Türkiye'nin Yeni Nesil Dijital Cüzdanı: PeP Nedir?

Türkiye'nin yeni nesil dijital cüzdanı PeP, dünyanın dört bir yanında 7/24 online para isteme/gönderme, para transferi ve sürekli güncellenen kampanyalarıyla eşsiz bir sanal kart hizmeti sunuyor. PeP'le dijital çağa merhaba de!
Türkiye'nin Yeni Nesil Dijital Cüzdanı: PeP Nedir?

Pep Kart

Gelişen teknolojiyle beraberinde ilerleme gösteren para transfer işlemleri, özellikle son dönemde etkili olan koronavirüs (COVID-19) salgınıyla dijital çağda müşteri memnuniyetini en üst noktaya taşımayı hedefliyor. 

Türkiye'nin yeni nesil dijital cüzdanı PeP, bankalarda sıra beklemeden online olarak hem yurt içi hem yurt dışı para transfer işlemlerinizi yalnızca birkaç saniyede gerçekleştirme imkanı sunuyor. Güvenli bir şekilde internet alışverişlerinizi 7/24 online gerçekleştirebileceğiniz PeP'le dijital çağa merhaba deyin!


PeP Nedir? Ne İşe Yarar?

Pep Nedir?

PeP, herhangi bir banka hesabı olmadan dilediğiniz vakit dilediğiniz yerden online olarak VISA / TROY kartı, yurt içi / yurt dışı para transferleri, TL ve yabancı döviz hesapları, fatura ödeme hizmetleri sunan elektronik cüzdan hesabıdır. Firma, 6493 sayılı kanun kapsamında lisanslı olup Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası tarafından düzenli olarak denetlenmektedir. 

Türkiye'nin yeni nesil dijital cüzdan hesabı PeP, tüm ödemeleriniz, paranız ve işlemlerinizi tek bir yerde toplama imkanı sunuyor. Paranızı hem alışverişte hem internette 7/24 kullanma imkanı sunan PeP: kurum ödemeleri, faturalarınız, aylık ödemeleriniz, Opet istasyonlarında gerçekleştireceğiniz akaryakıt alışverişleriniz, kasko, seyahat ve sağlık poliçeleriniz, yurt içi ve yurt dışı para transfer işlemlerinizi tek bir hesap üzerinden kolayca gerçekleştirmenize yaramaktadır. 


PeP Güvenilir mi?

Pep Nedir?

Paladyum Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş. bünyesinde hizmet vermekte olan PeP, 6493 sayılı kanun kapsamında 13.07.2017 tarihinde faaliyetlerine başlamıştır. Kullanıcı memnuniyeti esas alınarak bilgilerin güvenliğini ve yabancı saldırıların sisteme erişimini engellemek amacıyla yüksek güvenlikli şifreleme sistemi kullanmaktadır. 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) ve T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) tarafından düzenli olarak denetlenen PeP, cüzdanınıza aktardığınız elektronik para karşılığındaki tutarlar baştan sona bankalar ve Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından koruma altına alınmaktadır. Kişisel bilgilerinizi bir başka kişiyle paylaşmadığınız sürece PeP son derece güvenilir bir elektronik cüzdan hizmeti sunmaktadır. 


PeP Üyelik Hesabı Nasıl Açılır?

Pep Nedir?

PeP üyelik işlemlerinizi yalnızca birkaç dakika içerisinde ücretsiz olarak gerçekleştirebilirsiniz. Tek yapmanız gereken PeP online veya PeP mobil şubede yer alan başvuru formunu doldurmak olacak! Firma bünyesinde tarafınızdan istenen bildirileri doğru ve eksiksiz girmeniz gerekmektedir.

Masak tebliği gereğince dijital para kullanıcılarının kimlik doğrulaması yapması için "TC Kimlik Numarası, Ad, Soyad, Doğum Tarihi, Cep Telefonu" bilgileriniz girmesi zorunludur. Üyelik işlemlerinizi Türkiye, Avustralya, Birleşik Arap Emirlikleri, İngiltere, Kanada, Japonya ve Avrupa Birliği ülkelerine bağlı operatör numaraları ile kolayca gerçekleştirebilirsiniz. 


PeP Nasıl Kullanılır? Avantajları Nelerdir?

Pep Nedir?

PeP kart ayrıcalıklarından yararlanmak için üyelik işlemlerinizi gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Üyelik hesabınızı Peple.com.tr veya PeP mobil uygaması üzerinde kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Hesabınızın açılmasının ardından EFT / Havale yoluyla elektonik cüzdanınıza para yükleyebilir, ATM noktalarından çekim yapabilirsiniz. PeP dijital cüzdan avantajları arasında:

  • PeP elektronik cüzdan üzerinden TL, USD, EUR, GBP hesapları açabilirsiniz.
  • Turkcell, Superonline gibi kurumlardaki faturalarınızı tek tıkla ödeyebilirsiniz.
  • Diğer PeP hesapları ile 7/24 TL, USD, EUR, GBP para gönderip alabilirsiniz.
  • PeP hesaplarınızla dilediğiniz zaman yurt dışındaki banka hesaplarına para gönderip alabilirsiniz.
  • Tüm bankalardan, kredi kartınızdan ve ATM’den hesabınıza para yükleyip çekebilirsiniz.
  • PeP VISA kartınızla tüm dünyada en avantajlı kurlarla fiziksel ve internet alışverişi yapabilirsiniz.
  • Tüm bankalara TL hesabınız veya döviz hesabınız üzerinde TL olarak EFT ve Havale yapabilirsiniz.
  • Hesaplı fiyata seyahat sigortası, tamamlayıcı sağlık sigortası ve trafik / kasko sigortası yaptırabilirsiniz.
  • Para iste özelliği sayesinde cep telefonu numarasını girerek karşı tarafın PeP hesabı olmasa bile ödeme alabilirsiniz.
  • PeP VISA kartınızla yurt içinde Halbank ATM’lerinde yurt dışında ise tüm ATM’lerden ücretsiz nakit para çekebilirsiniz. 
  • Tek kullanımlık PeP VISA sanal kartınızla internette güvenilir alışverişin tadını çıkartabilirsiniz. 

PeP Kart Nasıl Alınır?

Pep Nedir?

PeP kart ile dilediğiniz yerden dilediğiniz tutarda alışveriş gerçekleştirebilirsiniz. Elektroik cüzdan özelliğinin yanı sıra fiziksel kart olarak da kullanılabilen PeP, kullanıcıların 7/24 PeP Kart ile ödeme yapmasına izin veriyor. PeP Kart almak için:

1. Ücretsiz PeP Hesabı Açın

PeP Kart başvuru işlemi için Peple.com.tr adresine ya da PeP mobil uygulamasına girerek ücretsiz hesap açın.

2. Kart Başvurunuzu Yapın

Peple.com.tr ya da PeP mobil uygulaması üzerinden "Kartlar" sekmesine gelin ve "Kart Başvuru" seçeneğine tıklayın.

3. Kart Tercihinizi Yapın

Size uygun PeP Kart türünü ve tasarımını seçin.

4. Bilgilerinizi Doldurun

Kişisel bilgilerinizi doğru ve eksiksiz olarak doldurun.

5. Başvurunuzu Tamamlayın

PeP Kart başvurunuzu onaylayın. Kartınız kısa süre içerisinde belirtilen adrese teslim edilecektir.

6. Şifre Oluşturun

Peple.com.tr ya da PeP mobil uygulaması üzerinden "Kartlar" sekmesine tıklayarak "Kart Özellikleri" bölümüne girin. "Kart Şifre İşlemleri" butonuna tıklayarak güvenli bir şifre oluşturun.


PeP Müşterilerine Özel Kampanya Fırsatları

PeP Nedir?

1. Pep'le Türkiye'ye Ücretsiz Para Transferi

1-30 Eylül 2020 tarihine kadar yapılacak para transferleri için geçerlidir. Kampanya, Avrupa ülkeleri ve İngiltere’den Türkiye’ye yapılacak Euro ve GBP cinsinden para transferlerinde geçerlidir.

2. PeP Visa Kart İçinde 50 TL Hediye!

1 Eylül - 31 Ekim 2020 tarihleri arasında PeP’e üye olan ve kart talep eden müşteriler için geçerlidir. Yüklenen 50 TL hediye, 250 TL ve üzeri fiziki ve internet alışverişlerinde geçerli olacaktır.

3. Yüzyılda Bir Gelecek PePsane Fırsat!

30 Eylül 2020 tarihine kadar PeP TL hesabınızdan yurt dışına yapacağınız tüm para transferlerinde masraf sadece 1€/1£.

4. 300 TL ve üzeri Harcamanızda 30 TL Değerinde Akaryakıt Kazanın!

28 Temmuz – 31 Ekim 2020 tarihleri arasında E-Ticaret sitelerinde Opet-PeP Sanal Kartınızla tek seferde yapacağınız 300 TL ve üzeri harcamalarınızda 30 TL değerinde Opet Yakıt Puan hediye!

5. Dijital Platform Aboneliklerinizden 30 TL Hediye Kazanın!

28 Temmuz – 31 Ekim 2020 tarihleri arasında Opet-PeP Sanal Kartınızla Netflix, Spotify,beIN CONNECT gibi onlarca mecrada geçerli abonelik harcamalarınızda 30 TL hediye kazanın!


PeP Müşteri Hizmetleri İletişim

Pep Nedir?

Tüm sorun, öneri ve şikayetlerinizi PeP Müşteri Hizmetleri birimine kolayca iletebilirsiniz. Dilerseniz Peple.com.tr ya da PeP mobil uygulaması üzerinden "Bize Ulaşın" butonuna tıklayarak formu doldurabilir, en kısa sürede destek ekibinin tarafınıza dönüş yapmasını bekleyebilirsiniz. PeP Para Transferi, PeP VISA Kart, Online Şubeler, Masraf / Komisyon ve diğer konular hakkında bilgi almak için:

PeP Müşteri Hizmetleri: [email protected]

PeP Çağrı Merkezi: 0850 450 50 40


Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum