OPPO Reno 3 Fiyatı, Özellikleri ve Detaylı İncelemesi

Şık tasarımıyla göz dolduran ve üstün performansıyla adından söz ettiren Oppo Reno 3'ü inceledik. İşte Oppo Reno 3'ün özellikleri ve detaylı incelemesi.
OPPO Reno 3 Fiyatı, Özellikleri ve Detaylı İncelemesi

Çinli teknoloji firması OPPO ürettiği akıllı telefonlarla son günlerde adından sıkça söz ettirmeyi başarıyor. Uzun zamandır beklenen OPPO Reno 3 modelleri en sonunda tanıtıldı. Bu içeriğimizde bir hayli popüler olan Oppo Reno 3'ü inceleyeceğiz.

İşte tasarımıyla adından söz ettiren Oppo Reno 3 hakkında her şey...

Teknik Özellikler
İşlemciMediaTek Dimensity 1000 5G
Depolama128 GB
RAM8 GB / 12 GB
Pil4.025 mAh
Arka Kamera64MP + 8MP + 2MP + 2MP
Ön Kamera32 MP
Ekran6.4 inç
İşletim SistemiAndroid 10
Ekran TipiAMOLED
Amazon
Fiyatını Gör
Oppo Reno
3 Cep Telefonu
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumları

? Tek kelimeyle mükemmel bir telefon. Özellikle şarjının hiç bitmemesi olağanüstü. Hem yarım saat gibi bir sürede sıfırdan şarj oluyor hem de tam dolu şarj aktif kullanımda neredeyse iki gün gidiyor. Arka ve ön kamera performansları da harika. Hiç düşünmeden alınabilir. A**** A.

? Çok güzel bir telefon. Gerçekten bir iPhone kullanıcısı olarak bu telefon daha hızlı ve şarjı gün boyu yeterli. Kamerası da müthiş, gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. P**** O.

İncelemesi

1. Oppo markası Reno 3 model telefonunda, piyasada olan birçok telefondan farklı olarak MediaTek işlemci kullanmayı tercih etmiş. Son zamanlarda Amiral gemisi telefonların işlemcilerine meydan okuyan MediaTek Dimensity 1000 5G bu alanda Oppo Reno 3’e mükemmel bir güç kazandırıyor.

oppo

2. Oppo Reno 3, 6.4 inçlik geniş ekranı ve 1080 X 2400 FHD+ ekranı ile gayet başarılı bir görüntü performansı sağlamaktadır. Ayrıca Oppo Reno 3’ün ön ekranı kapasitif ve damla çentikli ekran olarak tasarlanmıştır.

oppo

3. Oppo Reno 3 tasarım olarak piyasadaki diğer akıllı telefon modellerine benzese de özel olarak üretilen siyah, beyaz, mavi ve gün doğumu renklerinde 4 farklı modeli bulunmaktadır.

oppo

4. Arka kısmında dörtlü kamera setine sahip olan Oppo Reno 3’ün kamera özellikleri ise 64 MP ana kamera, 8MP geniş açı, 2MP makro çekim ve 2 MP derinlik algısına sahiptir.

oppo

5. Ön kamerası damla çentik modeliyle tasarlanan Oppo Reno 3’ün kamera çözünürlüğü de 32 MP’dir.

oppo

6. 8 ve 12 GB’lık Ram seçenekli modelleri bulunan Oppo Reno 3 sağlam işlemcisi ve yüksek Ram gücü ile performans açısından sınırları zorlayacak bir telefon olduğunu gösteriyor. Ayrıca Oppo Reno 3, 128 GB’lık dahili depolama alanı da sunmaktadır.

oppo

7. 4.025 mAh bataryası ile mükemmel bir pil performansı sağlayan Oppo Reno 3 aynı zamanda 30W ile hızlı şarj desteği de sağlamaktadır. Reno 3’ün sarj girişi ise USB Type-C olarak tasarlanmış.

oppo

8. Mali-G77 MC9 GPU işlemci destekli Oppo Reno 3, bu yüksek donanımlar sayesinde 5G bağlantı sağlayabiliyor. Aynı anda iki hat birden kullanabileceğiniz Oppo Reno3 model akıllı telefon Nano-Sım boyutlu hatları çalıştırabiliyor.

oppo

9. Android 10 – ColorOS 7 arayüzü ile gelen telefon üstün özellikleri sayesinde takılma donma arayüzün yavaşlaması gibi problemleri kesinlikle yaşamıyor.

oppo

10. Çinli Teknoloji devi Oppo tarafından üretilen Reno 3 model akıllı telefonun ülkemizde satışı başlanmıştır. Yüksek donanımlara sahip Oppo Reno 3'ün satış fiyatı ise 3,999.00 TL'dir .

Oppo Reno

Benzer Tavsiye Önerileri
Honor 9X İncelemeXiaomi Mi Note 10 İnceleme
Amazon
Fiyatını Gör
Oppo
Reno 3 Akıllı Telefon
Aradığın
Fiyatı Gör

Oppo Reno 3 Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

İçeriğimizin bu kısmında ise Oppo Reno 3 hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. İşte Oppo Reno 3 hakkında sıkça sorulan sorular.

Oppo Reno 3'de 5G desteği var mı?

Oppo Reno 3 iki farklı modele sahiptir. Bu modellerin arasındaki tek fark 5G desteğidir. Dolayısıyla Oppo Reno 3'de 5G desteği mevcuttur.

Oppo Reno 3 suya dayanıklı mı?

Oppo Reno 3 suya dayanıklı değildir. Bu yüzden telefonunuzu sudan ve su sıçramalarından koruyun.

Oppo Reno 3'de hızlı şarj var mı?

Oppo Reno 3, 20 W hızlı şarj desteğine sahiptir. Bu sayede telefonunuzun şarjını hızlı bir şekilde doldurabilir, işlerinize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.