Pubg Sistem Gereksinimleri (2024)

Günümüzün en popüler oyunlarından birisi olmuş Pubg bir çok sistemi grafikleriyle zorlamakta. İşte Pubg sistem gereksinimleri.
Pubg Sistem Gereksinimleri (2024)

Pubg Sistem Gereksinimleri

Tüm zamanların en çok oynanan oyunları arasında yer alan Pubg, yani tam adıyla PlayerUnknown's Battlegrounds gün geçtikçe daha da tanınmaya devam etmektedir. Oyun severleri kendisine daima hayran bırakmayı başaran pubg sistem gereksinimleri nelerdir? Gündemden düşmeyen pubg sistem gereksinimleri hakkında bazı araştırmalar yaptım.

Günümüzde en popüler oyunlar listesinde daima en üst sıralarda yer alan Pubg, sistem gereksinimlerini konu olarak ele aldım ve araştırdım. Pubg sistem gereksinimleri max, pubg sistem gereksinimleri maximum, pubg sistem gereksinimleri minimum, pubg sistem gereksinimleri önerilen, pubg sistem gereksinimleri pc, pubg sistem gereksinimleri laptop, konuları hakkında ayrıntılı bilgiyi bu içerikte bulabilirsiniz. İşte Pubg sistem gereksinimleri hakkında her şey.

pubg sistem gereksinimleri


Player Unkown's Battle Grounds - PUBG

Pubg'nin açık tabanlı bir oyun olmasından dolayı bir çok oyuncuyla online bir şekilde savaşabilmekteyiz. Pubg daha yeni çıkmış bir oyun olmasına rağmen Battle Royale bandında grafik ve mekanik bakımından çok iyi bir yapıya sahiptir. Oyun severleri kendisine çekmeyi başaran Player Unkown's Battle Grounds oyunu 2017 tarihinde piyasaya sürüldü.

pubg


Pubg Neden Bu Kadar Çok Sevildi?

Pubg bir Battle Royale yani hayatta kalma oyunu olduğundan dolayı insanların ilgisini çekti. Dayz, hayatta kalma oyunu olduğundan dolayı bir çok kişi tarafından sevildi. Bunu gören Tsl Game Battle Royale adı altında Pubg oyununu piyasaya sürdü. Yayıncılara, youtuberlara daha bir çok yere reklam vererek kendisini tanıtan ve insanlar tarafından yavaş yavaş sevilmeye başlanan Pubg bir anda büyük bir kitleye sahip oldu.

pubg sistem gereksinimleri


Pubg Nedir?

Pubg'de amaç 100 oyuncunun arasından birinci olabilmektir. Oyuncular bir adada toplandıktan sonra uçağa giderler. İstedikleri zaman uçaktan atlarlar ve paraşütleriyle istediği bölgeye inerler. Tek başına veya grup halinde girmeyi tercih eden oyuncular rastgele farklı oyuncularla takım olarak eşleşir. Oyuncular uçaktan adaya  atladıktan sonra zırh, kask, çanta, silah, bomba, araç gibi ekipmanlar bulmak için uğraşırlar. Haritanın bazı bölgelerinde daha iyi ekipman ve araç bulmak daha kolaydır. Ayrıca bu ekipmanları ararken hızlı olmanız gerekir. Zamanın ilerlemesiyle safezone'a girmelisiniz. Safezone'un dışarısında kalanların canı yavaş yavaş eksilir. Alan daraldıkça oyuncuların birbirini bulması daha da kolaylaşır. Asıl savaşlar alan küçülünce dönmeye başlar. Oyunun tek bir amacı vardır o da hayatta kalmak.

pubg nedir


Pubg Sistem Gereksinimleri

Dünya’nın en çok oynana fps oyunları arasında kendisine yer edinen Pubg sistem gereksinimleri nelerdir? İşte aksiyon ve bir o kadarda heyecan dolu pubg sistem gereksinimleri;

Pubg Sistem Gereksinimleri (Minimum)

  • İşletim Sistemi: 64-bit Windows 7, Windows 8.1, Windows 10
  • İşlemci: Intel Core i5-4430 / AMD FX-6300
  • Ram: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 960 2GB / AMD Radeon R7 370 2GB
  • Depolama: 30 GB kullanılabilir alan

Pubg Sistem Gereksinimleri (Önerilen)

  • İşletim Sistemi: 64-bit Windows 7, Windows 8.1, Windows 10
  • İşlemci: Intel Core i5-6600K / AMD Ryzen 5 1600
  • Ram: 16 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060 3GB / AMD Radeon RX 580 4GB
  • Depolama: 30 GB kullanılabilir alan

Önerilen İçerik; En Güncel Cs Go Sistem Gereksinimleri! 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum