Petzz Shop Paws Friday İndirimli Ürünler | Efsane Günler

Petzz Shop Paws Friday Başladı! 27 Kasım Özel İndirimli ve Hediyeli Ürünleri Kaçırmayın!
Petzz Shop Paws Friday İndirimli Ürünler | Efsane Günler

Petzz Shop İndirimli Ürünler

Evcil hayvan sahipleri bu yılda heyecanla beklenen Paws Friday indirimleriyle petzzshop.com'da buluşuyor. Petzz Shop evcil hayvan ürünleri indirimleri 27 Kasım özel fiyatlarıyla başlıyor! Türkiye'nin en büyük online pet shop mağazası Petzz Shop Paws Friday indirimli ürünleri:

%30 Köpek Maması İndirimi

kopekmamasi.jpg

Köpek sahiplerini sevindirecek haber PetzzShop.com'dan geldi! Yavru ve yetişkin köpeklerin beslenmesine uygun en iyi kuru köpek maması markalarında %30'a varan indirim fırsatları başladı! Hills Science Plan, La Vital, Bozati, Mera, Fitmin ve daha onlarca markada geçerli Paws Friday indirimleri sizleri bekliyor..

İndirime GİT


%30 Kedi Maması İndirimi

kedimamasi.jpg

Yılın en büyük kedi maması indirimi Paws Friday günleriyle başladı! Yavru, yetişkin ve yaşlı kediler için hazırlanan en iyi kedi maması markaları petzz shop mağazasında çok daha ucuz fiyata satışta! Kuzu etli, somonlu, tavuklu, balıklı ve daha birbirinden farklı eşsiz lezzetlerin yer aldığı Hills, Mera, Molly, Pro Choice, Reflex ve daha onlarca kedi maması markasında %30'a varan indirimleri kaçırmayın...

İndirime GİT


%50 Konserve Köpek Maması İndirimi

kopekkonserve.jpg

Patili dostlarımızın asla hayır diyemeyeceği enfes konserve köpek mamalarında büyük indirim! Paws Friday indirim günlerine özel petzzshop adresinden yapacağınız Bozzati, Dr Sacchi, Euro Dog, Golosi, NutriLove, Reflex Plus, Royal Canin markalı ıslak köpek mamalarında %50'ye varan indirimleri kaçırma! 

İndirime GİT


%50 Konserve Kedi Maması İndirimi

kedikonserve.jpg

Küçük dostlarımızın afiyetle tüketeceği Royal Canin, Reflex Plus, NutriLove, Hills, Golosi, Gimcat, Friskies, Felix, Felicia, Euro Cat, Club4Paws, Bozita ve daha onlarca marakda geçerli %50 konserve kedi maması indirimleri sizleri bekliyor!

İndirime GİT


%30 Kedi Kumu İndirimi

kedikumu.jpg

Kedilerin olmazsa olmaz bakım ürünlerinden kedi kumu çeşitleri, 2020'nin en büyük indirimleriyle petzzshop.com internet adresinde satışta! Topaklanan, topaklanmayan, kristal, kokulu, ince taneli ve kalın taneli seçeneklerine sahip en iyi kedi kumu çeşitlerini %30'a varan indirimlere ek 2 al 1 öde kampanyasından yararlanabilirsiniz. 

İndirime GİT


%40 Köpek Ödül Maması İndirimi

kopekodulleri.jpg

Köpeğinizin leziz bir ziyafet çekeceği en iyi köpek ödül maması çeşitleri indirimde! En çok tercih edilen Bozati, Club4Paws, Euro Cat, Felicia, Felix, Gimcat, Golosi, NutriLove, Royal Canin ve daha onlarca markada geçerli %40 köpek ödül maması indirimlerini kaçırma! 

İndirime GİT


%40 Kedi Ödül Maması İndirimi

kediodulleri.jpg

Ödüllendirilmek her kedinin hakkı! İçeriğindeki zengin besin değerleri ve eşsiz damak tadlarıyla hiç bir kedinin asla hayır diyemeyeceği birbirinden kaliteli en iyi kedi ödül maması çeşitleri %40 indirim fırsatlarıyla Paws Friday indirimlerinde satışta!

İndirimi PATİLE


%50 Kedi ve Köpek Yatağı İndirimi

yatak-009.jpg

Uykucu minikleri sevindirecek birbirinden konforlu kedi ve köpek yatakları indirimde! Kaliteli bir uykunun tadını çıkartacakları en iyi kedi ve köpek yatağı modelleri yıkanabilir kumaş, leke geçirmeyen yüzey ve pufuduk iç haznesiyle sevimli dostlarımızı bekliyor! Paws Friday indirim günlerine özel indirimli kedi yatağı ve köpek yatağı modellerine göz atmak için hemen tıkla!

İndirime GİT


%30 Kedi Oyuncağı İndirimi

kedioyuncak.jpg

Küçük dostlarımızın saatlerce eğlenceli vakit geçirebileceği ve beyin gelişimine katkıda bulunan birbirinden kaliteli kedi oyuncağı modelleri %30 daha ucuz! PetzzShop internet sitesi üzerinden Paws Friday kampanyasıyla satın alacağınız yüzlerce farklı kedi oyuncağı modelinde %30'a varan indirim fırsatları sizleri bekliyor!

İndirime GİT


%30 Köpek Oyuncağı İndirimi

kopekoyuncak.jpg

Köpeğinizin fiziksel gelişimi, egzersiz ihtiyacı, zeka gelişimi ve eğlence aktivitesi için gerekli olan birbirinden farklı köpek oyuncağı modelleri %30'a varan indirimli fiyatlarıyla PetzzShop.com'da!

İndirime GİT


%50 Sağlık ve Bakım Ürünleri İndirimi

bakimvesaglik.jpg

Köpek şampuanı, köpek parfümü, köpek tuvalet ve çiş pedi, köpek külot ve pedleri, köpek elizabeth yakalığı, kedi çimleri, kedi vitaminleri, kedi bakım ürünleri ve daha onlarca farklı sağlık ve bakım ürünü çeşitleri 2020'nin son fırsatlarıyla PetzzShop.com'da %50'ye varan fiyat seçenekleriyle sizleri bekliyor! 

İndirime GİT


%60 Taşıma Çantası İndirimi

tasimacantasi.jpg

Seyahatlerinizde küçük dostlarınıza konforu yaşatacak birbirinden kaliteli kedi ve köpek taşıma çantaları indirimde! Dünyaca ünlü evcil hayvan seyahat çantaları ve taşıma çantası üreticilerinden Avior, Bocco, Ferplast, Flip, İmac, GiGwi, Moderna, Trixie ve daha onalarca marka kedi taşıma çantası ve köpek taşıma çantası modellerinde %60'a varan indirimler sizlerle!

İndirime GİT


%30 Royal Canin Ürünlerinde İndirim

royal-canin.jpg

Hayvan severler tarafından en çok tercih edilen Royal Canin marka kedi ve köpek mamalarında %30'a varan indirimleri kaçırma! 18-22 Kasım tarihleri arasında petzzshop.com adresinden yapacağınız Royal Canin marka konserve ve kuru mama çeşitlerinde kaçırılmayacak fiyatlar sizleri bekliyor.

İndirimi GÖR


%30 Profine Ürünlerinde İndirim

profine.jpg

Tüm Türkiye'ye aynı gün kargo, İstanbul içi aynı gün teslimat avantajlarıyla evcil hayvan sahiplerini mutlu eden Petzz Shop, bu kezde Kasım ayına özel Efsane Günler indirimiyle sevimli dostlarınızın midesini bayram ettirecek! 18-22 Kasım tarihleri arasında petzzshop.com adresi üzerinden satın alacağınız Profine marka kedi maması ve köpek maması ürünlerinde %30'a varan indirim fırsatını kaçırma!

İndirimi GÖR


%30 Pro Plan Ürünlerinde İndirim

proplan.jpg

Kedi ve köpeklerin asla hayır diyemedi lezzetlerden Pro Plan, Petzz Shop Efane Günler kampanyasıyla artık daha ucuz! Kuzu etli, balıklı, tavuklu, hindi etli, somonlu ve ton balıklı seçenekleriyle satışa sunulan pro plan kedi maması ve köpek maması çeşitleri %30'a varan indirim fırsatlarıyla sizleri bekliyor.

İndirimi GÖR


%30 Hill's Ürünlerinde İndirim

hills.jpg

Kaliteli besin ve lezzetli damak tadlarıyla bilinen Hill's kedi ve köpek maması çeşitleri, Petzz Shop Kasım indirimleriyle hsaplı fiyata satışta! Her yaştan kedi ve köpeğin beslenmesine uygun Hills kedi maması ve Hills köpek maması çeşitlerinde %30'a varan indirimler sizleri bekliyor. Ayrıca seçili ürünlerde 100 TL değerinde 12'li yaş mama ve kedi tırmalama tahtası hediye!

İndirimi GÖR


%30 Brit Ürünlerinde İndirim

brit.jpg

Hayvan sahiplerini sevindiren haber Petzz Shop'tan geldi! 18-22 Kasım tarihleri arasında petzzshop.com adresi üzerinden gerçekleştireceğiniz Brit Cara marka kedi maması ve köpek maması çeşitlerinde %30'a varan indirim seçeneği sizleri bekliyor! 

İndirimi GÖR


%30 ACANA Ürünlerinde İndirim

acana.jpg

Taze ve yöresel ürünleriyle bilinen Acana, protein açısından oldukça zengin kedi ve köpek mamaları üretmektedir. Kanada menşeli acana, Türkiye'nin en popüler online pet shop mağazası Petzzshop adresinde %30'a varan indirim seçenekleriyle satışta! 

İndirimi GÖR


%30 N&D Ürünlerinde İndirim

nd.jpg

Türkiye'de en çok tercih edilen kedi ve köpek maması markalarından ND, birbirinden farklı lezzetleri ve kaliteli besin değeri ile evcil hayvanların asla hayır diyemeyeceği bir tada sahip. ND kedi maması ve ND köpek maması çeşitleri Petzz Shop Efsane Günler kampanyasıyla %30'a varan indirimli fiyatlarıyla satışa sunuluyor. 

İndirimi GÖR


%30 Orijen Ürünlerinde İndirim

orijen.jpg

Sevimli dostlarınızın midesine layık eşsiz lezzetleriyle bilinen Orijen kedi maması ve Orijen köpek maması çeşitleri petzzshop.com'da hesaplı fiyata satışta! Yavru köpek mamasından yetişkin köpek mamasına, yaşlı köpek mamasından tahılsız köpek mamasına, yavru kedi mamasından yetişkin kedi mamasına yüzlerce farklı Orijen marka üründe geçerli %30 indirim fırsatı devam ediyor!

İndirimi GÖR


%50 Aksesuar İndirimi

2-745.jpg

Kedi ve köpeklerin ihtiyacı, binlerce farklı aksesuar çeşiti Petzz Shop'ta indirimde! 18-22 Kasım tarihleri arasında petzzshop.com'dan satın alacağınız kedi bakım sprei, kedi tırmalama tahtası, kedi şampuanı, süt tozu, kedi yatağı, kedi tasması, kedi oyuncağı, köpek tasması, köpek kulübesi, mama ve su kabı, köpek parfümü, multivitamin tabletler ve daha binlerce üründe geçerli %50'ye varan indirimleri kaçırma!

İndirimi GÖR


%28 + 3 Kg Hediye: MERA Köpek Maması İndirimi

5-613.jpg

10 kg Mera marka kuru köpek maması alana 1 adet 3 kg köpek maması Petzz Shop'tan hediye! Kalitesini doğanın gücünden alan MERA Köpek Maması, içeriğindeki hayvansal protein, taze et, bitkisel protein ve 0 tahıl tarifiyle köpeklerin asla hayır diyemeyeceği eşsiz bir lezzet sunuyor. Alman menşeli MERA köpek maması, Efsane Günler İndirimleri kapsamında petzzshop.com'da daha ucuz!

İndirimi GÖR


%44 + 100 TL Hediye: Bozita Köpek Maması İndirimi

7-743.jpg

12 kg Bozita köpek maması alana 100 TL değerindeki lezzet paketi Petzz Shop'tan hediye! Ayrıca Bozita marka onlarca farklı köpek mamasında %44'e varan indirim fırsatlarını kaçırma! İsveç'in doğal kalitesi olarak bilinen bu marka içeriğinde tavuk, kuzu eti, ren geyiği, hindi ve diğer çok çeşitli kuru gıda ürünlerini içerisinde barındıran en iyi köpek maması çeşitleri arasında yer almaktadır.

İndirimi GÖR


%27 + Kedi Tırmalama Hediye: Hills Kedi Maması İndirimi

4-747.jpg

3 kg Hills marka kuru kedi maması alana kedi tırmalama Petzz Shop'tan hediye! Black Friday kampanyasına özel petzzshop.com adresinde satışa sunulan Hills marka kısırlaştırılmış kedi maması, yetişkin kedi maması, yaşlı kedi maması, diyet kedi maması ve yavru kedi maması ürünlerinde geçerli %27'ye varan indirim fırsatlarını kaçırma!

İndirimi GÖR


%27 + 12'li Yaş Mama Hediye: Hills Kedi Maması İndirimi

1-727.jpg

10 kg Hills marka kuru kedi maması alana, 12'li pounch Petzz Shop'tan hediye! 18-22 Kasım tarihleri arasında petzzshop.com adresinden satın alacağınız Hills marka kuru kedi mamalarında %27'ye varan ek indirim fırsatlarını kaçırmayın!

İndirimi GÖR


1 Alana 1 Bedava: Felicia Kedi Maması İndirimi

3-736.jpg

12 kg Felicia marka kuru kedi maması alana 1 adet 2 kg kedi maması hediye! Petzz Shop Efsane Günler indirimine özel kuzu etli, tavuklu, düşük tahıllı ve somonlu yavru, yetişkin, kısırlaştırılmış kedi mamalarında %10'a varan indirimler sunuyor...

İndirimi GÖR


%10 + 3 Kg Hediye: Felicia Köpek Maması İndirimi

6-603.jpg

15 kg Felicia marka kuru köpek maması alana 1 adet 3 kg köpek maması hediye! Black Friday indirimlerine özel düşük tahıllı kuzu etli yetişkin köpek maması, kuzu etli büyük ırk köpek maması ve düşük tahıllı somonlu yetişkin köpek maması çeşitlerinde %10'a varan indirim fırsatları petzzshop.com'da sizleri bekliyor!

İndirimi GÖR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum