Kusursuz Bir Temizlik İçin: Redroad V17 Kablosuz Süpürge

En iyi kablosuz dikey şarjlı süpürge modelleri arasına adını altın harflerle yazdıran son teknoloji Redroad V17 modelini yakından tanımaya hazır mısınız?
Kusursuz Bir Temizlik İçin: Redroad V17 Kablosuz Süpürge

Dünyanın önde gelen akıllı ev aletleri üreticisi RedRoad, geçtiğimiz ay yepyeni kablosuz şarjlı el süpürgesi V17'yi tanıttı. Yüksek emiş gücü sayesinde havada ki tozu %99'a kadar hapsedebilen bu teknolojik cihaz, çarpıcı tasarımı ve fiyat-performans garantisiyle şimdi Türkiye'de!

Redroad V17: Artan Emiş Gücü, Çarpıcı Görünüm ve Mükemmel Temizlik

Redroad V17 Özellikleri
Voltaj25.2V
Güç Oranı450W
Batarya Kapasitesi2500mAh
Motor Ağırlığı1.62Kg
Şarj Süresi3.5 saat
Çalışma Süresi60 dakika
Emme Hızı155AW
Emiş Gücü26.500Pa
Hazne Kapasitesi600ml
Duvara MontajEvet
Filtreler12 siklon toz toplayıcı, 5 katmalı HEPA filtre
Amazon
Fiyatlarını Gör
Redroad Dikey
Süpürge Modelleri
Aradığın
Fiyatları Gör

Gözle görülmeyen tozları yok etmek, evcil hayvan tüylerini ortadan kaldırmak ve pırıl pırıl bir temizlik için son teknoloji dikey süpürge Redroad V17 ile tanışmaya hazır mısınız? Kullanıcılarına kusursuz bir temizlik vaad eden 2024'ün en iyi şarjlı el süpürgesi Redroad V17, artan emiş gücü, çarpıcı görünümü ve pratik kullanımıyla temizlik anlayışına yeni bir bakış açısı getiriyor.

Performans

redroad-v17-inceleme.webp

Yüksek performanslı motor optimizasyonu ile ön plana çıkan Redroad V17, sahip olduğu 1. sınıf "Space 3.0 Fırçasız Motor" sayesinde 120,000/m motor dönüş hızına sahip. 155AW değerine kadar emiş hızına sahip olan cihaz, 26,500Pa emme gücü sayesinde füf, tüy, polen, toz akarları ve kepek de dahil olmak üzere 0,1 mikrona kadar havada uçan tozları yakalama özelliğiyle dikkat çekiyor.

Filtre

redroad-v17-inceleme-011.webp

Redroad V17 el tipi kablosuz sessiz elektrikli dikey süpürge, çift HEPA filtresi, 360 derece dönebilen fırça başlığı, LCD akıllı ekranı, 155AW emiş gücü, çift rula fırçası ve 60 dakika tam kapasiteli çalışma süresiyle temizliğe yeni bir bakış açısı getiriyor.

Aktif kömürlü HEPA çıkışı sayesinde zemindeki tüm kokuları yok edebilen bu cihaz, 5 filtreli yapısı (H13 aktif karbon Hypa filtreleme, H12 yüksek verimli filtreleme, 12 koni toz ayrıştırma sistemi, 0.55mm paslanmaz çelik metal, Hurricane filtre) ile havadaki uçan tozu dahi yakalayabilen eşsiz bir motor gücüne sahip. Küf, kedi-köpek tüyü, polen, toz akarları ve kepek de dahil olmak üzere 0,1 mikrona kadar parçacıkların %99.97’sini yakalayabiliyor.

Fırça

redroad-v17-inceleme-010.webp

Readroad V17 akıllı el süpürgesi, temizlik performansını en üst düzeye taşıyacak "çok yönlü hareket fırçası" sayesinde gözle görülmeyen tozları dahi kolayca çekebilme özelliğine sahip.

Çift motorlu rulo fırçası ile ön plana çıkan cihaz, 360 derece tekerlekli yapısı sayesinde kolayca hareket edebilme kabiliyetiyle geliyor. Öte yandan hemen her zeminde en iyi performansı verecek olan 4 farklı başlıkla gelen cihaz, kolay sökülüp dakılabilen başlıklı yapısı ve temizlenebilir fırçaları sayesinde bir hayli kolay kullanıma sahip.

Ses

redroad-v17-inceleme-003.webp

Performansı kadar kullanıcılarına konforlu bir temizlik imkanı sunmasıyla dikkatleri üzerine çeken Redroad V17, sahip olduğu "Mandala Gürültü Azaltma Sistemi 5.0" sayesinde normalde ortalama 75-85 desibeli 65 desibele indiriyor.

Performans konusunda sahip olduğu 1. sınıf "Space 3.0 Fırçasız Motor" sayesinde sürtünmeyi ve gürültüyü azaltan Redroad V17 şarjlı el süpürgesi, mantolu gürültü azaltma pamuğu sayesinde yüksek frekanslı ses dalgalarını etkin bir şekilde emme özelliğine sahip. Öte yandan süpürgenin üst kısmında yer alan hava çıkışı rüzgar gürültüsünü azaltırken dönüş havası kanalı sayesinde yüksek sesi kolayca optimize edebilir.

Kontrol Ekranı

redroad-v17-inceleme-012.webp

Son derece teknolojik tasarımıyla akıllı süpürge sınıfına girmeye hak kazanan Redroad V17 kablosuz şarjlı dikey el süpürgesi, kullanıcıların kolayca temizlik yapmasına olanak sağlayan renkli OLED ekrana sahip.

Süpürge hakkında tüm bilgilere ulaşma fırsatı sunan kontrol ekranı, 13 farklı dil seçeneği sayesinde süpürgenizi kolayca kontrol etme imkanı sağlıyor. Öte yandan "eko,med,turbo" olmak üzere 3 farklı modu bulunan Redroad V17 kontrol ekranı üzerinden batarya durumunu, başlık değiştirme bildirimlerini, hazne doluluk oranını, olası uyarı ve hata bildirilerini görüntüleyebilirsiniz.

Batarya

redroad-v17-inceleme-008.webp

Geleneksel dikey süpürgelere nazaran kullanıcılarına kablosuz şarjlı el süpürgesi sunan Redroad V17, 3.5 saatlik şarj süresiyle tam 60 dakika aralıksız temizlik yapma fırsatı sunuyor.

Son derece kaliteli ve birçok teste tabi tutulmuş 7 hücreli 2500 mAh lityum-iyon bataryaya sahip cihaz, 200 metrekarelik alanı tek şarjla kolaylıkla ve yüksek verimlilikle derinlemesine temizleyebiliyor. Lityum-iyon pil haznesi çıkartılıp takılabilir yapısı sayesinde son derece uzun ömürlü ve kolay değiştirilebilir yapıya sahip.

Kutu İçeriği

redroad-v17-inceleme-005.webp

Redroad V17 kutu içeriğinde; ana motor, çift ​​motorlu rulo fırça, alt hortum, hortum, toz fırçası, duvara montaj, metal uzatma borusu, elektrikli akar temizleme fırçası başlığı, aralık başlığı, geniş başlık, güç adaptörü olmak üzere toplam 11 farklı parça yer almaktadır. Tüm parçalar birbirine kolayca bağlanabilir ve çıkartılabilir şekilde üretilmiştir.

Amazon
Fiyatlarını Gör
Redroad Dikey
Süpürge Modelleri
Aradığın
Fiyatları Gör
<

 Yazar
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum