Renault'tan Sizinle İletişime Geçen Araç: Clio Connect

Renault yeni seri Clio Connect modelinde son yılların popüler teknolojisi olan akıllı telefonları kullanıyor. Renault’un bu serisindeki tüm özellikler haberimizde…
Renault'tan Sizinle İletişime Geçen Araç: Clio Connect

Fransız otomobil devi Renault, yeni seri Clio Connect ile karşımızda. Bugüne kadar yakıtta sağladığı büyük tasarruf ile ülkemizde oldukça tutulan bir araç olan Clio, son modeli Connect’te akıllı telefon teknolojisi özelliği ile geliyor. Üstün güvenlik hizmeti sunan Clio Connect, siz aracınızın başında olmadığınızda sizi her zaman her yerde bilgilendiriyor.

clio-connect.jpg

Renault diğer Clio modellerine göre sonra derece farklı özellikte ürettiği Connect serisi ile rakiplerini oldukça düşündürüyor. Akıllı telefonlara entegre edilerek çalışan Clio Connect, aracınız park halinde dahi olduğunda aracın çekilme durumunda sahibine haber veriyor. Bu "Vale Modu" sayesinde siz aracınızdan 250 metre uzaklaştığınız takdirde sürekli sizle iletişim içerisinde oluyor.

Renault’un bu son donanıma sahip Clio Connect aracı, güvenlik hizmetleri dışında birçok imkan sunuyor. Aracın başında olmadığınız durumlarda aracınızın bakımı, kilometre ve benzin durumu konularında da bilgilendirme sağlıyor. Ayrıca araç, sizin sürüş planınızı ve analizinizi de yapıyor. Böylece daha iyi bir sürüş sağlamanıza olanak sağlıyor.

renault-clio-.JPG

Clio Connect’in bu full teknolojik donanımlı aracı sayesinde gün içerisinde kaç km yol kat ettiğiniz, ne kadar yakıt tükettiğinizi ve bunun TL karşılığını sizlere bildiriyor. Bunun dışında periyodik bakımına 2 hafta ya da 1000 km kala uyarıyor. Aracınızın ekstra bakıma ihtiyacı olduğu durumlarda da sizleri bilgilendiriyor. Aracın diğer genel özellikleri ise şöyle:

Renk Seçenekleri:

  • Alev Kırmızı
  • Bulut Gri
  • Yıldız Siyah

Kişisel Seçenekler:

  • 17" siyah renk alüminyum jantlar
  • Kırmızı renk dış çıtalar
  • Kırmızı ön konsol ve kapı panoları
  • Siyah/kırmızı koltuk döşemeleri

clio-serisi.jpg

Renault yeni seri Clio aracının Connect serisinde 2 farklı motor seçeneği bulunuyor. Manuel otomobil sevenler için; 1.5 dCi 90 bg dizel motor seçeneği, otomatik vites sevenler için de; 6 ileri EDC 90 bg seçeneğiyle piyasaya çıkıyor. Renault Clio Connect’in fiyatı ise manuel vites için 63 bin TL, otomatik vites seçeneği için 68 bin TL ile tüm Renault yetkili satıcılarında… 

Renault Clio Connect aracınız için uygulamayı Google Play ve Apple Store mağazalarından ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.