Fiyat Performans Telefonu OPPO F9 Özellikleri ve İncelemesi

Herkesin merakla beklediği OPPO F9 akıllı telefonu hakkında detaylı araştırma yaptık. İşte uygun fiyat ve yüksek performansa sahip Oppo F9'un incelemesi.
Fiyat Performans Telefonu OPPO F9 Özellikleri ve İncelemesi

Çinli elektronik üreticisi OPPO, 2018 yılında tanıttığı F9 ve F9 Pro modelleriyle büyük ses getirdi! Daha önce tanıtılan modellerin yanı sıra eşsiz renk ve kasa görünümüne sahip olan F9, Avrupa ve Türk pazarının en çok satılan cihazları arasında gösterilmişti. Bu içeriğimizde birbirinden farklı özellikleriyle teknoloji meraklılarını heyecanlandırmayı başaran OPPO F9'u inceledik.

İşte şık tasarımıyla öne çıkan Oppo F9'un detaylı incelemesi...

Teknik Özellikler
İşlemciMediaTek Helio P60
Depolama64 GB
RAM6 GB
Pil3500 mAh
Arka Kamera16 MP + 2 MP
Ön Kamera25 MP
Ekran6.3 inç
İşletim SistemiAndroid 8.1
Ekran TipiIPS LCD
Amazon
Fiyatını Gör
Oppo F9
Telefon
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumları

Fiyat performans oranı çok iyi bir telefon. Oğluma aldık ve çok beğendi. Oyun falan da oynayabiliyor. Tavsiye ederim. O**** T.

Kız kardeşim kamerası güzel bir telefon istiyordu. Ben de Huawei alacaktım ona ta ki bu telefonu görene kadar. Oldukça şık bir tasarımı var ve kamerası çok güzel. Özellikle ön kamerası. P*** Y.


İncelemesi

1. Şık kasa tasarımına sahip OPPO F9, "Mavi, Kırmızı ve Mor" renk seçenekleriyle satışa sunulmuştur.

Oppo F9 İnceleme

2. OPPO F9 modeli 156.7 mm boya, 74.04 mm ene ve 7.99 mm kalınlığa sahiptir. Cam ve plastik gövdeye sahip cihaz, toplamda 169 gram ağırlığa sahiptir.

Oppo F9 İnceleme

3. İkili kamera sistemine sahip OPPO F9, 6.3 inç ekran büyüklüğüne ve 1080 x 2340 piksel ekran çözünürlüğüne sahiptir.

Oppo F9 İnceleme

4. Dev ekranlı telefon modelleri arasında yer alan OPPO F9, 6.3 inç'lik IPS LCD ekran teknolojisi kullanmaktadır. Cihaz inç başına 409 piksel yoğunluk sağlamaktadır.

Oppo F9 İnceleme

5. Micro-USB destekli OPPO F9, 3500 mAh batarya kapasitesine sahip lithium polymer (Li-Po) batarya teknolojisi kullanmaktadır. 5 dakikalık şarj ile 2 saat konuşma imkanı sunan cihazda hızlı şarj desteği bulunmaktadır.

Oppo F9 İnceleme

6. OPPO F9, F1.8 diyafram açıklığına sahip 16 MP LED kamera + F2.4 diyafram derinlik algılayıcı 2 MP ikinci kamera ve F2.0 diyafram açıklığına sahip 25 MP portre modu HDR ön kamerası bulunmaktadır.

Oppo F9 İnceleme

7. OPPO F9, 8 çekirdekli MediaTek MT6771 (Helio P60) yonga setine sahiptir.

Oppo F9 İnceleme

8. OPPO F9, Quad-core 2.0 GHz ARM Corlex-A73 ana işlemci ve Mali-G72 MP3 grafik işlemcisine sahiptir.

Oppo F9 İnceleme

9. ARMv8-A (64-bit) işlemci mimarisine sahip OPPO F9, 6 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanına sahiptir. 4 GB RAM seçeneği de bulunan cihaz, maksimum 256 GB hafıza kartı kapasitesine sahiptir.

Oppo F9 İnceleme

10. Android işletim sistemi tabanlı ColorOS UI kullanıcı arayüzüne sahip OPPO F9, 4.2 Bluetooth versiyonuyla satışa sunulmuştur.

Oppo F9 İnceleme


Benzer Tavsiye Önerileri
Honor V30 İncelemeXiaomi Redmi 8 İnceleme

Oppo F9 Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

İçeriğimizin bu kısmında Oppo F9 hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. İşte Oppo F9 hakkında sıkça sorulan sorular.

Oppo F9 suya dayanıklı mı?

Oppo F9 suya dayanıklı bir şekilde tasarlanmamıştır. Bu yüzden telefonunuzu kullanırken suyla temas etmemesine özen gösterin.

Oppo F9'da hızlı şarj desteği var mı?

Evet, Oppo F9'da hızlı şarj desteği bulunuyor. Cihaz 20 W hızlı şarj desteği sayesinde 5 dakika şarj ile 2 saatlik konuşma sunuyor. Bu sayede işlerinize ara vermeden devam edebilirsiniz.

Oppo F9'un kamera performansı nasıl?

Oppo F9 özellikle kamerasıyla öne çıkan bir telefondur. Telefonun ön ve arka kameralarındaki portre modu sayesinde oldukça kaliteli fotoğraf çekimi yapabilirsiniz. Ayrıca bu telefonun 25 MP değerinde ön kameraya sahip olduğunu da belirtelim.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum