Yeni Renault Koleos 2021 İnceleme ve Fiyat Listesi

Güçlü tasarımıyla en iddialı araçlar arasında yer alan Yeni Renault Koleos, üst düzey konfor hissiyatı sağlıyor. İşte Yeni Renault Koleos incelemesi.
Yeni Renault Koleos 2021 İnceleme ve Fiyat Listesi

Yeni Renault Koleos 2021 Özellikleri, İncelemesi ve Fiyatı

Renault markasının en kaliteli araçlarından biri olan Yeni Koleos, sahip olduğu tasarım ve yenilikçi özellikleriyle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Sadece tek bir motor ve donanım seçeneğiyle karşımıza çıkan Yeni Renault Koleos’da ayrıyeten satın alabileceğiniz birkaç opsiyonel özellikler bulunmaktadır. Bu özellikler kullanışlılığı en üst düzeye çıkarırken güvenlik tarafında fazlasıyla iş görüyor. İşte karşınızda Yeni Renault Koleos 2021 incelemesi ve fiyatı hakkında bilgiler.

Yeni Renault Koleos 2021 Özellikleri


Yeni Renault Koleos Teknik Özellikleri

  • Model: Yeni Renault Koleos ICON
  • Motor: 1.3 TCe EDC 160 bg
  • Yakıt Türü: Benzin
  • Hacim: 1332 cc
  • Maksimum Hız: 200 km
  • Maksimum Güç: 157 / 5500
  • Maksimum Tork: 270 / 3750
  • Şanzıman: 7 ileri EDC
  • 0-100 km/s Hızlanma: 7,5
  • Ağırlık: 1617
  • Yakıt Deposu: 60
  • CO2 Emisyonu: 134
  • Fiyat: 547.000 TL

Genel Bakış

Yeni Renault Koleos Teknik Özellikleri

Yenilenen iç ve dış tasarımıyla fiyatını fazlasıyla hak ettiğini söyleyebileceğimiz Yeni Renault Koleos, kullanıcılardan tam not almayı başarıyor. Aynı zamanda araçta bulunan teknolojik özellikler araç kullanımını kolaylaştırırken ek olarak güvenli bir şekilde yolculuk etmenizi sağlar. Yüksek performanslı sessiz motoru ayrıca düşük yakıt tüketimi ile ön plana çıkıyor.


Yeni Renault Koleos Dış Tasarım

Yeni Renault Koleos Dış Tasarım

Güçlü ve geniş tasarımı ile ilk bakışta kullanıcıyı büyüleyen 2021 Yeni Renault Koleos, ön ızgarasının yanında C şeklindeki aydınlatması araca farklı bir hava katmış. Arka stop lambası ortadaki Renault logosu ve model yazısına gelerek tamamlayıcı bir hissiyat oluşturuyor. Egzoz görünümlü difizörleri krom kaplama kullanılarak parlak görünüme getirilmiş. Modelin kaputuna yapılan çizgisel tasarımlar aracın daha güçlü ve kaslı görünmesine yardımcı olmuş.


Yeni Renault Koleos İç Tasarım

Yeni Renault Koleos İç Tasarım

İç kısmında deri, yumuşak ve ahşap malzemeler ile bizleri karşılayan 2021 Yeni Renault Koleos’un iç ambiyans aydınlatma özelliği araç içerisinde adeta bir üst segment hissiyatı veriyor. Gösterge paneli ve multimedya ekranı üzerinden istediğiniz ayara kolayca ulaşarak yolcuğunuza en iyi şekilde devam edebilirsiniz. Geniş arka tasarımı sayesinde diz ve baş mesafesinin yeterli olduğunu söyleyelim. Ek olarak arka yolcuların uzun seyahatlerde tüm ihtiyaçlarını kolayca karşılamak için havalandırma çıkışı ve USB çıkışları yolculukları keyifli bir hale getiriyor. Son olarak bardak koyabileceğiniz kol dayaması mevcuttur.


Yeni Renault Koleos Motor

Yeni Renault Koleos Motor

Sadece 1.3 TCe EDC 160 bg motor seçeneği ile satışa sunulan Yeni Renault Koleos, düşük tüketim yapar ve sessiz bir şekilde çalışır. Yüksek performanslı motoru en fazla 200 km hıza çıkabilirken 0’dan 100 km hıza 7,5 saniyede ulaşabilmektedir. Ek olarak araç 100 km menzilde 5,9 litre yakıt tüketimi ve 134 CO2 salınımı yapmaktadır.


Yeni Renault Koleos Güvenlik ve Öne Çıkan Özellikleri

Yeni Renault Koleos Güvenlik ve Öne Çıkan Özellikleri

Soğuk kış günlerinde artık araba sürmek çok keyifli. 2021 Yeni Renault Koleos’un ısıtma özellikli koltukları sizi sararak konforlu bir şekilde yolculuk etmenizi sağlar. Aracın bagaj kısmını ayağınızla alt kısma doğru hareket ettiğinizde kapak otomatik olarak açılır. Bunun yanında eller serbest park sistemi sizin yerinize arabanızı park eder. Otomatik far, kör nokta sistemi, geri görüş kamerası, şerit takip ve aktif acil fren destek sistemi sizi güvende tutarken, telefonunuz için eklenen kablosuz şarj istasyonu araç içerisinde kablo dağınıklığını ortadan kaldırıyor.


Yeni Renault Koleos Renk Seçeneği

Yeni Renault Koleos Renk Seçeneği

Elmas beyaz, metalik siyah, Retro kırmızı ve muson gri renk seçenekleri olmak üzere toplamda 4 renk ile bizleri karşılayan 2021 Yeni Renault Koleos, jant ve iç döşeme tarafında sadece standart seçimler bulunmaktadır.


Yeni Renault Koleos Fiyat

  • 2021 Yeni Renault Koleos Icon 1.3 TCe EDC 160 bg: 547.000 TL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum