Popo Büyütmenin En Kolay Yolu; Liposuction Sonrası Yağ Transferi

Liposuction, fazla yağı alarak sorunlu bölgeleri sanatsal olarak şekillendirmeye olanak tanıyan mükemmel bir araçtır.
Popo Büyütmenin En Kolay Yolu; Liposuction Sonrası Yağ Transferi

Liposuction, fazla yağı alarak sorunlu bölgeleri sanatsal olarak şekillendirmeye olanak tanıyan mükemmel bir araçtır. Birçok kişi, vücutlarının belirli bölgelerini diyet ve egzersiz yoluyla şekillendirmeyi ve sağlıklı yaşam tarzlarını yansıtan bir figürü sürdürmelerine yardımcı olmak için liposuction'ı kullanmayı tercih ediyor.

Bu prosedür, belirli bir bölgeyi tedavi etmek için kullanılabilir veya özellikle aşırı yağ birikintilerinin neden olduğu gevşek cildi düzenlemeye yardımcı olduğu için kişinin görünümünde önemli bir değişiklik elde etmek için tamamlayıcı bir işlemle kombine edilebilir. Örneğin; Karın germe, kol germe gibi…

Popo Büyütme

Buna ek olarak en çok tercih edilen liposuction kombinasyonuna yağ enjeksiyonu dahildir. Yağ enjeksiyonu ile göğüslerinizi büyütebilir, yüzünüze gençlik katabilir ve hatta popo büyütme yapabiliyoruz…

“BBL” olarak da bilinen Brezilya Popo Estetiği, yani popoya yağ enjeksiyonu vücudun diğer bölgelerinden alınan istenmeyen yağları kullanarak kalçayı kaldırıp hacim kazandıran, liposuctiondan ek fayda sağlayan bir işlemdir. Bu şekilde aynı anda liposuction ve popo kaldırma olmak üzere iki işlemi yapmış ve mutluluğunuzu ikiye katlamış oluyoruz. Karın, uyluklar, yanlar ve alt sırt gibi bölgelerden istenmeyen yağlar alınır, ardından kalçaları yeniden şekillendirmek ve kum saati tanımlı bir görünüm oluşturmak için bel ve uylukları şekillendirmek için dikkatlice hazırlanır ve alınan yağlar popoya enjekte edilir.

Liposuction ve Popo Büyütme Prosedürüne Aday mısınız?

Popo büyütme için en iyi aday, kilo verme hedefine yakın olan veya hedefine ulaşan kişidir, çünkü liposuction bu bir kilo verme prosedürü değildir. Mümkün olan en iyi sonucu alabilmek için adayların popoya nakledilecek yeterli miktarda yağa sahip olması ve sonuçlarla ilgili gerçekçi beklentileri olması gerektiğine dikkat etmek önemlidir.

Popo Büyütme

Ameliyat Sonrası İyileşme

Brezilya Popo Büyütme işleminden sonra 3-5 gün işten izinli olmanızı tavsiye ederiz. Efora neden olan herhangi bir faaliyetten kaçınılmalıdır. Araç kullanmaktan kaçınılmalıdır. Yağ hücrelerinin hayatta kalmasını en üst düzeye çıkarmak için yağ nakledilen alanlar üzerinde uzun süreli baskıdan kaçınmak 10 gün boyunca yüz üstü yatmak önerilir. Günlük rutin aktivitelerinizden bir süre tamamen vazgeçmenin biraz rahatsız edici olabileceğini anlıyoruz, ancak bu rahatlama aslında iyileşmeyi hızlandıracak ve mümkün olan en iyi sonuçların elde edilmesine yardımcı olacaktır.

Kadınların Brezilya Popo Büyütme için Liposuction tercih etmelerinin birçok nedeni vardır. Bunlar şunları içerir:

  • Yuvarlak, şekilli kalçalar elde etmek için
  • Genel vücut şeklini iyileştirmek için
  • Giysilerin üzerinizdeki görünümünü iyileştirmek için
  • Seksi ve genç görünümü yeniden kazanmak için
  • Özgüveni yeniden inşa etmek ve geliştirmek
  • Anında ve uzun süreli sonuçlar elde etmek için
  • Hızlı ve neredeyse ağrısız bir ameliyat çözümü bulmak için

Popo Büyütme

Ameliyattan Sonra Ne Beklemelisiniz?

Popo Büyütme işleminin sonuçları anında alınır, bu nedenle farkı hemen görebilirsiniz. Bununla birlikte, yağın yerleşmesi ve ödemin inmesi için zamana ihtiyaç duyduğundan tam etkilerin görülmesi biraz zaman alacaktır, bu nedenle yeni poponuza tam olarak kavuşmak için bir veya iki hafta geçmesi gerekebilir. İşlemin kendisi ağrısızdır, ancak ameliyattan birkaç gün sonra biraz bölgesel morarma ve şişlik beklemelisiniz. İşlemden hemen sonra bir günlük yatak istirahati ve özel korsenizi en az 6 hafta giymenizi öneririz, ancak bir veya iki gün sonra normal rutininize dönebilmelisiniz.

Liposuction ile Popo Büyütme Fiyatı

Liposuction fiyatları yapılan bölgelere, işlemi yapan doktora, yapılan hastaneye ve yağ enjeksiyonu ile popo büyütme yapılmasına göre değişkenlik gösterir. Sağlık Bakanlığı onaylı merkezlerin internet sitelerinde fiyat belirtmeleri yasal değildir. Bu nedenle 0212 241 46 24 no’lu telefondan polikliniğimizi arayarak Popo Büyütme ameliyatı fiyatları Popoya yağ enjeksiyonu, Kalça büyütme ameliyatı fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Op. Dr. Leyla Arvas - www.drleylaarvas.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.