Prison Simulator Sistem Gereksinimleri (2024)

Gardiyanlık oyunu simülasyonu olan Prison Simulator'ın sistem gereksinimlerini sizlerle paylaşıyoruz. İşte merak edilen tüm soruların yanıtları.
Prison Simulator Sistem Gereksinimleri (2024)

Prison Simulator Nedir?

Prison Simulator, hapishane de gardiyanlık yapma adlı bir simülasyon oyunudur. İçerisinde çok fazla ayrıntı ve detay barındıran bu oyun, günümüzde oldukça ses getirmeyi başardı.

Tehlikeli ve psikopat suçluların bulunduğu bir hapishane de gardiyan olarak görev yapmaktasınız. Belirli görevleriniz bulunuyor. Bu görevleri yerine getirmeli ve suçluların isyan çıkartmasını engellemelisiniz. Elbette işini doğru yapmayan, rüşvet alan bir gardiyan da olabilirsiniz. Prison Simulator, hapishane de gardiyanlık yapma oyundur. Suçluların isyanın bastırmak için çeşitli eğitimlerden geçeceksiniz. Bu süreç sizin için ilk başta zorlu geçebilir. Aynı zamanda suçluların dış görünüşünü ve isimlerini dilediğiniz şekilde değiştirebilirsiniz. Belirli çete grupları yer alıyor. Suçlulara göz açtırmamalı ve hak ettikleri muameleyi onlara göstermelisiniz.

prison-simulator-nedir.webp

Prison Simulator Kaç Gb?

Oyun, içerdiği grafik kalitesine nazaran oldukça uygun bir dahili depolama alanına sahip. Özellikle oyunda çok fazla ayrıntı olmasından dolayı açıkçası biraz endişelendik. Prison Simulator, şimdilik 4 GB depolama alanına sahiptir. Bu durum oyunun gerçekleştirdiği güncellemeye göre değişkenlik göstermektedir.

prison-simulator-kac-gb.webp

Prison Simulator Sistem Gereksinimleri

Prison Simulator, yeni çıkmasına rağmen oldukça gerilim dolu bir oyundur. Oynanış ve grafik kalitesi bakımından son derece heyecan verici olan Prison Simulator adlı oyunun sistem gereksinimlerini sizler için bir araya getirdik. İşte Prison Simulator sistem gereksinimleri hakkında ayrıntılı bilgiler.

Prison Simulator Sistem Gereksinimleri (Minimum)

İşletim Sistemi: Windows 7 64 bit

İşlemci: Intel Core i3

Ram: 4 GB

Ekran Kartı: GeForce GTX 560 / AMD R7-260X

Depolama Alanı: 4 GB

Prison Simulator Sistem Gereksinimleri (Önerilen)

İşletim Sistemi: Windows 10 64 bit

İşlemci: Intel Core i5

Ram: 8 GB

Ekran Kartı: GeForce GTX 750 / AMD RX 570

Depolama Alanı: 5 GB

prison-simulator-sistem-gereksinimleri.webp

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.