenin gerektirdiği tüm olanakları, gelişmelere paralel olarak müşterilerine hizmet sunmaktadır.

Şehirler arası Nakliye: Firma Türkiye'nin doğusundan batısına, bütün illerine, şehirler arası nakliye hizmeti vermektedir. 

Telefon: 0538 466 89 80

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.