Oppo RX17 Neo Özellikleri ve Fiyatı | Ürün İnceleme

Ekran üzerindeki parmak izi okuyucusuyla dikkatleri çeken Oppo RX17 Neo telefonunu detaylıca inceledik. İşte Oppo RX17 Neo hakkında bilinmesi gerekenler.
Oppo RX17 Neo Özellikleri ve Fiyatı | Ürün İnceleme

Dünyanın en iyi akıllı telefon üreten markalarından bir tanesi olan Oppo şirketi, son yıllarda adından sıkça söz ettirmeyi başardı. Son dönemde diğer ünlü markaların önüne geçen Oppo, ürettiği akıllı telefonlar ile oldukça beğeni topladı. Bu içeriğimizde Oppo RX17 Neo akıllı telefonu hakkında bazı araştırmalarda bulunduk.

İşte Oppo RX17 Neo hakkında her şey...

Teknik Özellikler
İşlemciSnapdragon 660
Depolama128 GB
RAM4 GB
Pil3.600 mAh
Arka Kamera16 MP + 2 MP
Ön Kamera25 MP
Ekran6.4 inç
İşletim SistemiAndroid 8.1
Ekran TipiAMOLED
Amazon
Fiyatını Gör
Oppo Rx17
Neo Telefon
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumları

? Tam bir selfie kamerası. Benim gibi sürekli selfie çekiyorsanız tam size göre. Tavsiye ederim. P**** T.

? Oldukça zarif ve şık duran bir telefon. Birazcık büyük olması dışında sorun yok. Kısa sürede alışacağımı düşünüyorum. T**** Y.

İncelemesi

1. Oppo RX17 Neo, 6.4 inç büyüklüğünde, 1080x2340 piksel çözünürlüğünde, Full HD+ bir ekrana sahiptir. Bu ekranı özel kılan Oppo şirketi, kullanıcılarına daha kaliteli ve daha sağlıklı bir görüntü hizmeti sunuyor. Ekranda bulunan kapasitif dokunmatik türü kullanım aşamasında hızlı bir deneyimi de beraberinde getiriyor.

Oppo RX17 Neo

2. Oppo şirketi, diğer cihazlarında barındırdığı gibi Oppo RX17 Neo serisinde de en hızlı işlemcilerinden olan Snapdragon 660 adlı işlemcisini kullanıyor. Bu işlemci, oyun oynama performansını arttırmasının yanı sıra kişinin yapmak istediği herhangi bir işlemi en kısa sürede gerçekleştirmesini de sağlıyor.

Oppo RX17 Neo

3. 8 Çekirdekli bir işlemciye sahip olan Oppo RX17 Neo’nun, 4 Gb Ram’i bulunmaktadır. Kullanıcının isteğine bağlı olarak 6 GB Ram seçeneği de sunan Oppo şirketi bu konuda olukça titiz gibi görünüyor.

Oppo RX17 Neo

4. 128 Gb dahili depolama alanına sahip olan Oppo RX17 Neo, Micro SD kart takılması durumunda hafızasını 512 GB’a kadar çıkarabiliyor.

Oppo RX17 Neo

5. Tek hat girişli olan Oppo RX17 Neo'nun, pil ömrü konusunda oldukça başarılı olduğunu söyleyebiliriz. Oppo şirketi kullanıcılarına daha uzun ömürlü batarya sunmaktadır. Oppo RX17 Neo’nun batarya kapasitesi tam olarak 3600 mAh’tır.

Oppo RX17 Neo

6. Oppo RX17 Neo’nun arka kısmında 16 megapiksel ve 2 megapiksel olmak üzere iki adet kamera bulunmaktadır. Bu kameralarda sırasıyla yapay zeka (AI) sahne algılama, otomatik algılama, portre modu, coğrafi konum etiketleme ve panorama özellikleri bulunmaktadır.

Oppo RX17 Neo

7. Ön kamera konusunda oldukça başarılı bir işe imza atan Oppo şirketi, RX17 Neo serisinde 25 megapiksel çözünürlüğe sahip ön kamera bulunduruyor. Bu kamerada ise yapay zeka iyileştirme ve portre modu gibi çeşitli özellikler barınıyor.

Oppo RX17 Neo

8. Oppo RX17 Neo, 156 gram ağırlığa sahiptir. Dış tasarım olarak ince ve şık bir akıllı telefon olan Oppo RX17 Neo, 7.4 mm kalınlığa sahiptir. Bu kalınlık değeri diğer tüm akıllı telefonlara göre çok daha incedir.

Oppo RX17 Neo

9. Oppo RX17 Neo, işletim sistemi olarak Android Oreo’yu kullanmaktadır.

Oppo RX17 Neo

10. Mavi ve kırmızı renk seçeneklerine sahip olan Oppo RX17 Neo’nun güncel fiyatı, 400-430 dolar arasındadır.

Oppo RX17 Neo


Benzer Tavsiye Önerileri
Honor 20 İncelemeXiaomi Redmi Note 7 İnceleme

Oppo RX17 Neo Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Bu kısımda Oppo RX17 Neo hakkında sıkça sorulan sorulara cevap vereceğiz. İşte Oppo RX17 Neo hakkında tüm merak edilenler.

Oppo RX17 Neo'da hızlı şarj var mı?

3600 mAh kapasiteli bataryaya sahip olan Oppo RX17 Neo'da hızlı şarj özelliği bulunmamaktadır.

Oppo RX17 Neo suya dayanıklı mı?

Oppo RX17 Neo suya dayanıklı bir şekilde üretilmemiştir. Bu yüzden telefonunuzu suyla temas ettirmeyin.

Oppo RX17 Neo'da parmak izi okuyucu var mı?

Oppo RX17 Neo'da parmak izi okuyucu ekran içine konulmuştur. Ekrana parmağınızı yerleştirerek açabileceğiniz telefon, bu özelliği sayesinde çok beğeniliyor.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.