Redkey F10 El Tipi Katlanabilir Kablosuz Dikey Süpürge

Kusursuz bir temizlik için yeni nesil Redkey F10 kablosuz katlanabilir dikey el süpürgesi modelini yakından tanımaya hazır mısınız?
Redkey F10 El Tipi Katlanabilir Kablosuz Dikey Süpürge

Redkey F10 kablosuz katlanabilir dikey süpürge modeli; güçlü emiş gücü, akıllı kir sensörü, bükülebilir emiş borusu ve diğer birçok işleve sahip akıllı özellikleriyle sınıfının en iyileri arasında yer alıyor. Bu güçlü temizlik aleti kablosuz, katlanabilir, pille çalışan bir elektrikli süpürge olarak dikkatleri üzerine çekerken, tek elle tutmayı ve kullanmayı kolaylaştıran sopa tarzı bir tasarımıyla son derece pratik bir cihaz.

Ayrıca Redkye F10'un bükülebilir uzatma borusu sayesinde ellerinize ve dizlerinize eğilmeden mobilya altlarını temizlemenize yardımcı oluyor.

Kolay ve verimli ev temizliğinin öncüsü Çinli el tipi elektrikli süpürge üreticisi Redkey, yeni nesil katlanabilir dikey süpürge F10 Handheld Cordless Foldable Vacuum Cleaner modeli şimdi Türkiye'de! Artık bu sihirli son teknolojili şarjlı el süpürgesinin birbirinden üstün özelliklerine geçebiliriz.

Amazon
Fiyatlarını Gör
Redkey F10
Dikey Süpürge
Aradığın
Fiyatları Gör

İleri teknolojilerle donatılmış katlanabilir ergonomik yapısı sayesinde hareketlerinize uyum sağlayan F10 kablosuz dikey el süpürge modelini Redkey resmi web adresi üzerinden buraya tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Redkey F10 şarjlı el süpürgesi inceleme:

Teknik Özellikler
Emiş Gücü23.000pa
Motor400W, 100.000 RPM
Akıllı Toz SensörüVar
Toz Kırma LambasıVar
Filtrasyon3 Katmanlı
KablosuzEvet
FiltreHEPA
Pil Ömrü60 Dakika
Şarj Süresi4 Saat

Ana Gövde

Redkey F10 Kablosuz Süpürge İnceleme

Redkey logosunun altında ikincil bir HEPA filtresi dikkatimizi çekerken buradaki parlak plastik ve mavi halka arasındaki kombinasyon harika görünüyor. Öte yandan süpürgenin toz haznesi şeffaf-siyah bir tona sahipken emme borusu ile temas ettiği noktanın etrafında ve HEPA filtresinin yanında krom malzemeler kullanılmış.

Gerçekten de Redkey, havayı bir HEPA filtresinden geçirerek astım ve alerjik belirtilere neden olan ince toz partiküllerini yakalıyor. Yani F10 dikey süpürgesi havadaki 0.3 mikron boyutundaki partiküllerin 99.97% 'sini filtreleyebiliyor. Öte yandan üreticinin pakette yedek bir HEPA filtresi sunması gerçekten cezbedici bir avantaj sağlıyor.

Cihazın en üstünde 3 düğmeli ve 1 LED bölümü olan dikdörtgen bir kontrol paneli bulunuyor. Her şeyden önce, ortada üç LED simgesi var ve bunlardan; ilki otomatik mod etkinleştirildiğinde, ortadaki motorun şarjı azaldığında ve sonuncusu döner fırça tıkandığında yanıyor. Böylelikle tıkanma durumunda elektrikli süpürgeyi kapatın ve emme borusunun veya döner fırçanın bazı büyük nesneler tarafından engellenip engellenmediğini kontrol edebiliyorsunuz. Soldaki LED seti algıladığı toz türünü gösterirken, sağ taraf güç emiş seviyesini gösterir.

Redkey F10'un en şaşırtıcı özelliklerinden biri de toz parçacıklarının boyutunu algılama rolüne sahip bazı sensörlere sahip olması.. Nasıl mı? Bu teknoloji, emme borusunun içinde oluşan direnci kontrol ediyor gibi görünüyor ve kullanıcı otomatik modu etkinleştirmişse, ardından elektrikli süpürge emiş gücünü buna göre otomatik olarak ayarlıyor.

Cihazın genel anlamda kusursuz bir ana gövdeye sahip olduğunu rahatlıkla söyleyebilirken toz algılama teknolojisi bana Dyson V15'i hatırlatıyor. Ayrıca F10'un temizleme verimliliğine yardımcı olmak için bir piezoelektrik sensör kullandığını gözlerden kaçmıyor.

Süpürgenin ana gövdesinde, saat yönünün tersine hareketle kolayca çıkarılabilen toz haznesi ve içinde kolayca yıkayabileceğiniz paslanmaz çelik filtre bulunuyor. Son olarak cihazın ana gövdesinde Redkey F10'u doğrudan bir güç adaptörüne bağlayarak yeniden şarj etmeniz gereken pil modülü bulunuyor.

Emme Borusu

Redkey F10 Kablosuz Süpürge İnceleme

Redkey F10'un çok kullanışlı bir başka işlevi de eklemli elemanlı emiş borusudur. Emiş borusu tek bir tıklamayla ortasından serbest bırakılabilir, böylece eğilmek zorunda kalmadan mobilyaların altına kolayca girebilirsiniz. Emiş borusu bükülebildiği kadar hızlı bir şekilde tek bir tıklama ile tekrar kilitlenebilir.

Cihazın emme borusu alüminyumdan yapılmıştır ve bu bize aynı zamanda sağlam bir izlenim bırakmaktadır. Güçlü motor gücü, iyi bir filtre sistemi ve iyi tasarlanmış bir zemin başlığının etkileşimi, iyi emiş gücü için belirleyicidir.

Ucuz dikey süpürge Redkey F10; 400 Watt DC motor (140 AirWatt) 100.000 devire kadar çalışırken en yüksek emiş seviyesinde 23.000 Pa emiş gücüne ulaşabiliyor. Bir artı ve bir eksi düğmesi kullanılarak seçilebilen toplam 5 emiş seviyesi (1.000 Pa, 8.500 Pa, 12.800 Pa, 20.000 Pa ve 23.000 Pa) dikkatleri çeken cihaz,

Elektrikli Fırça

Redkey F10 Kablosuz Süpürge İnceleme

Redkey F10 şarjlı dik süpürge modelinin son ana bileşeni elektrikli fırça, iyi tasarlanmış çok fonksiyonlu bir yapıya sahip. Fırça içindeki tozları görmek için şeffaf bir bölümün yanı sıra toz parçacıklarını daha iyi görmenize yardımcı olmak için ön tarafa yerleştirilmiş iki LED ışığı bulunuyor.

Fırçanın hemen altında yer alan iki büyük tekerleğin çok yönlülüğünün yanı sıra yumuşak dönüşler ve açı ayarları kusursuz bir temizlik için ekstra avantaj sağlıyor. Bu küçük tekerleklerde sıklıkla olduğu gibi, saçların etraflarında toplanması daha nadir görülen bir durum diyebiliriz. Dilediğiniz zaman tekerlekleri çıkartabilir, etrafına biriken kıl vb. şeyleri kolayca temizleyebilirsiniz. Redkey'in fırçayı çıkarmayı ve temizlemeyi inanılmaz derecede kolaylaştırmasını gerçekten seviyorum.

Üstte, basıldığında tutma mekanizmasının kilidini açan ve fırçayı kolayca çıkarabileceğiniz bir PUSH düğmesi bulunurken bu, çok daha pahalı Dyson V15 Detect'tekine benzer bir sistemi bizlere hatırlatıyor. edkey, silindirik bölümün etrafında spiral bir şekilde dolaşan oldukça dar bir kıl şeridi kullanmaya karar vermiş. İlginç olansa, fırçanın kendi kendine dönmesidir, böylece temizlemek için tekrar tekrar bir noktaya itmek zorunda kalmazsınız.

2'si 1 Arada Toz Alma Fırçası ve Aralık Başlığı

Redkey F10 Kablosuz Süpürge İnceleme

Hem toz alma fırçası hem de aralık başlığı tamamen sağlam plastikten yapılmış Redkey F10, emme borusunun ağızında yer alan yumuşak fırça dokusu toz ve kiri kolayca çekmenize olanak sağlıyor. Aralık başlığının boyutunu neredeyse iki katına çıkaracak şekilde uzatılabilir ve geri çekmek için itmeniz gerekiyor.

Şarj Ünitesi

Redkey F10 Kablosuz Süpürge İnceleme

Redkey F10 dikey süpürge modelinin şarj ünitesi duvara monte edilecek şekilde tasarlanmış olup, bu özellik elektrikli süpürgenin dikey olarak sabitlenmesine ve iki metalik pimi kullanarak şarj olmasına olanak tanıyor.

Redkey, çalışma moduna bağlı olarak 8 ila 60 dakika arasında çalışma süresi vaat ediyor. Testte Redkey F10 çoğunlukla en düşük seviyede çalıştırıldı. Bu, normal ev kirini emmek için tamamen yeterlidir. Cihaz tam kapasiteli olarak 60 dakikaya kadar pil ömrü sunuyor. Ayrıca kalan pil seviyesi doğrudan pil üzerinde seviyeden okunabiliyor ve pilin tamamen şarj olması 4 saat sürüyor.

Bakım

Redkey F10 Kablosuz Süpürge İnceleme

Redkey F10'un bakımı basittir. 0.6 litrelik toz haznesi alttan rahatlıkla açılabilir ve çöp kutusuna boşaltılabilir. Alternatif olarak, toz haznesi tamamen çıkarılabilir. Bu, filtrelere takılan kirlerin çıkarılmasını kolaylaştırır. Bu arada, HEPA filtreleri de dahil olmak üzere filtre sisteminin tüm parçaları su altında yıkanabilir.

Editör Yorumu

F10, tamamen taşınabilir (şarj edilebilir bir pile dayanır) çubuk şeklinde bir elektrikli süpürgedir ve ilk bakışta ağırlık açısından oldukça dengeli görünüyor. Ancak en ilginç yanı, (daha uzun) mobilyaların altını kolayca temizlemenizi sağlayan katlanabilir emiş borusudur ve sırt problemi olanlar için adeta bulunmaz bir nimet olabilir.

Açıkçası, katlanabilir bir elektrikli süpürgeyi ilk kez görmüyorum ve piyasanın önde gelen birçok markasına ait dikey süpürge modeli şaşırtıcı bir şekilde böyle bir seçenek sunmuyor. Öte yandan Redkey F10, vakumlaması gereken kir türüne ve miktarına göre emiş gücünü ayarlamak için otomatik toz algılama dediği şeyi kullanıyor ve rulo fırçanın önünde bir toz kırma lambası bulunuyor.

<

 Yazar
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.