Yeni Sezonda Trend Olan En Güzel 10 Perçem Saç Modeli

Kadınların vazgeçilmez saç modelleri arasında yer alan perçem saç modellerini bu içerikte bir araya getirdik. İşte en güzel perçem saç modelleri.
Yeni Sezonda Trend Olan En Güzel 10 Perçem Saç Modeli

En Güzel Perçem Saç Modelleri

Saçların güzel görünmesi her kadın için önemlidir. Bu yüzden zaman zaman saçlarımıza değişik tarzlar deneriz. Ama bazı kadınlar saçlarını yeni bir modelle değiştirme konusunda kararsız kalırlar. Bu yazımızda kararsız kalanlar için en güzel perçem saç modelleri hakkında bilgi vererek, istedikleri güzelliği yakalamaları konusunda yardımcı olmaya çalışacağız.

Perçem saç modelleri aslında her kadına yakışabilecek saç stilleri arasında yer alıyor. Ama bunu uygulamadan önce yüzünüze en çok yakışacak modeli seçme konusunda karar vermeniz daha etkili bir sonuç elde etmenize yardımcı olacaktır. Uzun ve dar bir yüzünüz varsa kaşlara kadar gelen perçem modellerini tercih edebilirsiniz. Yüzünüz yuvarlak ve dar ise katlı perçem modellerinin tam size göre modeller olduğunu söyleyebiliriz. Peki, 2024 yılının en beğenilen perçem saç modelleri hangileridir?

1. Kaşları Gizleyen Perçem

perçem saç modelleri

Küt kesime sahip saçlarda oldukça havalı duran bu saç modelini daha önce “Modern Family” dizisinin oyuncularından olan Sarah Hyland kullanmıştı. Son derece sempatik ve şirin bir görünüm oluşturan bu saç modeli, kısa sürede moda dünyasında kendinden söz ettiren modellerden biri oldu. Tabi her saç tipinde hacimli durmayacağını bilmek ve buna göre hareket etmek gereklidir. Ama yine de hem hacimli hem de dolgun görünmesini istiyorsanız, saç diplerine hacim veren sprey kullanabilirsiniz.

2. Yana Doğru Taranmış ve Topuzla Birlikte Kullanılan Perçemler

perçem saç modelleri

Beğenilen perçem saç modelleri arasında yer alan bu uzun perçemli saç modeli, topuz ile birlikte kullanabileceğiniz bir modeldir. Özellikle de perçeminizin alnınızın tamamını kaplamasını istiyorsanız bu saç modelini uygulamanızı öneririz. Özel günlerde veya davetlerde kullanabileceğiniz bu saç modeli, yeni sezonda da bir hayli karşımıza çıkmasını beklediğimiz saç modellerinden biridir.

3. Uzun Saçlarla Kullanılan Perçem Saç Modelleri

perçem saç modelleri

Uzun saçlılar perçem modellerini pek tercih etmeseler de aslında bunun bir yanlış olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü perçem uzun saçlılara da oldukça yakışan bir modeldir. Önceki dönemlerde Sofia Vergara’nın uyguladığı bu saç modelinin son derece dikkat çekici olduğuna hep birlikte tanıklık etmiştik. Yüzünüze ferah bir görünüm vermek istiyorsanız ve perçem saç modelinin sizin için ideal olduğunu düşünüyorsanız bu modeli uygularken çok fazla hacim vermemenizi öneririz.

4. Kıvırcık Perçem Saç Modelleri

perçem saç modelleri

Kıvırcık saçlı kadınların saçlarına şekil vermesi çok daha kolay bir iştir. Hatta istedikleri modeli çok rahatlıkla uygulayabilirler. Kim demiş kıvırcık saçlılara perçem saç modeli yakışmaz? Ünlülerin dünyasında birçok kıvırcık saçlı kadının bu modeli uyguladığını görebiliriz. Hatta iddia ediyoruz ki bu perçemli saç modeli diğer saç modellerine göre hem daha güzel hem de daha havalı duruyor.

5. Takma Perçem Saç Modelleri

perçem saç modelleri

Saçlarınızın yapısına ve doğallığına uygun bir perçem modeli istiyor ama aynı zamanda saçlarınızı da kestirmek istemiyorsanız, takma perçem saç modellerini tercih edebilirsiniz. Bu modellerde dikkat edilmesi gereken hususlara riayet ederseniz hem saçlarınız çok güzel durur hem de beklediğinizden daha çekici bir hale gelebilirsiniz.

6. Yandan Ayrılmış Klasik Perçemler

perçem saç modelleri

Perçem saç modellerinde birçok seçeneğin olması, her saç ve ten rengine uyumlu bir modelin bulunmasını kolaylaştırıyor. Yandan ayrılık klasik perçemler de 2024 yılının en beğenilen perçem modelleri arasında yer alıyor. Özellikle açık tenli kadınlara önerilebilecek bu saç modeli, havalı görünmek ve iddialı bir saç tasarımına sahip olmak isteyenlere önerebileceğimiz modellerden biridir.

7. İnce Saçlar İçin Uzun Perçemler

perçem saç modelleri

İnce saçlı kadınların saçlarına şekil vermeleri biraz daha zordur. Ama uğraştıklarında kesinlikle beklediklerinden daha şık olmaları için herhangi bir engel yoktur. Saçlarınız ince telli ise uygulayabileceğiniz perçem modellerinden biri de uzun perçemlerdir. Burada yapmanız gereken tek şey, saçlarınıza biraz daha hacim vermek için sprey kullanmak olacaktır. Sonucun mükemmel olacağından hiç endişeniz olmasın.

8. Kısa Perçem Modelleri

perçem saç modelleri

Pixie saç kesimi için ideal perçem modeli arıyorsanız perçemli kısa saç modellerini önerebiliriz. Ünlülerin dünyasında yer alan Cara Delevigne de bu modeli uygulayanlar arasında yer alıyor. Gayet de güzel durduğunu söyleyebiliriz.

9. Uzun ve Dağınık Perçem Modelleri

perçem saç modelleri

Saçlarınızda değişik bir görünüm kazanmak ve şık bir görüntüye ulaşmak istiyorsanız bu perçemli saç modelini kullanabilirsiniz. Trend saç stilleri arasında yer alan ve yılın en beğenilen perçem saç modellerinden biri olan uzun ve dağınık perçem modeli tam size göre. Yuvarlak ve oval yüzlü kadınlarda çok daha güzel duran bu model, göz köşelerinin hizasında bitiyor ve oldukça güzel bir görünüm kazandırıyor.

10. Asimetrik Perçemler

perçem saç modelleri

Saçlarınızda asimetrik hava seviyorsanız bu perçem modelini denemenizi öneririz. Hem kısa saçlara hem de uzun saçlara yakışabilecek en güzel saç kesim modelleri arasında yer alan bu model ile her ortamda dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

En güzel perçem saç modellerini detaylıca inceledik. İsteğe bağlı olarak aşağıdaki içeriğimize tıklayarak size yakışabilecek diğer saç modellerine göz atabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir
En Güzel Saç Modelleri

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum