Çarpıcı Görünüm, Mükemmel Temizlik: Redroad V17 El Süpürgesi

Kaliteli malzeme, uzun ömürlü batarya ve hesaplı fiyat seçeneğiyle sınıfının en iyisi Redroad V17 şarjlı dikey el süpürgesi incelemesi.
Çarpıcı Görünüm, Mükemmel Temizlik: Redroad V17 El Süpürgesi

Redroad V17 İnceleme

Covid-19 pandemisinin patlak vermesiyle beraberinde ev temizliğine verilen önem, her zamankinden daha fazla artış gösterdi. beraberinde Xiaomi, Dreame, Roborock ve iRobot gibi akıllı temizlik ürünleri üreticileri, daha pratik ve daha hijyenik bir temizlik için son teknoloji ürünleri piyasaya sürdü. Tüm bunlarla beraberinde Çinli teknoloji devi Redroad, hem pratik hem kaliteli hem de hesaplı fiyat seçeneğine sahip V17 modelini piyasaya sürdü. Dual HEPA filtrasyonu ve çift silindirli fırçası ile kuşkusuz bu ürün sınıfının en iyileri arasında yer alıyor!

Amazon
Fiyatını Gör
Redroad V17
Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Kutu İçeriği

redroad-v17-inceleme-005-001.webp

Redroad V17 kutu içeriğinde; "çıkarılabilir pil, toz haznesi ve değiştirilebilir HEPA ile ana makine filtre bileşeni", "çift silindirli ve LED ışıklı motorlu fırça (4 silindir dahildir, 2 adet sert zemin ve 2 halı için)", "esnek uzatma hortumu", "toz alma fırçası (perdeler, AC prizi, mobilyalar vb. için), "motorlu akar temizleme fırçası", "LED ışıklı aralık başlığı", "2'si 1 arada geniş ağızlık", "katlanabilir adaptör (mobilya altını süpürmek için), "duvar montajını şarj etme ve saklama", "10 AB duvar şarj cihazı" ve "kullanım kılavuzu - montaj kılavuzu" bulunuyor.

Özellikleri

Redroad V17 Özellikleri
Voltaj25.2V
Güç Oranı450W
Batarya Kapasitesi2500mAh
Motor Ağırlığı1.62Kg
Şarj Süresi3.5 saat
Çalışma Süresi60 dakika
Emme Hızı155AW
Emiş Gücü26.500Pa
Hazne Kapasitesi600ml
Duvara MontajEvet
Filtreler12 siklon toz toplayıcı, 5 katmalı HEPA filtre

Redroad V17 dikey şarjlı el süpürgesi modelinde ön plana çıkan özellikler arasında; "450W nominal güç", "155AW emiş", "26,5 kPa vakum", "60 dakika maksimum çalışma süresi", "2.500 mAh (çıkarılabilir) pil kapasitesi", "25.2V akü voltajı", maksimum 3.5 saat şarj süresi", "60dB maksimum gürültü seviyesi", "1,62 kg ana makine ağırlığı", "600ml toz haznesi kapasitesi" ve "5 aşamalı filtreleme (HEPA 12 + HEPA 13 dahil) filtrasyon sistemi" bulunuyor.

Yukarıda yer alan videoda, sıradan dikey süpürgelere nazaran V17'nin ikili hepa filtrasyon karşılaştırması yapılmıştır.

Tasarım

2-540.webp

RedRoad V17 El Tipi Kablosuz Elektrikli Süpürge , tek elle çalıştırılmak üzere tasarlanmış eşsiz kompakt bir yapıya sahip. Kırmızı-beyaz-gümüş paleti ile göz alıcı bir şıklığa sahip olan model, tıpkı Xiaomi ya da Dyson dikey süpürge modellerinde olduğu gibi son derece kaliteli malzemelerden üretildiği gözden kaçmıyor. Tüm bunlara ek olarak V17'nin hafif yapısı, onu daha kolay bir temizlik aracı olarak diğer rakiplerinden bir adım öne çıkarıyor.

Performans

redroad-v17-inceleme-010-001.webp

Yüksek performanslı motor hızı, emiş gücü ve hava kanalı ile ön plana çıkan Redroad V17 dikey şarjlı el süpürgesi detaylı performans özellikleri arasında; "120.000 rpm motor hızı", "450W nominal güç", "155AW emiş" bulunuyor. Öte yandan 1. sınıf "Space 3.0 Fırçasız Motor" sahip cihaz, 26,500Pa emme gücü ile tüy, polen, toz ve kepek dahil olmak üzere 0,1 mikrona kadar havada uçan tozları yakalayabiliyor. Ayrıca özel bir çift merdane fırçasına sahip V17, 12 koni siklonik kısım sayesinde atıkları havadan ayırmanıza ve alerjenleri yok etmenize yardımcı olur.

Kolaylık

3-509.webp

Redroad V17, diğer şarjlı dikey el süpürgelerine nazaran hafif bir tasarıma sahip olduğundan bahsetmiştik. Tüm bunların yanında katlanabilir özelliği sayesinde her yere kolayca girebilen temizleme borusu, bel problemi olan ya da yaşlı bireylerin temizlik esnasında eğilmesine gerek olmadan rahat bir süpürme işlemi gerçekleştirmesine olanak sağlıyor. Öte yandan 360 derece dönebilir çift silindirli fırçası, köşelerde kalan toz birikintilerini anında emiyor. Beraberinde başlıkta yer alan LED lambalar, karanlıkta dahi kusursuz bir temizlik imkanı sunuyor. Son olarak baştan sona son teknoloji parçalarla donatılmış Redroad V17 dikey süpürgesini tek tuşla çalıştırabilir, anında kapatabilirsiniz.

Artıları ve Eksileri

redroad-v17-inceleme-003-001.webp

Redroad V17 artıları arasında;

  • Yüksek verimli çift silindirli fırça
  • Hesaplı fiyata kaliteli malzeme
  • Çift silindirli fırçanın 360 ° dönüşü
  • Çift silindirli fırçanın LED ışıkları
  • Yüksek emiş ve iyi vakum performansı
  • Üstün filtreleme (çift HEPA filtre)
  • İyi koku giderme performansı
  • Çok fonksiyonlu duvara montaj aparatı
  • Hafif ve manevra kabiliyeti
  • Aralık başlığının LED ışıkları
  • Çıkarılabilir pil
  • Uzun pil ömrü

Redroad V17 eksileri arasında;

  • Çift silindirli fırçanın LED ışıkları yeterince parlak değil
  • Aralık başlığı biraz fazla geniş
  • Toz haznesi çıkarılabilir değil
  • Orijinal pakette yedek HEPA filtresi yok
  • Yedek pil yok
  • Motorun hafif ısınması

Artıları listesi, özellikle performans ve pratiklik açısından bu cihazın eksilerinden daha ağır basmaktadır. İnsanlar bunu satın alırken, özellikle de bu satın alma işlemini yaparken inceleme ve özelliklere odaklanmalıdır. Bununla birlikte, RedRoad V17'yi kullanma deneyimi küçük, kompakt ve kaliteli tasarımıyla V17'yi sınıfının en iyi dikey süpürgesi yapmaya hazır!

Yukarıda yer alan videoda, Redroad V17'nin sıradan şarjlı el süpüregelerine nazaran çift rulo fırça karşılaştırması yapılmıştır.

Kullanıcı Deneyimi

Kullanıcı deneyimi söz konusu olduğunda V17 şarjlı dikey el süpürgesi, tek başına mükemmel vakum performansı ile ön plana çıkıyor.

  • Filtreleme: Filtrasyon, özellikle elektrikli süpürgeyi sık kullanan kişiler ve toza alerjisi olan bireyler için oldukça önemlidir. Zayıf filtreleme sistemlerine sahip elektrikli süpürgeler alerjileri veya solunum hastalıklarını tetikleyen polen, toz ve akarları serbest bırakacak güçsüz bir çekime sahiptir.
  • Gürültü: Daha önce yapılan incelemelere göre, test edilen gürültü seviyesi 60dB olarak kaydedilmişti. Bu test süpürgeçalışırken 2 metre uzaklıktan ve 30 cm yakınlıktan kayıt altına alınarak belirlenmiştir. Öte yandan cihaz eco modda 69.4dB/62.7dB, orta modda 71.1dB/64.9dB, turbo modda 75.4dB/66.7dB gürültüye sahiptir.
  • Eklentiler: Redroad V17; LED aralık başlığı sayesinde karanlık köşeleri dahi görmenizi sağlarken toz alma fırçası en zorlu yüzeylerde dahi (perdeler dahil) toz çıkartma konusunda adeta bir kahraman! Öte yandan katlanabilir adaptörü sayesinde temizlik esnasında eğilmenize gerek olmadan en zorlu yerleri dahi kolayca süpürebileceğiniz V17 ile yaşlı bireyler dahi çok rahat edecek.

Redroad Türkiye Distribütör Bilgisi

  • Türkiye Distribütörü: Tekno Dream Ltd.Şti.
  • TEL: 0216 313 28 61
  • Adres: Necip Fazıl, Alemdağ Cd. No:940, 34773 Ümraniye/İstanbul
  • Ürün: Buraya tıklayın.

Dünyanın önde gelen akıllı ev aletleri üreticisi RedRoad, Dual HEPA filtrasyonu ve çift silindirli fırçası ile kusursuz temizlik sağlayan V17'yi satışa sundu. Yüksek emiş gücü sayesinde havada ki tozu %99'a kadar hapsedebilen bu teknolojik cihaz, çarpıcı tasarımı ve fiyat-performans garantisiyle şimdi Türkiye'de!

<

 Yazar
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.