En İyi 10 Online Yazılım Geliştirme Kursu Eğitimi 

Yazılım kursu, kariyer planında bir adım öne çıkmak isteyen veya bu alanda uzmanlaşmak isteyen bireylerin sıklıkla tercih ettiği eğitim seçeneklerinden.
En İyi 10 Online Yazılım Geliştirme Kursu Eğitimi 

Yazılım geliştirme, belirli bir programlama dili kullanılarak bağımsız veya bireysel yazılımların oluşturulduğu işlemdir. Yazılım geliştirme, benzersiz bir iş veya kişisel hedef, amaç veya süreci ele almak için bilgisayar kodlu veya programlanmış bir yazılım oluşturmayı amaçlayan yinelemeli bir süreçtir.

Yazılım geliştirme genellikle operasyonel yazılımın oluşturulmasıyla sonuçlanan çeşitli adımlardan veya aşamalardan oluşan planlı bir girişimdir.

Yazılım geliştirme, öncelikle bir yazılım programcısı tarafından yürütülen ve ilk araştırma, veri akışı tasarımı, süreç akış tasarımı, akış şemaları, teknik dokümantasyon, yazılım testi, hata ayıklama ve diğer yazılım mimarisi teknikleri gibi süreçleri içeren bilgisayar programlamasıyla elde edilir.

Günümüzde son derece popüler bir meslek haline gelen yazılım geliştirme uzmanlığı, birçok şirketin ihtiyaç duyduğu alanlar arasında yer alıyor.

En iyi yazılım kursu eğitimleri:

1. Web Geliştirme Kursu

yazilim-kursu-001.webp

Web geliştirme, web sitelerinin oluşturulması ve bakımıdır; bir web sitesinin harika görünmesini, hızlı çalışmasını ve sorunsuz bir kullanıcı deneyimiyle iyi performans göstermesini sağlamak için perde arkasında gerçekleşen iştir.

Web geliştiricileri veya 'geliştiriciler' bunu çeşitli kodlama dilleri kullanarak yapar. Kullandıkları diller önceden oluşturdukları görev türlerine ve üzerinde çalıştıkları platformlara bağlıdır. Yazılım geliştirmenin alt dalları arasında yer alan web geliştirme eğitimlerinizi online kurs ayrıcalıklarıyla Udemy.com'dan hesaplı fiyata satın alabilirsiniz.

Online Web Kursu

2. Veri Bilimi Kursu

yazilim-kursu-006.webp

Veri bilimi, verilerden anlamlı bilgiler elde etmek için alan uzmanlığı, programlama becerileri ve matematik ve istatistik bilgilerini birleştiren bir çalışma alanıdır. Ham verilerden gizli kalıpları keşfetmek amacıyla çeşitli araçlar, algoritmalar ve makine öğrenimi prensiplerinin karışımı olan veri bilimi, özellikle büyük firmalar tarafından sıklıkla ihtiyaç duyulan alanlar arasında yer alıyor.

Son on yılın en çok ihtiyaç duyulan meslekleri arasında yer alan veri bilimciler nerdeyse birçok şirketin olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Veri bilimi, içeriğinde Python, makine öğrenimi, derin öğrenme, veri analizi, yapay zeka, tensorFlow ve sinir ağları gibi birçok farklı konuyu barındırmaktadır. İş kariyerinde bir adım öne çıkmak isteyenlerin veya bu alanda uzmanlaşmak isteyen bireyler dünyanın en büyük online eğitim platformu Udem.com'u ziyaret ederek 30 TL'den başlayan fiyatlarla online eğitim alabilir.

Online Veri Bilimi Kursu

3. Mobil Uygulamalar Kursu

yazilim-kursu-007.webp

Mobil uygulama, akıllı telefon veya tablet bilgisayar gibi bir mobil cihazda çalışmak üzere tasarlanmış bir tür uygulama yazılımıdır. Mobil uygulamalar kullanıcılarına bilgisayarlardan erişebildikleri benzer hizmetleri sunmayı hedeflemektedir. Günümüzün en popüler alanları arasında yer alan mobil uygulama sağlıktan ekonomiye, eğlenceden spora hemen her alanda yer alıyor.

Genç bireylerin yakından ilgilendiği mobil uygulamalar, teknolojiyle bağlantısı olan her şirketin en önemli yapı taşları arasında yer alıyor. Dünyanın en popüler online kurs eğitim sitesi udemy, mobil uygulama alanında uzmanlaşmak isteyen herkez için birbirinden kaliteli online eğitim imkanı sunuyor. Udemy eğitim platformu üzerinden android geliştirme, iOS geliştirme, Google Flutter, Swift, React Native, Dart Programlama Dili, Mobil yazılım geliştirme, Kotlin ve Redux Framework gibi sayısız konuda online kurs alabilirsiniz.

Online Mobil Uygulama Kursu

4. Programlama Dilleri Kursu

yazilim-kursu-008.webp

Programlama dili, belirli bir standart formunda yazılımlar ve komutlar geliştirme fırsatı sunan bilgisayar dilidir. Programlama dilleri sayesinde bir bilgisayarın hangi durumda ne çeşit çıktı verebileceği kontrol edilebilir. Kısacası programlama dilleri sayesinde bilgisayarlar ve insanlar verimli bir iletişim sağlayabilmektedir. Bu sebeple yazılım geliştirme alanının en önemli kollarından bir tanesi olarak biliniyor.

Udem online eğitim platformu, programlama dili öğrenmek isteyen bireyler için birbirinden farklı alanında uzman kişiler tarafından hazırlanmış online programlama dilleri kursu hizmeti sağlamaktadır. İçeriğinde Python, Java, C#, C + +, React, JavaScript, C, Spring Framework ve Go Programlama Dili gibi popüler konuların yer aldığı programlama dilleri hakkında detaylı bilgi için Udemy'i ziyaret edebilirsiniz.

Online Programlama Kursu

5. Oyun Geliştirme Kursu

yazilim-kursu-009.webp

Oyun Geliştirme, oyun yaratma sanatıdır ve oyunun tasarımını, geliştirilmesini ve piyasaya sürülme sürecünü ortaya koymaktadır. Oyun geliştiriciler aynı zamanda bir programcı, bir ses tasarımcısı, bir sanatçı, ve sektördeki diğer birçok alanda rol almaktadır.

Udemy.com, oyun geliştirme alanında uzmanlaşmak isteyen kişikere Unity, C#, oyun geliştirme temelleri, Unreal Engine, 3D oyun geliştirme, C + +, 2D oyun geliştirme, Blender ve 3D animasyon alanlarında sayısız online oyun geliştirme kursu vermektedir. Son derece hesaplı fiyata oyun geliştirme kursu satın alabileceğiniz udemy adresin, ziyaret ederek yazılım geliştirme alanında uzmanlaşabilirsiniz.

Online Oyun Geliştirme Kursu

6. Veritabanı Kursu

yazilim-kursu-010.webp

Veritabanı genellikle bilgisayar programlama, bilgi teknolojisi, veritabanı tasarımı veya bilgisayar bilimleri programının bir parçasıdır ve bilgisayar sisteminde depolanan yapılandırılmış bilgi veya veriden oluşan düzenli bir koleksiyondur. Genellikle veri tabanı yönetim sistemi (DBMS) tarafından kontrol edilen veri tabanı, aynı zamanda bunlarla ilişkili uygulama yazılımları bir araya getirildiğinde sıklıkla yalnızca veritabanı olarak kısaltılan veritabanı sistemi olarak ifade edilir.

Günümüzde en yaygın kullanılan veritabanı türlerindeki veri genellikle işlemeyi ve veri sorgulamayı verimli hale getirmek üzere bir dizi tablodaki satırlarda ve sütunlarda modellenir. Böylece veri kolayca erişilebilir, güncellenebilir, kontrol edilebilir, yönetilebilir, değiştirilebilir ve organize edilebilir hale getirilir. Udemy.com, veritabanı kursu almak isteyen bireyler için alanında uzman eğitmenler tarafından hazırlanmış online kurs imkanı sunmaktadır. Udemy yazılım geliştirme alanları arasında yer alan veritabanı kursu ile SQL, MySQL, Oracle SQL, Oracle Sertifikasyonu, MongoDB, Apache Kafka, SQL Server, Veritabanı Yönetimi ve PostgreSQL dersleri yer alıyor.

Online Veritabanı Kursu

7. Yazılım Testi Kursu

yazilim-kursu.jpg

Yazılım testi, gerçek sonuçların beklenen sonuçlarla uyuşup uyuşmadığı kontrol etmek yani bir yazılımın kendisinden beklenen özellikleri karşılayıp karşılamadığını incelemek amacıyla yapılan işlemlerdir. Bu işlem sayesinde yazılımdaki hatalar bulunarak düzeltilebilir ve gereksinimlere uygun hale getirilebilir.

Yazılım geliştirme programları arasında yer alan yazılım testi kursu, bu alanda uzmanlaşmak isteyen bireylere sıfırdan eğitim imkanı sunuyor. Dünyanın en popüler online eğitim siteleri arasında yer alan udemy, Yazılım testi kursu seçenekleri arasında Java, API testi, Python, Otomasyon, REST Assured, Otomatik test, Selenium Testing Framework ve Selenium WebDriver konularında uzmanlaşabilir, kariyer planlarınızı bir adım öne taşıyabilirsiniz.

Online Yazılım Testi Kursu

8. Yazılım Mühendisliği Kursu

yazilim-kursu-001.jpg

Yazılım mühendisi, oluşturdukları yazılımı tasarlayan, test eden, koruyan ve değerlendiren kişidir. Yazılım mühendisleri işletmeler, hükümetler, hastaneler, kar amacı gütmeyen kuruluşlar ve daha fazla kuruluş ve şirketle birlikte çalışarak doğru çalışması için ihtiyaç duydukları yazılımı geliştirirler. Bir yazılım mühendisinin müşterilerinin isteklerini anlamaları gerekir, bu yüzden genellikle onlar için en iyi yazılımı geliştirmek için proje yöneticileri, müşteri hizmetleri, hesap yöneticileri ve daha fazlasıyla çalışırlar.

Udemy online kurs sitesi üzerinden yazılım mühendisliği alanında eğitim alabilir, kariyerinizi ilerletmek için çok çeşitli online kurs eğitimlerine katılabilirsiniz. İster yazılım mühendisliği alanında sıfır bilgiye sahip olun isterseniz belli bir aşamaya gelmiş olun Udemy.com adresi üzerinden seviyenize uygun yazılım mühendisliği kursu satın alabilirsiniz.

Online Yazılım Mühendisliği Kursu

9. Geliştirme Araçları Kursu

yazilim-kursu-011.webp

Geliştirme araçları kursu, temel olarak yazılım geliştirme alanında merakı alan veya kariyer planları olan kişiler için birbirinden farklı ayrıcalıklar sunmaktadır. Geliştirme araçları hakkında hiçbir bilgiye sahip olan kişilerin dahi sıfırdan eğitim almasına yardımcı olan geliştirme araçları kursu, udemy'le online olarak artık evinizde!

Udemy online geliştirme araçları kursu kapsamında Docker, Kubernetes, Git, DevOps, Jenkins, JIRA, AWS Sertifikasyonu, AWS Certified Developer - Associate ve Confluence alanlarında eğitim alabilirsiniz.

Online Geliştirme Araçları Kursu

10. E-Ticaret Kursu

yazilim-kursu-012.webp

Udemy.com üzerinden online e-ticaret eğitimi almak, bir e-ticaret mağazasında bir çevrimiçi işletmeyi başarıyla yürütmek için iş yönetimi ve pazarlama stratejilerini öğrenme gibi ek beceriler kazandırmanıza yardımcı olabilir. E-ticarette başarılı olmak için gereken beceriler pazarlama, muhasebe, finans, strateji, fiyatlandırma ve analitiği içerir. Dijital pazarlama, bir kitleyi bir e-ticaret sitesine çekmek için çok önemlidir. Buna sosyal medya pazarlaması, içerik pazarlaması, e-posta pazarlaması, arama motoru optimizasyonu, google analytics, Facebook reklamları, LinkedIn reklamları, dijital reklamcılık, satış ortaklığı pazarlaması, influencer pazarlama, viralite ve daha fazlası dahildir. Bu iş temellerini anlamak, çevrimiçi bir e-ticaret işini büyütmenize yardımcı olabilir.

E-ticaret işinizin ve olası satış yaratmanın başarılı olmasına yardımcı olabilecek diğer beceriler arasında tasarım ve programlama becerileri bulunur. İyi tasarlanmış bir web sitesi veya mobil uygulama, bir kullanıcının sizden satın alma şansını artırmaya yardımcı olabilir. Html becerilerini öğrenmek, bir web sitesinin görünümünü ve izlenimini kodlamayı öğrenmenize yardımcı olacaktır. Bilgisayar programlama öğrenmek doğrudan web sitenize kod değişiklikleri yapmak için beceri verebilir.

Online E-Ticaret Kursu

Benzer Tavsiye Önerileri
Bilişim Teknolojileri KursuFinans ve Muhasebe Kursu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum