Petzz Shop Şikayet ve Kullanıcı Yorumları İncelemesi

Türkiye'nin en büyük online petshop mağazası Petzzshop hakkında forum, sosyal medya ve web sitesi müşterileri tarafından yapılan yorum, şikayet ve öneriler
Petzz Shop Şikayet ve Kullanıcı Yorumları İncelemesi

Petzzshop.com, evcil hayvan ürünleri başta olmak üzere 6 farklı kategoride 10.000'den fazla ürün çeşitliliği ile aylık on binlerce kullanıcıya hizmet veriyor. 

Türkiye'nin en büyük online petshop mağazası olma unvanına sahip Petzz Shop, ticari faaliyetlerinin yanı sıra hayvanlara olan sevgisi ve tutkusuyla biliniyor. 

Hayvan sahiplerinin sıklıkla tercih ettiği Petzzshop.com e-ticaret platformu hakkında müşterilerden gelen tüm sorun, şikayet, yorum ve memnuniyet mesajlarını inceledik. 

Pezztedarik ile XML Stoksuz Satış

Petzzshop.com Kullanıcı Yorumları

Petzz Shop, on binlerce hayvan sahibinin tercih ettiği Türkiye'nin 1 numaralı online pet shop mağazası olarak biliniyor. Geniş ürün yelpazesi ve uygun fiyat seçenekleriyle hemen her evcil hayvan için ihtiyaç duyulan ürünleri rahatlıkla bulabileceğiniz Petzzshop.com hakkında müşterilerin deneyimlerini sizler için listeledik.

İşte Petzz Shop müşteri yorumları:

Eğer internet üzerinden kedi , köpek maması veya aksesuar almak istiyorsanız petzzshop.com istanbulda aynı gün teslimat edilen en çok tercih edilen firmalardan birisidir. Çok büyük firma olduğundan toplu alıp yaptığından sebep fiyatları diğer firmalara göre daha uygundur.

(H***)

Nd mama sipariş verdim sorunsuz geldi. Telefondakiler çok ilgili davrandı. Kendi teslimat yapan kuryeleri de çok kibardı. Ayrıca hem depoları hem de şubeleri bulunmaktadır. İnternette şubeden daha  uyguna satın alabilirsiniz. tercih edebilirsiniz.

(Gülşah ****)

Kedime ve sokaktaki canlara mama almak için her zaman gittiğim bir yer. Her mamayı yemiyor. Mağazadaki abla her zaman cok  güzel ilgilendi, her soruma o kadar sabırlı yaklaştı ki kendisine teşekkür ederim. Tavsiye ettiği mama da cok basarili. Nezih ve donanımlı bir petshop tebrik ederim.

(Sema ****)

Harika bir site. Hem ekonomik hem de aradigim seyleri bulabiliyorum. Kedi konservelerimi hep burdan aliyorum. Kargo inanilmaz hizli ve paketleme de saglam. Tesekkurler

(Müge ***)

tek mama adresimiz..Hızlı teslimat güvenilir firma..Birde müşteri yorumlarını  ve memnuniyetlerini okuduktan sonra doğru karar verdiğimi düşündüm.Bu sektörü sırf para kazanmak için değil hayvansever olmakta çok önemli..

(Zeynep ***)

İlk mamamızı merkez depolarından almıştım ve harika karşılamışlardı.27.06.2021 tarihinde 22:00 civarlarında maması web sitelerinden kapıda ödeme olarak sipariş verdim ve ertesi gün 14:00 sularında elimizde oldu ve nazik kibar bir arkadaş mamamızı teslim etti çok teşekkür ederiz tekrar tekrar görüşmek üzere.

(Murat ***)

Internet üzerinden mama aldım ve çok memnun kaldım. Teşekkür ederim. Hem indirimli, hem taze hem de hızlı elime ulaştı.

(Dilek ****)

hediyeleriniz ve hızlı kargonuz için çok teşekkür ederim. Sadece büyük kutuya koyduğunuz için biraz dağılmıştı ama hasar görmeden elime ulaştı. bol kazançlar.

(Serap ***)

İstanbul'da oturuyorum. Cuma akşamı mesai saatleri dışında sipariş verdim. Cumartesi günü saat 14:00'da siparişim eksiksiz (adet olarak az çeşit olarak çok bir paketti) olarak teslim edildi. Son kullanma tarihleri bir tanesi hariç iki sene kadar süresi vardı. Verilen hizmetten gayet memnun kaldım. Umarım fiyatlarını arttırmazlar ve buradan sipariş vermeye devam ederiz :)  Beş yıldızı hak eder.

(Selahattin ****)

Petzzshop.com Şikayet

Petzzshop.com şikayet bildirimlerini sizler için bir araya getirdik. Her daim müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı hedefleyen Türkiye'nin en büyük online petshop mağazası petzzshop.com, tüm platformlarda %90'ın üzerinde memnuniyet oranıyla kullanıcıların en çok tercih ettiği e-ticaret platformları arasında yer alıyor. 

İşte Petzz Shop şikayet bildirimleri:

 Petzzshop.com resmi web adresi üzerinden 02.10.2021 tarihinde sipariş verdim. Siparişim tahmini varış süresinden 3 gün daha uzun sürdü. Durumu firmaya belirttim. Neyse ki benimle çok ilgilendiler ve problemin kaynağının kargo olduğunu öğrendik.

(B****O****)

25.05.2021 tarihinde satın aldığım kedi maması siparişim 15 kg yerine 10 kg gönderilmiş. Görüne çılgına döndüm hemen petzzshop destek birimini aradım. Her ne kadar dolandırılmışım gibi hissetsem de kendiler son derece nazik, kibar ve pozitif duruşlarıyla bir karışıklık olduğunu söylediler. Bana siparişimi yeniden gönderdiler ve ürünü hediye ettiler. Anlamadan dinlemeden öfkelenmemek lazımmış.

(M****E***)

 Arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine ND marka köpek maması siparişi verdim. Aradan 4 gün geçti ve kargom tarafıma ulaşmadı. Takip numarasını kontrol ettiğimde ürünün gönderilmiş olduğu yazıyor ama nerede olduğunu göremiyorum. Müşteri hizmetlerini aradım ve durumu belirttiğimde direk kargo firmasıyla iletişime geçtiler ve bana yeniden mama gönderdiler. Sorun kargo firmasından kaynaklıymış.

(R***G***)

Siparişi oluşturdum ama ürün stoklarda tükenmiş. Siparişim iptal edildi ve para iadem hemen yapıldı. Mecburen Royal Canin tavuklu kedi maması yerine kuzu etli sipariş etmek zorunda kaldım.

(Ş***T****)

Kedim için aldığım taşıma çantası, kedi kumu ve kedi maması çok iyi paketlenmesine rağmen kutu ciddi anlamda zarar görmüş. Durumu kargo firmasına belirttiğimde yardımcı olmadılar. Petzzshop.com müşteri hizmetlerini aradım. Benden görsel istediler ve hasarlı olan ürünlerin iadesini alarak yerine yenisini gönderdiler. Teşekkürler.

(G****G***)

Petzzshop.com Ekşi Sözlük Yorumları

"Kutsal bilgi kaynağı" sloganıyla Türkiye'nin en büyük interaktif yorum platformu eksisozluk.com'da yer alan kayıtlı yazarların şikayet, öneri, yorum ve memnuniyet bildirimlerini içeren Petzzshop.com entry'lerini bir araya getirdik. 

İşte Petzz Shop ekşi yorumları:

Müşteri ilişkileri konusunda şu ana kadar gördüğüm en iyi online pet shop mağazası. ürün çeşitliliği ve fiyat açısından da başarılı. tavsiye ederim.

not: bu entry reklam değildir. son kullanma tarihi geçmemiş bir mamanın kedime iyi gelmemesi üzerine çok sorgulamadan para iadesi kabul eden ve açılmış mamayı evden kendi kuryesi ile aldıran firmanın daha çok bilinmesi ve Türkiyedeki benzerlerine örnek olması amacıyla yazılmıştır.

(sazi kaybolmus agustos bocegi)

Bu sabah miniğin mamasını doldururken son tabak kaldığını fark ettim. işlerim de o kadar yoğun ki, çıkıp mama almak kabus gibi olacaktı.

google'a istanbul içi aynı gün mama teslimi yazıp ilk çıkan sitelerden birine tıkladım, siparişimi oluşturdum ama güvenemedim de içim içimi yiyordu. siteye giriyorum, siparişime teslimatla ilgili hiçbir bilgi girmemişler falan. siparişi girdikten iki saat sonra aradım, araca yüklendi dağıtımda dediler. yine güvenemedim. endişeye kapıldım ya bir kere.

neyse ki hemen birkaç saat sonra elimde oldu. nazik bir kuryeleri vardı. teslimat için ayrıca bir ücret almıyorlar. ilk alışveriş deneyimim olumlu oldu. tekrar buradan alışveriş yapacağım, ileride aksi bir durum olursa editlerim.

(kacak uye)

Çarşamba akşam verdiğim sipariş perşembe öğlen olmadan elime ulaştı. nazik ve sonuç odaklı bir kuryeleri var. hem fiyatlarından hem de hızlarından memnun kaldım. tabii insanları yolda tanırsın misali firmaları da problem çıkınca tanırsın.

(vodkaleamon)

Sabah sipariş verdim akşam olmadan elime ulaşmıştı, memnun kaldım tavsiye ederim.

(sexyananas)

Fiyatları olsun, kampanyaları ve çalışan kadrosu son derece üst düzey hizmet vermeyi hedeflemiş başarılı bir online petshop mağazası. Es kaza karşılaştım internette, ilk etapta mama siparişi verdim. Kusursuz bir paketleme ile beraberinde hediye çeki gönderildi. Denemeye değer.

(karubredno)

Petzz Shop Hızlı Mama Siparişi

Hızlı Mama İstanbul İçi Aynı Gün Teslimat 

Petzzshop.com internet adresi üzerinden gerçekleştireceğiniz kedi maması, köpek maması, kedi kumu, köpek bakım ürünleri, kedi kafesi, köpek tasması ve daha binlerce farklı ürün çeşidini "hızlı mama" ayrıcalığıyla aynı gün kapınızdan teslim alabilirsiniz. Petzz Shop İstanbul içi aynı gün hızlı teslimat siparişi vermek için:

1. Petzzshop.com resmi web adresi üzerinden buraya tıklayarak üye olun.

2. Satın almak istediğiniz evcil hayvan maması ve malzemelerini sepetinize ekleyin.

3. Sepetinizdeki evcil hayvan ürünlerini "Siparişi Tamamla" butonuna tıklayarak onaylayın.

4. Siparişinizin adres bilgilerini, ödeme bilgisini girin ve "İstanbul içi aynı gün teslimat" özelliğinden yararlanmak için "PETZZ HIZLI KARGO" seçeneğine tıklayın.

5. Siparişiniz Hızlı Kargo seçeneğiyle aynı gün adresinize teslim edilsin!

Petzz Shop Müşteri Hizmetleri

Müşteriler tarafından en çok merak edilen Petzzshop Sıkça Sorulan Sorular sayfasına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz. SSS sayfası üzerinden ulaşacağınız hızlı bilgiler arasında:

  • Siparişim ne kadar sürede gelir?
  • Kargo ücreti ne kadar?
  • Kargom gelmiş ve beni adreste bulamamışsa siparişimi nasıl temin edebilirim?
  • İade ödemem nasıl gerçekleşecek?
  • Ürünü iade etmek istediğimde ne yapmam gerekiyor?
  • Hangi durumlarda iade talep edemiyorum?
  • İade/Değişim süresi nedir?
  • Petzzshop İndirim Kodu (Hediye Çeki) veriyor mu?
  • Banka kartı ile ödeme yapabilir miyim? gibi soruların yanıtını bulabilirsiniz.

 Petzz Shop müşteri hizmetlerine bağlanarak; sipariş sorunları, kargo işlemleri, para iadesi, ödeme ve promosyon, ürün ve stok bilgisi, üyelik ve hesap işlemleri gibi birçok farklı alanda destek alabilirsiniz. 

  • Petzz Shop Müşteri Hizmetleri Destek Hattı Telefon Numarası: 0 850 241 35 35
  • Destek Hattı Çalışma Saatleri: 09:00 - 18:00

Petzzshop.com hakkında tüm merak ettiğiniz soru, öneri ve şikayet bildirilerinizi sayfamızın alt kısmında yer alan "Yorum Yap" bölümüne tıklayarak paylaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum