Rival Rv111 Sweet Kullanıcı Yorumları ve Özellikleri

Rival Rv111 Sweet baston bebek arabası ile ilgili merak edilen yorumları, özellikleri ve kullanım bilgilerini sizler için araştırdık.
Rival Rv111 Sweet Kullanıcı Yorumları ve Özellikleri

Baston bebek arabası kategorisinde fiyat performans açısından en çok tercih edilen modellerden biri ile karşınızdayız. Rival Rv111 hem konforlu hem de bütçe dostu olmasıyla birçok kişi tarafından kullanılan bebek arabalarından biridir. Biz de bu içerikte Rival Rv111 Sweet yorumlarını, kullanımını ve özelliklerini sizler için inceledik. Hazırsanız başlayalım.

Rival Rv111 Sweet Özellikleri

Ağırlık Kapasitesi18 kg
Yaş Aralığı3 ay-2.5 Yaş
Kullanıcı SınıfıBebek/Çocuk
Baş DesteğiVar
Sırt AyarıVar
İskelet MateryaliAlüminyum
Amazon
Fiyatını Gör
Rival
Bebek Arabası
Aradığın
Fiyatı Gör

Rival Rv111 Sweet Tam Yatar Baston Bebek Arabası

Rival Rv 11 baston puset, kademe ayarlama mekanizması ve ön barı ile güvenli olduğu kadar rahat bir kullanım sunmayı başarır. Tente desteği ile sizi ve bebeğinizi memnun eden bu model, kolayca hareket ettirilebilmesi ve darbelere karşı sağlam olması sayesinde ebeveynlerden tam not almayı başarmıştır.

Rival Rv111 Tasarım

Antrasit, pembe, krem ve kırmızı renklerde tasarlanan Rival Rv111 Sweet, açılıp kapanabilen ön korumalığa ve suluk bölmesine sahiptir. Kullanım açısından kolaylık sağlayan bu model, el anatomisine uygun  olarak tasarlanan tutma saplarıyla desteklenmiştir. Sürüş konforu için dizayn edilen 360 derece dönebilen ön tekerleri sayesinde işlevselliğini korur.

Rival Rv111 Tasarım

Rival Rv111 Sweet Boyut

Açık Boyut Y: 105 cm x G: 50 cm x D: 62 cm
Kapalı BoyutY: 105 cm x D: 40 cm
Net Ağırlık8 kg
RenkAntrasit, Pembe, Kırmızı, Krem

Rival Rv111 Sweet baston bebek arabası, açık durumda 105 cm yükseklik, 50 cm genişlik ve 62 cm derinlik özelliklerine sahiptir. Kapatıldığındaki ölçüleri ise 105 cm yükseklik ve 40 cm derinlik şeklindedir. 8 kilogramlık ağırlığa sahip olan bu bebek arabası, pratik bir şekilde açılıp kapanabilmektedir.

Rival Rv111 Kullanımı

Rival Rv111 Sweet baston bebek arabası, 165 derece açılarak yatar pozisyona getirilebilmektedir. Sağ tarafta yer olan suluk bölmesi ile bebeğinizin biberonu, suluğu ya da sizin su şişenizi yerleştirebilmeniz amaçlanmıştır. Bununla birlikte ön bar bölgesi açılarak bebeğinizi kolayca oturtmanıza ya da kaldırmanıza olanak tanır, çevre ile teması artırarak sosyal açıdan destekler. Güvenliği ön planda tutan Rival Rv111 Sweet, ayarlanabilir ayak kademesi ile uygun her pozisyona izin vererek bebeğinizin rahatlığını ön planda tutar. Sırt kademesini zahmetsizce ayarlamanız için ayarlama mekanizması mevcuttur. Alt sepeti, eşya saklama alanı sağlayarak fazla ağırlıklardan kurtulmanıza olanak tanır.

Rival Rv111 Kullanımı

Rival Rv111 Sweet Teknik Özellikleri

  • Hafif tasarım
  • 18 kg taşıma kapasitesi
  • Kolay katlama ve açma
  • Ayarlanabilir sırt yapısı
  • 5 noktalı emniyet kemeri özelliği
  • Konforlu tutma sapı
  • 360 derece dönen ön tekerler
  • Geniş sepet
  • Teker fren özelliği

Rival Rv111 Sweet Tente Özelliği

Rival Rv111, tam kapanabilen tente mekanizması sayesinde tüm mevsimlerde kullanabileceğiniz bir bebek arabasıdır. Güçlü tente iskeleti sayesinde bebeğinizi güneşten ya da fazla rüzgardan korumanız mümkün olur. Bununla birlikte yumuşak minder desteği ile bebeğiniz yatma pozisyonunda dahi rahat olur.

Rival Rv111 Sweet Tente Özelliği

Rival Rv111 Sweet Taşıma Kapasitesi

Rival Rv111, 18 kilogramlık taşıma kapasitesi ile üretilmiştir. Aynı zamanda 2.5 yaşa kadar kullanıma izin verecek şekilde tasarlanmıştır. İskelet yapısının sağlamlığı sayesinde uzun ömürlü bir form kazanmıştır.

Rival Rv111 Sweet Taşıma Kapasitesi

Rival Rv111 Yaş Aralığı ve Taşıma Kapasitesi

Yaş Aralığı3 ay-2.5 Yaş
Taşıma Kapasitesi18 kg
Ağırlık8 kg
Sırt Ayarı Var
Amazon
Fiyatını Gör
Rival
Baston Bebek Arabası
Aradığın
Fiyatı Gör

Rival Rv111 Sweet Kullananların Yorumları

Rival Rv111 Sweet Kullananların Yorumları

👤 *** ***: Benim işimi görüyor fazla para vermeye gerek yok düzgün kullanırsanız uzun bir süre gider sürüşü çok rahat tavsiye ederim.

👤 *** ***: İlk başta alırken çok tereddüt ettik bilmediğim bir markaydı nasıl olur iyi mi kötü mü derken siparişi verdik. Ürünün hiç bir yerinde sorun yoktu. Ve çok beğendik. Bir yaşındaki kızım için aldık gayet hafif bir araba manevrası da gayet iyiydi. Alacak olanlar tereddüt etmeden alabilirler.

👤 *** ***: Ürün hem güzel hem kullanışlı hem kaliteli hem de uygun, daha ne olsun hepsi bir arada gibi şahane bir birleşim oldu. İlginiz için teşekkür ederim

👤 *** ***: Çok araştırdım travel kullanıyordum daha önce bunu tavsiye ettiler, iyi ki bunu almışım. Hele yolculuk yapanlar için çok ideal.

👤 *** ***: Beklediğimden çok güzel ve kullanışlı bir araba kesinlikle tavsiye ediyorum. Tentesi de çok güzel ve hiçbir defosu ve dikiş hatası yok gibi.

👤 *** ***: Arabanının sürüşü çok güzel ve çok hafif. Yaklaşık iki aya yakındır kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok şimdilik. Almayı düşünenler için tavsiye ederim.

👤 *** ***: Güzel araba. Özellikle travel sistemden sonra çok rahat geldi. Hafif ve rahat sürüşü var. Ben çok beğendim.

👤 *** ***: Almadan önce çok araştırdım ve iyi ki bu ürünü aldım. Kumaşı, duruşu çok güzel memnun kaldım

👤 *** ***: Diğer markalara fazla para vermeye gerek yok. Bagajda neredeyse hiç yer kaplamıyor bir kolumda bebeğim diğer elimde bebek arabası sırtımda bebek çantası gayet rahat taşıyabiliyorum.

👤 *** ***: Beklediğimden daha iyi gayet sağlam ve kaliteli. Bazı olumsuz yorumlardan tereddüt ederek almıştım ama tereddüt etmeden alabilirsiniz. Rengi istediğimiz renk yürümesi kullanması rahat. Ayaklara takılıyor denmiş ama ben kullanınca öyle bir sorum olmadı.

👤 *** ***: Fiyatına göre beklentinizi düşük tutarsanız memnun kalabilirsiniz. Alalı 3 ay olmasına rağmen emniyet kemeri söküldü ve güvenlik anlamında rahat kullanamıyoruz.

👤 *** ***: Ürün kaliteli değil. Plastik aksamlarında sıkıntılar var. Beğenmedim ben.

👤 *** ***: Tek elle açma kapama yapmak mümkün değil. Oturma minderinin de daha yumuşak olmasını beklerdim fotoğraf yanılttı.

👤 *** ***: Arabaya rahat sığsın diye aldık. Ama hoşumuza gitmedi. İmkan varsa normal bebek arabası daha güvenli. Açılıp kapanırken sabitleme yok. Kendi kendine kapanabilir. Ufak darbede hasar alabilir. Beğenmedim. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Baston Bebek ArabasıChicco Liteway 4 Özellikleri
Maclaren Quest Arc YorumlarıJoie Nitro LX Kullananlar
Tommybaby Caprice İncelemePeg Perego Selfie Yorumları
BabyHope Sa-7 ÖzellikleriAldeba 3020 Eko Kullananlar
Prava P01 Smart İncelemeChicco London İnceleme

İçeriğimizin son kısmında Rival Rv111 Sweet baston bebek arabası hakkında merak edilen soruları cevaplayacağız. İşte Rival Rv111 Sweet hakkında sıkça sorulan sorular...

Rival Baston bebek arabası kaç aylıktan itibaren kullanılır?

Rival Rv111 Sweet, 3. sonra kullanılabilecek şekilde tasarlanan bir baston bebek arabasıdır. Ürünü ortalama 2.5 yaşa, 18 kilograma kadar kullanmanız mümkündür.

Rival Baston bebek arabası kullanışlı mı?

Rival RV111, kolayca açılıp kapanabilen kompakt yapısı sayesinde kullanışlı bir yapı kazanmıştır. Hafifliği sayesinde taşıma açısından basit bir kullanım sunan bu bebek arabası, ideal manevra kabiliyeti ve işlevsel sepetiyle de kullanıcılarını memnun eder.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.