Modern Tasarım | Renault Zoe E-Tech 2021 İnceleme ve Fiyatı

Normal araçlara göre çok daha az yakıt tüketimi yapan Renault Zoe, aynı zamanda çevreyi korur. İşte Renault Zoe E-Tech 2021 İncelemesi ve fiyatı.
Modern Tasarım | Renault Zoe E-Tech 2021 İnceleme ve Fiyatı

2021 Renault Zoe E-Tech

Her geçen gün dünyada elektrikli araçlar yayılmaya devam ediyor. Bu araçlar arasında da uygun fiyatı ve tasarımıyla en çok tercih edilen modellerden biriside Renault Zoe, diğer elektrikli araç üreten markalara göre daha kolay ulaşabilir olması birçok kişiyi kendisine çekmeyi başarıyor.

Bu içeriğimizde ise Renault Zoe 2021'in detaylı incelemesini sizler için yaptık. Bir önceki modele göre çok daha iyi performans gösteren araç, hızlı şarj ve uzun menzil ile ön plana çıkıyor. İşte Renault Zoe E-Tech 2021 incelemesi ve fiyatı hakkında bilgi.

Renault Zoe E-Tech 2021

Renault Zoe E-Tech 2021 Teknik Özellikleri
MotorZen 80 kW Z.E. 50
Yakıt TürüElektrikli
Maksimum Hız135 km
Maksimum Güç108 / 10.886
Maksimum Tork225 / 3.395
ŞanzımanOtomatik
0-100 km/s Hızlanma11,4
Ağırlık1577 kg
Enerji Tüketimi172 Wh
Batarya Kapasitesi52 kWh
Batarya TeknolojisiLITHIUM-ION
CO2 Emisyonu0
Fiyat368.900 TL

Genel Bakış

Renault Zoe E-Tech 2021

Diğer araçlara göre çok daha uygun fiyatlara yolculuk etmenizi sağlayan 2021 Renault Zoe, hem doğayı hem de paranızı korur. Aynı zamanda iç ve dış tasarımıyla da oldukça çekici olduğunu söyleyelim. Bunun yanında araçta birçok yenilikçi özellik sizleri bekliyor. Bu özelliklerle uzun yolculukların keyfini, elektrik motoru sayesinde sessiz bir şekilde çıkarın.

Renault Zoe E-Tech 2021 Dış Tasarım

Renault Zoe E-Tech 2021

Eski nesil Zoe modellerine göre daha sportif ve keskin bakışlı tasarıma sahip olan bu modelde şarj ünitesi ön kısımda bulunmaktadır. Diğer markaların araçlarında şarj ünitesi genellikle arka sağ veya sol tarafa eklenmektedir. 16 inç büyüklüğünde olan alaşım jantları bizce gayet güzel ve aracın belirli yerlerinde elektrikli olduğunu gösteren ufak detaylar bulunuyor. Arka kapı açma kolu kaportaya değil camın hemen yanına yerleştirilmiş. LED özellikle yeni tasarımlı stop lambaları ve ZE 50 yazısı bizleri karşılıyor.

Renault Zoe E-Tech 2021 İç Tasarım

Renault Zoe E-Tech 2021

Arka kısmındaki yolcular için birkaç parmak diz mesafesi bırakılsa da baş mesafesi için fazla yer olmadığını söyleyelim. Sadece arkada oturan kişilere 2 adet USB çıkışı verilmiş. Sürücü kokpit tarafı önceki nesillere göre fazlasıyla değişik. Renault'un yeni araçlarında kullandığı tasarıma yakın olan bu kokpit, oldukça kullanışlı. 7 inçlik multimedya ve 10 inçlik gösterge ekranları üzerinden aracın tüm özelliklerine kolayca ulaşabilirsiniz. Telefonunuzu kolayca şarj etmeniz için ise vitesin hemen altında kablosuz şarj ünitesi kablo karmaşasını ortadan kaldırıyor. 2021 Renault Zoe'nin sessiz çalışmasından dolayı dışarıya insanların sizi fark etmesi için yapay bir ses çıkarır isteğinize bağlı olarak özelliği açıp kapatabilirsiniz.

Renault Zoe E-Tech 2021 Motor Gücü

Renault Zoe E-Tech 2021

80 kW elektrikli motoru ile sessiz ve akıcı bir şekilde istediğiniz yere rahatça ulaşın. 52 kWh kapasiteli bataryasıyla tam 395 km yol yapabilirsiniz. 2021 Renault Zoe’yi 22 kW gücünde 1 saatte şarj ederseniz 120 km, 50 kW’da ise 150 km menzile sahip olursunuz. Şehir içi ya da trafikte Mod B özelliğini aktif ederek fren esnasında araç, kendi kendini şarj eder. Yeni Renault Zoe, en fazla 135 km hıza ulaşabilirken, 0’dan 100 km hıza 11,4 saniyede çıkmaktadır.

Renault Zoe E-Tech 2021 Güvenlik ve Öne Çıkan Özellikleri

Renault Zoe E-Tech 2021

DC hızlı şarj özelliği sayesinde çok kısa süre içerisinde Yeni Renault Zoe’yi şarj ederek yola çıkabilirsiniz. Araçta birçok güvenlik özellikleri bulunmaktadır. ABS, ESC, ASR, AFU, HSA, LDW, TSR, AHL, hız sabitleyici, park sensörleri ve geri görüş kamerası kullanışlılığı en yüksek seviyeye çıkarıyor. Aynı zamanda Renault Zoe 2021’de anahtar derdi ortadan kalkıyor. Siz arabaya yaklaşıp veya uzaklaştığınızda araç otomatik olarak açılıp kapanacaktır. Yağmur sensörü, elektrikli camlar, ısıtmalı aynalar ve yağmur sensör özellikleri Yeni Renault Zoe’nin ön plana çıkmasını sağlıyor.

Renault Zoe E-Tech 2021 Renk Seçeneği

Renault Zoe E-Tech 2021

İnci beyaz, titanyum gri, yıldız siyah, boğaz mavisi, oberjin moru ve alev kırmızı renk seçenekleri olmak üzere 6 farklı gövde ile gelen Yeni Renault Zoe’de opsiyon olarak farklı bir jant veya iç donanım seçeneği bulunmamaktadır.

Renault Zoe E-Tech 2021 Fiyatı

ZOE E-TECH ELEKTRİK: ₺368.900

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum