Pubg Mobile Hileleri | UC, God, Aim, Wallhack Hilesi

Mobil oyunlar arasında en çok oynanan oyunlardan olan Pubg Mobile için uc hilesi, hile nasıl yapılır, bedava uc hilesi, hileli apk başlıklarını araştırdık.
Pubg Mobile Hileleri | UC, God, Aim, Wallhack Hilesi

Pubg Mobile Hileleri

Pubg Mobile uc hilesi var mı, hile nasıl yapılır, Pubg UC hilesi aracı nedir, Pubg Mobile hileleri nelerdir? Dünyanın en çok oynanan mobil oyunlarından birisi olan Pubg Mobile'in hilelerini yazımızda bulabilirsiniz.

Siz de Pubg Mobile oyununda herhangi bir çaba sarf etmeden sıralamanızı yükseltebileceksiniz. Ücretsiz ve sınırsız kaynak için yazıyı okumaya devam edin. Pubg Mobile hileleri;

Pubg Mobile UC Hilesi

Pubg Mobile Hileleri

Pubg Mobile oyununda ilk olarak hile yapmak için Uc hilesi programı indirmeniz gerekmektedir. Daha sonra ise yapmanız gereken şeyleri sizlere adım adım sıralayacağız. Eğer dediklerimizi doğru yaparsanız siz de artık Pubg Mobile oyununda sorunsuz bir şekilde hile yapabileceksiniz.

İlk olarak Uc programını indirin. Daha sonra istediğiniz Uc ve Bp miktarını kutucuklara yazın. Bir sonraki adım ise gönder düğmesine basmak. Düğmeye bastıktan sonra biraz bekleyin. İşlem tamamlandıktan sonra kimlik numaranızı doğru bir şekilde girin ve devam edin.

Tüm işlemleri doğru yaptığınızdan eminseniz ilerleyin. Daha sonra hesabınız onaylanacak ve hesabınıza ücretsiz bir şekilde Uc gelecektir. Tüm her şeyi doğru yaptıysanız kısa süre sonra Uc'ler hesabınıza gelecektir.

Pubg Mobile Aim Hilesi

Pubg Mobile Hileleri

Pubg Mobile üzerinde aiminize yardımcı olacak, düşmanları direkt olarak kafadan vurmanızı sağlayacak bir aim hilesi arıyorsanız bunun için internete "Pubg Mobile Aim Hack" yazmanız gerekmektedir.

Bunu yazdıktan sonra karşınıza birçok site çıkacaktır. Sitelerden herhangi birine girin, size söyledikleri hile programını indirin. Daha sonrasında hile programını çalıştırın ve oyuna giriş yapın. Artık siz de düşmanlarınızı kafadan öldürebilecek, hızlı bir şekilde birinci olabileceksiniz.

Pubg Mobile Wallhack Hilesi

Pubg Mobile Hileleri

Pubg Mobile oyununda düşmanları duvardan görme yani Wallhack en eğlenceli hilelerden birisidir. Düşmanlarınızla oyun oynamanızı, onları kolayca vurmanızı sağlayan bu hile oldukça basit yapılır. Wallhack hilesi için arama motoruna "Pubg Mobile Güncel Wallhack" yazıp sitelere tıklamanız ve hileyi indirmeniz yeterli olacaktır. Hileyi indirdikten sonra kurulumunu yapın, Wallhack kutucuğunu işaretleyin ve oyuna girin. Artık düşmanları duvarın içerisinden görebileceksiniz.

Pubg Mobile God Hilesi

Pubg Mobile Hileleri

Pubg Mobile oyununda yapılması en zor hilelerden birisidir. Sizin hiçbir şekilde hasar almamanızı sağlayacak bu hile sayesinde oyunu kolayca 1. olarak bitirebilirsiniz. Aynı zamanda sizi vurmaya çalışacak düşmanlarla dalga geçebilirsiniz.

Pubg mobile oyununda ölümsüzlük hilesi yapmak için yine arama motoru üzerinden "Pubg Mobile God Hack" veya "Pubg Mobile Ölümsüzlük Hilesi" yazmanız yeterli olacaktır. Ölümsüzlük hilesini çalıştıracak programı bulun, çalıştırın ve oyuna giriş yapın. Bu sayede düşmanlar size vursa dahi canınız azalmayacak, oyunun kralı olabileceksiniz.

Pubg Mobile Hilesi Ne İşe Yarar?

Pubg Mobile Hileleri

Pubg Mobile hilesi para harcamadan zahmetsiz bir şekilde istediğiniz her şeyi satın almanızı sağlar. Pubg mobile oyununa para yatırmadan Uc kazanmak istiyorsanız yukarıda verdiğimiz adımları deneyebilirsiniz. Aynı zamanda Wallhack hilesi duvardan görmenize, Aim hilesi direkt olarak kafaya nişan almaya, God hilesi ise hiçbir şekilde hasar almamanıza olanak sağlar.

Pubg Mobile Nedir, Nasıl Oynanır?

Pubg Mobile Hileleri

İlk olarak bilgisayarda çıkış yapan daha sonra da mobil platforma yönelen Pubg oyununun mobil versiyonu normal oyunundan daha fazla kitleye hitap etmektedir. Sevdiğiniz Pubg Mobile oyununu mobil cihazlarınızla oynayarak istediğiniz zaman istediğiniz yerde oynamanın keyfine erişebilirsiniz.

Pubg Mobile oyununun dünyada ve Türkiye'de yoğun bir oyuncu kitlesi vardır. FPS oyun kategorisinde yer alan Pubg Mobile oyunu akıllı telefonlarda ve tabletlerde oynanabilmektedir. PlayerUnknow's Battlegrounds diğer adıyla Pubg, Bluehole şirketi tarafından yayınlanmış ve hala daha geliştirilen bir oyundur.

Pubg'de asıl amaç hayatta kalmaya çalışmaktadır. Bu amaç doğrultusunda diğer hayatta kalmaya çalışan oyuncuları öldürerek birinci olmaya çalışıyorsunuz. Oyun ilk başta 100 kişiyle başlar, daha sonra bu kişiler ölürse veya öldürülürse bu sayı azalır. Lobide başlayan oyun istenilen kişiye ulaştığında uçakla devam eder. Uçakla kişiler istedikleri zaman istedikleri yere atlarlar.

Atladıktan sonra yerlerden silahlar ve uygun metaryeller toplayarak güçlenmeye çalışırlar. Güçlenen kişiler rakiplerini öldürmek için saldırır. Eğer oyunda hemen ölmek istemiyorsanız silah bulup savaşmanız gerekmektedir.

En önemli şeylerden birinin zırh ve kask olduğunu da asla unutmayın. Kask ve zırh sizi gelecek mermilerden ciddi derecede korumaktadır. Silahınızı, çantanızı, kaskınızı ve zırhınızı bulduktan sonra yapmanız gereken düşmanlarınıza saldırmak olacaktır. Saldırırken de oyunun verdiği alanın içerisinde kalmayı unutmayın.

Eğer oyunun verdiği alanın dışında kalırsanız canınız yavaş yavaş gitmeye başlar ve ölürsünüz. Maksimum dört kişiyle oynanabilen Pubg Mobile oyununda birçok harita vardır. En sevdiğiniz haritayı açarak oynamaya başlayabilirsiniz. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum