Birbirinden Kullanışlı ve Uygun Playstation 4 Aksesuarları

Kullanışlılık ve konfor bakımından kolaylık sağlayan en iyi Playstation aksesuarları hangisidir? İşte en iyi Playstation aksesuarları.
Birbirinden Kullanışlı ve Uygun Playstation 4 Aksesuarları

Oyun deneyimini arttıran bu ekipmanlar size aynı zamanda kolaylık sağlamaktadır. Görünüş olarak basit olsalar bile çok önemli özellikleri bulunmaktadır. Peki en iyi Playstation ekipmanları hangileridir?

En İyi Ps4 Aksesuar Listesi

SıraModellerÖzellikneoldu Puanı
1SONY PS4 Wireless Stereo HeadsetKablosuz10/9.8
2Nacon Revolution ProÖzel Profil10/9.8
3Sony Playstation Motion ControllerYüksek Ses10/9.7
4Logitech G G29 Driving Force900 Derece10/10
5PS4 Analog Koruyucu SilikonUygun Fiyat10/9.8
6DUALSHOCK 4 Şarj İstasyonu2 Kol Şarj10/10
7PS4 Dikey StantŞık Görünüm10/9.7
Amazon
Fiyatlarını Gör
PS4
Aksesuarları
Aradığın
Fiyatları Gör

7 En İyi Ps4 Aksesuar Tavsiyesi 2024

Playstation 4'ünüze yakışacak, oyun keyfinizi daha iyi hale getirecek birbirinden kaliteli aksesuarları aşağıda bulabilirsiniz.

İşte sizler için incelediğimiz Playstation 4 ekipmanları...

1. SONY PS4 Wireless Stereo Headset

playstation aksesuarları

Amazon
Fiyatını Gör
Sony Kulaklık
PS4 Aksesuarları
Aradığın
Fiyatı Gör

7.1 Virtual Surround ses özelliği ile tüm oyunlarda ekranda gözükmeyen düşmanlarınızı duyarak rakiplerinizden bir adım daha önde olun. Gürültü engelleyen mikrofonları sayesinde arkadaşlarınızla net şekilde konuşarak oyun oynayabilirsiniz. Sahip olduğu uygulamasıyla özel ayarları yapabildiğiniz kulaklığın dilerseniz hazır modlarını kullanabilirsiniz. Ayrıca oyun esnasında ses seviyesi ve mikrofon açma kapama tuşlarıyla kolayca istediğiniz ayarı yapabilirsiniz.

ARTILAREKSİLER
Yüksek ses kalitesi
Kablosuz olarak kullanabilmesi

Kullanıcı Yorumları

👤 Kullanır kullanmaz anladım ki şimdiye kadar asıl dinlediğim ses aslında "ses" değilmiş. Oyun, film veya müzik, hangisini seçerseniz seçin o anı tamamı ile yaşıyorsunuz. Bu kadar fark edeceğini düşünmemiştim ama kullandıktan sonra anlıyorum ki gerçekten atmosferik bir etkiye sahip. E*** K**

👤 Ben çok fazla kulaklık denedim PS4 için ama en iyisi sesi veren kulaklık bu. Düşünmeden alın dostlar pişman olmayacaksınız. Tek sıkıntısı kendi sesinizi bile zor duyuyorsunuz, yalıtım çok iyi. Dışardan içeriye ses gelme oranı nerdeyse 0 diyebilirim. Yusufcan Ş.

2. Nacon Revolution Pro

playstation aksesuarları

Amazon
Fiyatını Gör
Nacon Revolution
PS4 Aksesuarları
Aradığın
Fiyatı Gör

Özel kontrol özelliği ile tetik ve sağ çubuk hassasiyetini ayarlayıp dövüş oyunlarında rakiplerinizi alt edin. Uygulaması sayesinde tüm oyunlar için 4 adet özel profil ayarlayarak aralarında geçiş yapabildiğiniz bu cihaz, güncel yazılımla geliştirilmiş 46 derecelik analoğa sahiptir. Bu analog sayesinde e-spor seviyesinde oyun oynama hissiyatını deneyimleyebilirsiniz.

ARTILAREKSİLER
Malzeme kalitesi
Özel profil oluşturma

Kullanıcı Yorumları

👤 Özellikle FPS oyunları için mükemmel. Alışması biraz zor ama çok iyi. Salı gecesi sipariş ettim perşembe elimdeydi. Beklediğimden hızlı geldi ve çok güzel kutulanmıştı. Bu yüzden teşekkür ederim. Eyüp D.

👤 Ürünü çok sevdim. Oldukça rahat bir kullanımı var. Herkesin almasını tavsiye ederim. Muhammet A.

3. Sony Playstation Motion Controller

playstation aksesuarları

Amazon
Fiyatını Gör
Sony Controller
PS4 Aksesuarları
Aradığın
Fiyatı Gör

Playstation VR deneyiminizi artırmak için kullanabileceğiniz bu kontrolcünün hafif tasarımı, gelişmiş hareket sensörleri ve takip küresi sayesinde kolay bir şekilde sanal ortam yaratabilirsiniz. Konforlu tasarımının yanında titreşimli geri bildirim özelliği sayesinde sanal dünyanızda yüksek kaliteli bağlantı kurabilirsiniz. Dahili hareket sensörleri, Playstation kamera tarafından takip edilerek hareketlerinizi algılamaktadır. Kontrol düğmeleri sayesinde ise VR oynarken tüm kontrolün elinizde olacağı bu cihazla oyun keyfiniz iki katına çıkar.

ARTILAREKSİLER
Yüksek ses kalitesi
Kablosuz olarak kullanabilmesi

Kullanıcı Yorumları

👤 Daha önce bir arkadaşın evinde kullanma fırsatı bulduğumuz bu aparat çok hoşumuza gitmişti. Piyasada araştırmama rağmen bir türlü bulamamıştım. Burada görünce hemen sipariş verdik ve çok kısa sürede elimize ulaştı. 2 kişi oynamak daha eğlenceli olduğundan 2 adet almanızı tavsiye ediyorum. S** K**

👤 Sony zaten malzeme kalitesiyle kendini belli ediyor. Denedim sorunsuz çalıştı ve gayet memnunum. Ürün kesinlikle orijinal. Geldiğinde şarj etmeniz gerekiyor ve iki move cihazı olanlar için ekstra şarj istasyonu almalarını tavsiye ederim. Bende öyle yapmak zorunda kaldım. Kerem Y.

4. Logitech G G29 Driving Force

playstation aksesuarları

Amazon
Fiyatını Gör
Logitech G29
PS4 Aksesuarları
Aradığın
Fiyatı Gör

Aksiyonun tadını çıkarabilmeniz için pürüzsüz bir şekilde tasarlanan bu direksiyon son derece sessizdir. Sarmal dişlileri sayesinde istenmeyen gürültü ve titreşimi azaltan bu direksiyonda kolay erişebilen oyun denetimleri vardır. Bu sayede oyun oynama deneyiminiz artar. Ayrıca bu sistemde hassas zemin pedal ünitesi bulunmaktadır. Böylelikle gerçek araba kullanıyormuş gibi bir deneyim yaşarsınız.

ARTILAREKSİLER
900° dönüşFiyatının yüksek olması
Kolay monta edebilme

Kullanıcı Yorumları

👤 Ürün mükemmel, direksiyon olarak paranın hakkını veriyor. Tek sorun direksiyon Amerikan fişle geldi. Gönderen firma yanında dönüştürücü yollasa güzel olurdu. İrfan Ç.

👤 Oyunlara baya zevk katıyor. Bu tip şeylere hevesiniz varsa pişman olmazsınız. Direksiyonun kendini çevirmesi falan mükemmel. Vitesle beraber çok daha iyi. Sezer A.

5. PS4 Analog Koruyucu Silikon

playstation aksesuarları

Amazon
Fiyatını Gör
Analog Koruyucu
PS4 Aksesuarları
Aradığın
Fiyatı Gör

Plasystation oyun kolumuzu uzun süreler kullanmak isteriz. Fakat kontrolcülerin bazı parçaları zamanla eskiyebilmektedir. Bu silikon sayesinde kolunuzun analog tuşlarını değiştirebilirsiniz. Böylelikle oyun kolunuzu daha uzun süre kullanabilirsiniz.

ARTILAREKSİLER
Uygun fiyatlı olmasıMalzeme kalitesi

Kullanıcı Yorumları

👤 Kargo 2 günde geldi, kullanışlı gayet güzel. Takması biraz zorluyor ilk başta ama şu anlık kullanım olarak gayet iyi. A**** Y.

👤 Ürün gayet şık ve kullanışlı. Tavsiye ederim. Takılması zor diyen arkadaşlar ürünü bir tişört gibi tersine çevirin ve analoğa oturtun. Sonra düzeltin, cuk diye oturuyor. S**** M.

6. DUALSHOCK 4 Şarj İstasyonu

playstation aksesuarları

Amazon
Fiyatını Gör
DualShock 4
PS4 Aksesuarları
Aradığın
Fiyatı Gör

Bu ürün ile konsola bağlı kalmadan kablo kirliliğini en aza indirerek kontrolcülerinizi şarj edebilirsiniz. Cihazın şarj durumunu ön kısmında bulunan küçük ışıklarla takip edebilirsiniz. Yeşil ışık şarj devam ediyor, kırmızı ışık ise kolların oynanmaya hazır olduğunu göstermektedir.

ARTILAREKSİLER
Aynı anda 2 kolu şarj edebilmeŞarj olurken kullanılamaması

Kullanıcı Yorumları

👤 PS cihazdan ayrı olarak prize takılarak kullanılıyor ve üründe belirtilen yaklaşık iki saatte şarjın tamamlanması gayet iyi. Ne prizinde ne de cihaza giriş yapan uçta (cihazda bir dengesizlik oluşturmuyor) herhangi bir problem yok. Turan K.

👤 Arkadaşlar PS4 salonum var, sürekli kolları şarj etmem gerekmesine rağmen işini çok iyi yapıyor. 4-5 gündür kullanıyorum, harika ürün. Tavsiye ederim, teşekkürler. Yılmaz K.

7. PS4 Dikey Stant

playstation aksesuarları

Amazon
Fiyatını Gör
Dikey Stant
PS4 Aksesuarları
Aradığın
Fiyatı Gör

Bu stant, cihazı dik bir şekilde tutarak daha iyi hava akışı sağlıyor ve ısınmasını engelliyor. Ayrıca konsolunuzun daha şık bir görünüm elde etmesini sağlayacak bu cihaz malzeme kalitesiyle dikkatleri çekmektedir.

ARTILAREKSİLER
Malzeme kalitesi
Şık bir görünüm sağlaması

Kullanıcı Yorumları

👤 Ürün faturasıyla ve kutusunun içinde gayet temiz bir şekilde geldi. Çok da kullanışlı. Isınma sorununa işe yarayacağını ümit ediyorum ve dualshock şarjı da çok iyi. Öztürk D.

👤 Ürün gayet güzel. Fakat slim kasalarda vida girme sorunu var. Fakat araya sıkıştırıp kullanabilirsiniz gayet başarılı. Alparslan D.

PlayStation 4 Aksesuarları Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Bu kısımda sizin için en çok satılan konsollar hakkında sıkça sorulan soruları derledik. İşte Playstation 4 aksesuarları hakkında sıkça sorulan sorular.

PS4 ne zaman çıktı?

Tüm zamanların en çok satılan konsollarından olan PS4, 20 Şubat 2013 tarihinde tanıtılmıştır. Tanıtıldıktan sonra uzun bir süre gündemde kalan bu konsol 15 Kasım 2013 tarihinde tüm dünyada satışa sunulmuştur.

PS4 fiyatı ne kadar?

Yeni nesil konsolların çıkmasıyla beraber PS4 fiyatları da düşmeye başladı. Fiziksel ve internet ortamındaki mağazalarda PS4 fiyatları 3000 ila 5500 TL arasında değişmektedir.

PS4'e 2. kol nasıl bağlanır?

Konsolunuzla kontrolcünüzü bağlamak istiyorsanız bunu USB kablo yardımıyla yapabilirsiniz. Kontrolcünüzü USB kablo aracılığıyla konsolunuza bağlayın ve PS düğmesine basın. Daha sonra USB kablosunu çıkartabilir ve kablosuz bir şekilde cihazınızı kullanabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.