OPPO A12 Teknik Özellikleri ve Fiyatı | İnceleme

Oppo'nun piyasaya sunduğu yeni fiyat performans cihazı A12'ti detaylıca inceledik. İşte OPPO A12 detaylı incelemesi ve teknik özellikleri.
OPPO A12 Teknik Özellikleri ve Fiyatı | İnceleme

OPPO A12

Uygun fiyat ve performansı sayesinde kullanıcıları mutlu etmeyi başaran OPPO A12’nin özelliklerini inceledik. İçeriğimizde Oppo A12 hakkında kullanıcı deneyimleri, teknik özellikleri, fiyat bilgisi ve inceleme yazısı yer alıyor.

İşte OPPO A12 teknik özellikleri ve fiyatı hakkında bilgi...

Teknik Özellikler
İşlemciMediaTek MT6765
Ekran6.22 inç IPS LCD 720 x 1520 HD+
RAM3 GB ve 4 GB
Depolama32 GB ve 64 GB
Arka Kamera13 MP + 2 MP
Ön Kamera5 MP
Batarya Kapasitesi4230 mAh
İşletim SistemiAndroid
Renk SeçenekleriSiyah ve mavi
Amazon
Fiyatını Gör
Oppo A12
Telefon
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 Anneme aldık. Ürünün kullanımı çok kolay. Daha önce hiç akıllı telefon kullanmayan annem 1 günde kullanmayı öğrendi. Görüntüsü, ekran boyutları çok iyi. Şarj süresi mükemmel. Kesinlikle tavsiye ederim. Aynı firmadan eşime de oppo 72 almıştık. Paketlenmesi mükemmel. Kutunun jelatini bile açılmamış. Firmaya çok teşekkür ederim. F** N** S**.

👤 Hızlı gönderi ve güzel paket için çok teşekkürler. Henüz yeni kullanıyorum, ilk izlenimim çok olumlu. Paket içinden telefon kılıfı çıkması güzel. Ayrıca ekran koruyucuda hazır takılı. Şık hafif kullanımı kolay güzel bir telefon. Kamerası yeterli. Ek hafıza kartı da aldım. Mavi rengi de çok beğendik. Tavsiye ederim. E** D**.

İnceleme

1. MediaTek MT6765 yonga setine sahip olan OPPO A12, ana işlemci tarafında 8 çekirdek 2.3 Ghz ARM Cortex-A53 modelini kullanmaktadır. Telefonu kullandığınız sırada performans kaybı yaşamamak için 1 adet yardımcı işlemci eklenmiştir.

OPPO A12 İnceleme

2. OPPO A12, sizlere 3-4 GB Ram ve 32-64 GB depolama alanı seçme şansı sunmaktadır. Böylelikle kullandığınız uygulamalarda istediğiniz performansı alabilirsiniz. Ek olarak telefonun hafıza kartı desteği sayesinde saklama alanını 256 GB’a çıkartabilirsiniz.

OPPO A12 İnceleme

3. Telefonun arka kısmına yerleştirilen 2 adet kamerası 13 MP + 2 MP çözünürlüklerine sahiptir. Ön tarafta bulabileceğiniz kamerası ise damla çentik ile tasarlanmış olup 5 MP kalitesindedir. Bu kameraların 1080p video çekme ve birçok çekim özelliği bulunmaktadır.

OPPO A12 İnceleme

4. 6.22 inç büyüklüğünde olan ekranı IPS LCD teknolojisine sahiptir. Bu ekran 720 x 1520 HD piksel görüntü sağlamaktadır. Ayrıca ekranda 60 hz yenileme hızı ve Corning Gorilla Glass 3 korunması mevcuttur.

OPPO A12 İnceleme

5. Çerçevesiz bir şekilde tasarlanan ekran multi touch özelliğine ve 81.28% gövde oranına sahiptir. 155.9 mm boy, 75.5 mm en ve 8.3 kalınlık ölçülerine göre üretilen OPPO A12, sadece 165 gram ağırlığındadır.

OPPO A12 İnceleme

6. Mavi ve siyah renk seçenekleri bulunan OPPO A12’nin yapımında tamamen plastik malzeme kullanılmıştır. Bu telefon suya ve toza karşı dayanıklı değildir. Modelin arka kapak kısmına parmak izi okuyucusu yerleştirilmiştir.

OPPO A12 İnceleme

7. 4230 mAh kapasiteli bataryası gün içinde size 17 saat video oynatma imkanı sunmaktadır. Telefonu micro-USB kablosu ile kolaylık şarj edebilirsiniz. Sahip olduğu batarya kablosuz ve hızlı şarj desteklememektedir.

OPPO A12 İnceleme

8. Android işletim sistemi kullanan OPPO A12, ColorOS UI kullanıcı arayüzünü sisteme eklemiştir. Telefonda yüz tanımlama gibi özellikler ve 3.5 mm’lik ses çıkışı mevcuttur.

OPPO A12 İnceleme

Benzer İçerik Tavsiyeleri
Oppo A52 Detaylı İncelemeOppo Reno 4 Lite İnceleme

Sıkça Sorulan Sorular

Oppo A12 hızlı şarj desteğine sahip midir?

4230 mAh'lık bataryaya sahip olan Oppo A12'nin hızlı şarj desteği bulunmamaktadır?

Oppo A12 5G teknolojisini kullanıyor mu?

Çinli teknoloji devi Oppo'nun üretmiş olduğu bu akıllı telefon 5G'yi desteklememektedir.

Oppo A12 su geçiriyor mu?

Ucuz fiyatlı akıllı telefonlardan biri olan Oppo A12 tıpkı diğer modeller gibi üstün teknik donanımlardan kaçınılarak elde edilmiştir. Dolayısıyla bu akıllı telefon suya ve toza karşı dayanıklı değildir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum