Puhu TV İzleyebileceğiniz En İyi 15 Yabancı Film | 2024

Online film ve dizi platformu Puhu TV bünyesinde 100’e yakın yabancı film barındırmakta olup kullanıcılarına ücretsiz bir şekilde bu filmleri sunmaktadır.
Puhu TV İzleyebileceğiniz En İyi 15 Yabancı Film | 2024

IMDb Puanı Yüksek Puhu TV Yabancı Filmler Listesi 

Online film izleme platformu Puhu TV ücretsiz olarak verdiği kaliteli hizmeti ile beraber bünyesinde barındırdığı 100’ü aşkın yabancı filmle kullanıcılarının yüzünü güldürüyor. Yerli film ve dizileri de kolayca izleyebileceğiniz Puhu TV’de yer alan en iyi yabancı filmleri listeledik. İşte NeOldu.com editörleri tarafından seçilen Puhu TV’de izleyebileceğiniz aksiyon filmleri, gerilim filmleri, bilim kurgu filmleri ve dram filmleri türündeki en iyi 15 yabancı film önerisi…

Puhu TV Yabancı Filmler;


1. Uss Indianapolis (2016) – IMDb: 5.2

Puhu Tv

Başarılı yönetmen Mario Van Peebles’in ikinci dünya savaşını anlatan filmde USS Indianapolis adlı Amerikan zırhlı gemisinde yaşanan felaketi izliyoruz. Başrolünde Nicolas Cage’nin rol aldığı filmde Kaptan McVay liderliğindeki savaş gemisinin Japon Komutan Hashimoto’nun denizaltısından çıkan torpido ile batırılması konu edinilmiştir. Adeta bir can pazarının ortaya çıktığı efsanevi filmi Puhu TV üzerinden ücretsiz bir şekilde izleyebilirsiniz.

Tür: Aksiyon, Savaş, Dram

Fragman


2. Pompeii (2014) – IMDb: 5.5

Puhu TV

Game of Thrones dizisiyle sinemaseverlerin hayran olduğu genç aktör Kit Harington’un başrolündeyer aldığı filmde İtalya’da bulunan Vezüv yanardağının patlamasıyla yok olan Pompeii şehrini ve yaşanılanları izliyoruz. Bir köle olarak geldiği Pompeii şehrinde prenses Flavia ile aşk yaşayan Milo patlama sırasında şehirde kalan sevgilisi ve en yakın arkadaşını kurtarmaya çalışır. Death Race ve Resident Evil gibi başarılı filmlere imza atan ünlü yönetmen Paul W.S Anderson, Pompeii filminin yönetmenliğini de yapmıştır.

Tür: Aksiyon, Macera

Fragman  


3. Saw V (2008) – IMDb: 5.8

Puhu TV

Korku dolu ve mide bulandırıcı sahneleriyle dünyanın en kanlı filmlerinden biri olan Saw serisi tüm filmleriyle birlikte Puhu TV üzerinden yayınlanmaktadır. Filmde bir oda içerisine hapsolmuş ve farklı işkence cihazları sayesinde ölümle burun buruna gelen birkaç insanın yaşam mücadelesini izliyoruz. Acımasızlığın ve dehşet verici ölümlerin yaşandığı filmin yönetmenliğini David Hackl yapmıştır.

Tür: Korku

Fragman


4. A Tale of Love and Darkness (2015) – IMDb: 6.0

Puhu TV

İsrail’li yazar Amos Oz’un gerçek hayat hikayesinden uyarlanan ve sinemaya aktarılan filmin yönetmenlik koltuğunda ve başrolünde ünlü aktör Natalie Portman’ı görüyoruz. Hayatı boyunca trajedi dolu günler geçiren Amos Oz tüm sorunlara rağmen iyi bir yazar ve politikacı olmayı başarır. Biyografi türündeki A TAle of Love and Darkness filmini Puhu TV üzerinden izleyebilirsiniz.

Tür: Biyografi, Dram

Fragman


5. The Childhood of a Leader (2015) – IMDb: 6.1

Puhu TV

Başrolünde Robert Pattinson, Berenice Bejo ve Liam Cunningham’ın yer aldığı efsanevi filmde hayali bir faşist liderin çocukluk zamanları anlatılıyor. 1918 yıllarında Fransa’da yaşayan Amerikalı bir ailenin çocuğu olan kahramanımız diplomat babasının Versay Antlaşmasındaki rolünü ve politikayı bir hayli dikkatlice takip ediyor. Yavaş yavaş kendisine bir siyasi görüş ve inanaç benimseyen küçük çocuk sert düşüncelerinin yanı sıra korkunç bir ego sahibi oluyor. En İyi Film ve En iyi yönetmen dallarında birçok ödüle sahip olan The Childhood of a Leader filmini Puhu TV’den izleyebilirsiniz.

