780 Bin TL’ye Satılan 2005 Model Renault Clio Sosyal Medyayı Sarstı

Araba piyasasındaki yükselme herkesin konuştuğu ortak konular arasında ancak bir tanesi var ki fiyatıyla dudak uçuklatıyor. İşte tam 780 Bin TL değerindeki 2005 model Renault Clio…
780 Bin TL’ye Satılan 2005 Model Renault Clio Sosyal Medyayı Sarstı

Son dönemlerde ikinci el ve sıfır araba piyasasındaki yükselme satışları yavaşlatmıştı. Hükümet bununla ilgili sıfır araç alımlarında ÖTV indirimine gitti ve piyasa biraz olsun rahatladı.

Arabalar


ÖTV indirimi sıfır araçları kapsarken, ikinci el araçlarda piyasa artmaya devam ediyor.

İkinci el araç pazarı


Bugün ise sosyal medyaya düşen bir ilan otomobil severlere şok etkisi yarattı.

Renaul Clio V6

2005 Model Renault Clio’yu satılığa çıkartan bir kişi aracın değerini tam 780 bin TL olarak belirledi.

Renaul Clio V6 2005 Model 780 Bin TL

3.0 CC. V6 motora sahip olan bu araç 255 beygir ve arkadaş itiş olmasıyla dikkat çekiyor. Yüksek hızlara çok kısa sürede çıkan bu Clio adrenalin tutkunları için yaratılmış.

Renaul Clio V6

750 bin TL’lik 2005 model Renault Clio, döneminde özel olarak üretilen Acid Yellow renginde. Renault firması bu renk ve bu özelliklerde sadece 28 adet üretmiş.

Renaul Clio V6

 Aynı zamanda V6 motor Renault Clio’dan Türkiye’de sadece 4 adet bulunuyor ve bu da aracı özel kılıyor.

Renaul Clio V6

2019 model Renault Clio’nun sıfır ve en dolu fiyatının 127 bin TL olması dolayısıyla 2005 model Renault Clio’nun 780 bin TL olması kafalarda soru işareti bırakıyor.

Renault Clio 2019

Aracı sosyal medyada görenler ise yorumlarıyla dikkatleri çekti. Birçok kişi aracın özelliklerinin her ne olursa olsun bu kadar fiyat etmeyeceğini söylerken bazı kullanıcılar aracın özelliklerini öne sürerek bu Clio’nun gerçek değerinin daha fazla olduğunu belirtti.

Renaul Clio V6

NeOldu.com / Otomobil

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum