Prava P01 Smart Yorumları ve Özellikleri - İnceleme

Prava P01 Smart kullananların yorumlarını, özelliklerini, kullanımını sizler için detaylı olarak araştırdık.
Prava P01 Smart Yorumları ve Özellikleri - İnceleme

Uygun fiyatlı olan ve performans açısından sizi memnun edeceğini düşündüğümüz bir baston bebek arabasıyla karşınızdayız. Prava P01 hem konforlu pedleri hem de rengarenk tasarımlarıyla öne çıkan modeller arasında yerini çoktan almış durumda. Biz de bu içerikte Prava P01 kullanıcı yorumlarını, özelliklerini, kullanım bilgilerini sizler için araştırdık.

Prava P01 Smart Özellikleri

Ağırlık Kapasitesi15 kg
Yaş Aralığı0-2.5 Yaş
Kullanıcı SınıfıBebek/Çocuk
Baş DesteğiVar
Sırt AyarıVar
İskelet MateryaliAlüminyum
Amazon
Fiyatını Gör
Prava
Bebek Arabası
Aradığın
Fiyatı Gör

Prava P01 Smart Baston Bebek Arabası

Prava P01 Smart baston bebek arabası, kolayca kullanabileceğiniz şekilde tasarlanmış olup güvenlik açısından ebeveynleri memnun eder. Alt bölgesinde yer alan sağlam tasarlanmış sepeti ile kullanım açısından kolaylık sağlayan bu ürün, güçlü tekerleriyle darbelere karşı gelebilir.

Prava P01 Smart Tasarım

Prava P01 Smart baston puset; bej, gri, kırmızı, mavi, mürdüm ve siyah renklerde tasarlanan cıvıl cıvıl bir üründür. Ön bar ve emniyet kemeri ile güvenliği ön planda tutan bu model, el anatomisine uyum sağlayan tutma sapları sayesinde kolayca yönlendirilebilmektedir. Yumuşak pedlerle desteklenen oturma alanı, geniş hacmi ile bebeğinizin hareket özgürlüğünü de destekler.

Prava P01 Smart Tasarım

Prava P01 Smart Boyut

Yükseklik117 cm
Genişlik35 cm
Derinlik22 cm
Ağırlık7.4 kg

Prava P01 Smart kapatıldığında 117 cm yükseklik, 35 genişlik ve 22 cm derinlik ölçüleri sunmaktadır. Bununla birlikte ürün, 7.4 kilogramlık ağırlığı ile kompakt bir form kazanmayı başarmıştır.

Prava P01 Smart Kullanımı

Prava P01 Smart, basit bir şekilde açılıp kapanmasını sağlayan mekanizması sayesinde kolayca kullanabileceğiniz bir yapı kazanmıştır. 38 cm iç hacmi ile bebeğinizin hareketlerinin rahat olmasını sağlar. Tam yatabilen sırt bölgesiyle de uyku saatlerini kaçırmasına gerek kalmaz. İşlevsel formda tasarlanan ön tekerleri, 360 derece dönerek manevra kabiliyetini artırmaktadır. Bununla birlikte tekerlerde bulunan süspansiyon sistemi ile darbelerden etkilenmeniz en aza indirilmiştir. Konforlu yapısı ile ön plana çıkan bu baston puset, nemli bez veya hafif ıslak bir bez yardımıyla pratik bir şekilde temizlenebilmektedir.

Prava P01 Smart Kullanımı

Prava P01 Smart Teknik Özellikleri

  • Güvenli ön bar
  • 15 kg taşıma kapasitesi
  • Katlama ve açma kolaylığı
  • Ayarlanabilir sırt bölgesi
  • 5 noktalı emniyet kemeri sistemi
  • Rahat tutma sapı
  • 360 derece dönebilen ön tekerler
  • Geniş ve dayanıklı sepet
  • Arka tekerde fren özelliği

Prava P01 Smart Tente Özelliği

Prava P01 Smart tam kapanabilen tente yapısı sayesinde kullanım açısından büyük kolaylık sağlar. Her mevsim kullanıma uyum sağlarken güneşten ve rüzgardan da bebeğinizi korumayı başarır. Bununla birlikte sağlam iskeleti, darbelere karşı bebeğinizin korunmasını da sağlayarak hem sizi memnun eder hem de bebeğinizin güvende kalmasını sağlar.

Prava P01 Smart Tente Özelliği

Prava P01 Smart Taşıma Kapasitesi

15 kilogramlık taşıma kapasitesi sağlamaktadır. Bebeğiniz için 2.5 yaşa kadar kullanabileceğiniz bu model, doğumdan itibaren kullanıma uygun olarak tasarlanmıştır.

Prava P01 Smart Taşıma Kapasitesi

Prava P01 Smart Yaş Aralığı ve Taşıma Kapasitesi

Yaş Aralığı0-2.5 Yaş
Taşıma Kapasitesi15 kg
Ağırlık7.4 kg
Sırt Ayarı Var
Amazon
Fiyatını Gör
Prava
Baston Bebek Arabası
Aradığın
Fiyatı Gör

Prava P01 Smart Kullanıcı Yorumları

Prava P01 Smart Kullananların Yorumları

👤 *** ***: Ürün güzel Fiyatına göre iyi Rengi de gayet güzel ben beğendim. Dayanıklı görünüyor, tavsiye ederim.

👤 *** ***: Ürün güzel aynısı geldi ben beğendim, oğlum da bayıldı, içinde çok rahat etti. Memnun kaldık biz.

👤 *** ***: Çok güzel ve hafif bir bebek arabası çok dikkatli kullanmamama rağmen dayanıklı çıktı tavsiye ederim. Severek kullanıyorum.

👤 *** ***: Beğendim kaliteli duruyor. Hafif ve kolay sürülebiliyor, memnun kaldık tavsiye ederim açıkçası.

👤 *** ***: Sırtı farklı eğimde yatırılabiliyor. Tentesi güneşli havalarda çok iyi oluyor. Tamamen kapatınca rüzgarı da önlüyor. Beğendim.

👤 *** ***: Tekerlekler sağlam, kolay hareket ettirilebiliyor. Emniyet kemeri beş yerden bağlanabiliyor. Gayet iyi. Memnun kaldık, severek kullanıyoruz.

👤 *** ***: Rüzgarlı havalarda tentesi tam kapanabiliyor, çocuğu rüzgardan koruyor. Altındaki sepette ıslak mendil gibi çok lazım olan ürünler taşınabiliyor. Bu özelliği iyi oldu, beğendim ben.

👤 *** ***: Sırtını tam yatırmak mümkün. Güvenlik ve sürüş kolaylığı açısından da sorunsuz kullanılabiliyor. Sürüşü hafif ve iyi, bebeğim de sevdi. Tavsiye ederim.

👤 *** ***: Katlaması çok zahmetli. Sürerken zorlanıyorum. Bebeğim de içinde rahat etmedi, beğenmedim.

👤 *** ***: İyi güzel ama tekerlek bilyeleri içine kaçıyor sürekli. Sürüş zorlaşıyor ve rahatsız ediyor. Bu nedenle memnun kalmadım doğrusu.

👤 *** ***: 1 aydır kullanıyorum şimdilik iyi gidiyor ama tekerlerde gıcırdama sesi olmaya başladı. Beğenmedim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Baston Bebek ArabasıChicco Liteway 4 Özellikleri
Maclaren Quest Arc YorumlarıJoie Nitro LX Kullananlar
Tommybaby Caprice İncelemePeg Perego Selfie Yorumları
BabyHope Sa-7 ÖzellikleriRival Rv111 Sweet Kullananlar
Aldeba 3020 Eko İncelemeChicco London İnceleme

İçeriğimizin son kısmında Prava P01 Smart baston bebek arabası hakkında merak edilen soruları cevaplayacağız. İşte Prava P01 Smart hakkında sıkça sorulan sorular...

Prava Baston bebek arabası en fazla kaç kilo taşır?

Prava P01 Smart baston bebek arabası, bebeğinizi 15 kilograma kadar taşıyabilmektedir. Bu sayede ortalama 2 yaşa kadar size ve bebeğinize eşlik edebilir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.