Tür: Dram

Fragman                                                                                 


6. Hacker (2016) – IMDb: 6.2

Puhu TV

Maddi sıkıntılar çeken ailesini rahatlatmak ve kendisi için para kazanmak amacıyla internet korsanlığı yapan Alex hayatını suç işleyen ve kimlik hırsızlığı yapan bir korsan olarak sürdürmektedir. İnternetin karanlık yüzü DarkWeb’te tanıştığı Kira adlı kızla bir takım faaliyetlere girişen genç ikili FBI tarafından soruşturulan Anonymous isimli Hacker grubunun ilgisini çekerler. Her sahnesini heyecanla izleyeceğiniz gerilim ve suç konulu Hacker filmini Puhu TV üzerinden ücretsiz olarak izleyebilirsiniz.

Tür: Gerilim, Suç

Fragman


7. Blitz (2011) – IMDb: 6.2

Puhu TV

Yapımcılığı Lionsgate UK tarafından yapılan Blitz filminin başrolünde aksiyon filmlerinin olmazsa olmaz oyuncusu Jason Statham rol almıştır. Filmde başarılı bir dedektif olan Tom Brant’ın (Jason Statham) şehre korku salan Blitz adlı bir seri katilin peşine düşmesi anlatılmaktadır.

Tür: Gerilim, Aksiyon

Fragman


8. Daybreakers (2009) – IMDb: 6.4

Puhu TV

Başarılı yönetmenler Michael Spierig ve Peter Spierig’in önderliğinde çekilen bilim kurgu türündeki Daybreakerss filmi bir salgın sonucunda insanlığın birer birer vampire dönüşümünü konu edinmiştir. Filmin oyuncu kadrosunda yer alan Ethan Hawke, Williem Defoe ve Sam Neill’in hayat verdiği karakterler ise dünyayı bu vampir istilasından kurtarmanın yollarını aramaktadırlar.

Tür: Korku, Bilim Kurgu

Fragman


9. Red 2 (2013) – IMDb: 6.6

Puhu TV

Yıllar önce ortaya çıkan ve sonrasında hiç kimsenin haber alamadığı tehlikeli bir nükleer silah yeniden insanlığı tehdit etmek amacıyla kullanılır. FBI’in silah hakkında topladığı bilgiler ajanları emekli ajan Frank Moses ve ekibine getirir. Emekliliğin keyfini çıkaran Frank Moses’tan silahın imhası için yardım istenir. Özel Ajanlar, tehlikeli teröristler ve silahlarla dolu filmin başrolünde Bruce Willis rol almaktadır. Red 2 Puhu TV’de izleyebileceğiniz en iyi yabancı filmlerden bir tanesidir.

Tür: Aksiyon, Komedi

Fragman


10. Divergent (2014) – IMDb: 6.7

Puhu TV

Distopik bir hikayenin konu edildiği Divergent isimli filmde insanlar her bir farklı erdemi temsil eden beş farklı gruba ayrılmıştır. Kişisel yeteneklerine göre bölümlerine ayrılan insanlar hayatları boyuncao dalda çalışmak zorundalardır. 16 yaşına gelen ve bölümünü seçmek üzere olan Tris Pior ise şimdiye kadar bilmediği bir erdemini keşfeder ve uyumsuz olduğunu anlar. Ancak uyumsuzlara hiç te iyi gözle bakılmamaktadır. Uyumsuzların yok edildiği bu toplum da Tris hayatta kalabilmek ve sistemi değiştirmek için amansızca bir mücadele verecektir. Puhu Tv’de izleyebileceğiniz en iyi yabancı filmlerden biri olan Divergent IMDb’de 6.7 puan almıştır.

Tür: Bilim Kurgu, Aksiyon

Fragman


11. Father and Daughters (2015) – IMDb: 7.1

Puhu TV

Yönetmenliğin Gabriel Muccino’nun yaptığı ver başrolünde ünlü aktör Russel Crowe’nin rol aldığı unutulmaz film bir baba ile kızı arasındaki güçlü bağı konu edinmiştir. Bir trafik kazasında karısını kaybeden Jake Davis hayatını kızına adamıştır. Ancak genç adam ani sinir patlamaları nedeniyle kızının ve kendisinin psikolojisine birhayli zara vermiştir. Aradan geçen 20 yıldan sonra hala aralarında iyi ilişkiler yürüten baba ve kızı Katie’nin zorlu çocukluğundan geriye kalan psikolojik sorunlarla yüzleşirler. Dram dolu senaryosuyla akıllara kazınan Father and Daughters filmini Puhu TV aracılığı ile izleyebilirsiniz.

Tür: Dram

Fragman


12. Brothers (2009) – IMDb: 7.1

Puhu tV

Jake Gyllenhaal’ın rol aldığı gelmiş geçmiş en iyi filmlerden biri olan Brothers filmi birbirine zıt karakterlere sahip iki kardeş olan Sam Cahill ve Tommy Cahill’i n hikayesini anlatmaktadır. Başarılı bir asker olan Sam Afganistan’da bir operasyon sırasında ağır yaralı olarak ortadan kaybolur. Ailesi ise Sam’in öldüğünü bilir. Aile de yaşanan derin acı ve kederi dağıtacak olan kişi ise serseri bir karakter olan Tommy’dir Sam’in ailesine sahip çıkan Tommy artık serseriliği bırakmış ve ailesi ile ilgilenmeye başlamıştır. Bir gün ansızın çıka gelen Sam ise yaşadığı travmalar sebebiyle adeta başka bir karaktere bürünmüştür. Ailesini de bıraktığı gibi bulamayan Sam için hayat daha da zorlu bir hal alacaktır.

Tür: Dram

Fragman


13. The Hunger Games (2012) – IMDb: 7.2

Puhu TV

Sinema tarihinin gelmiş geçmiş en iyi uyarlama filmlerinden biri olan The Hunger Games Suzanne Collins’in aynı adlı romanından sinemaya aktarılmıştır. Filmde yakın bir gelecekte yaşanılacağı düşünülen kuraklık ve yıkımlar sebebiyle ortaya çıkan koloni devletinde yaşayan insanları görüyoruz. 12 bölge ve bir başkentten oluşan devlette insanlar başkent için çalışmak zorundadırlar. Sefalet içerisinde yaşayan bölgeleri bastırmak için düzenlenen Açlık Oyunlarında her bölgeden 2 aday ölüm kalım mücadelesi için bir platforma bırakılırlar. Küçük kardeşi Primrose’un yerine yarışmaya katılan Katniss yarışma içerisinde yaptıklarıyla 12 bölgeye de özgürlük tohumları saçmıştır. Muhteşem senaryosuyla dikkat çeken Açlık Oyunları filminin başrolünde Jennifer Lawrence yer almıştır.

Tür: Aksiyon, Dram, Bilim kurgu

Fragman


14. The Next Three Days (2010) – IMDb: 7.4

Puhu TV

Russell Crowe, Elizabeth Banks ve Olivia Wilde gibi ünlü aktörlerin başrolünde yer aldığı The Next Three Days filmi suçsuz ve masum olmasına rağmen hapse atılan Lara’nın ve onu hapisten kurtarmak için her yolu deneyen kocası John’un hikayesini anlatmaktadır. Tüm hukuki yollara rağmen üç yıl üzerine suçu sabitleşen Lara intihar düşüncesi içerisindeyken John için tek çözüm ise kusursuz bir kaçış planlamaktır. Puhu TV’de izleyebileceğiniz en iyi yabancı filmlerden biri olan “Kaçış Planı“ IMDb’de aldığı 7.4’lük yüksek puanla kalitesini göstermiştir.

Tür: Dram, Gerilim, Aksiyon

Fragman


15. The Illusionist (2006) – IMDb: 7.6

Puhu TV

Aristokrat bir ailenin kızı olan Sophia ve marangoz birailenin oğlu olan Eisenheim arasında alevlenen aşk Sophia’nın babsı tarafından yasak aşk olarak nitelendirilir. Birbirlerine kavuşamayan çifti uzunca bir ayrılık beklemektedir. Sevdiği kıza kavuşamayan Eisenheim bu ağır yükle beraber ülkeyi terk eder. Yıllar sonra geri dönen Eisenheim diyarın en büyük illüzyonisti olmuştur. Bu sırad evlenmek üzere olan Sophia, Eisenheim’ı yeniden görünce hislerine yenik düşer ve evlenmekten vazgeçer. Ancak Prens Leopold ikilinin yakasını bırakmaya niyetli değildir. Puhu TV’de izleyebileceğiniz en iyi yabancı filmler listesinde başı çeken The İllusionist filminin başrolünde Edward Norton rol almıştır.

Tür: Dram, Gerilim, Fantastik

Fragman

Önerilen İçerik: Blu Tv Üzerinden İzleyebileceğiniz En İyi Yerli Filmler

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.