Okuma Köşeleri

Okuma köşeleri, gün geçtikçe farklı dekorasyonlar ile evlere huzur getiriyor.
Okuma Köşeleri

Okuma köşeleri, gün geçtikçe hızla yayılıyor. Artık her evde bir okuma köşesi bulunuyor. Kitapseverler, kitap okumaktan daha keyif almaya başlıyor. Dekorasyon, artık hayatımızı her alanda farklı şekilde etkiliyor. Bu aralar sıkça gördüğümüz okuma köşeleri, kitap okuyucularını sevindiriyor.

 

okuma-koseleri-018.jpg

 

Kitap okumak, huzur verici bir hal alıyor. Kişiye göre özel hazırlanan bu köşeler, kişinin istediği şekilde kitap okumasını amaçlıyor. Dekorasyonda büyük farlılıkların gösterdiği, köşeler, kişilerin tarzını yansıtıyor. Genellikle kitaplarla dolu sevimli alandan oluşan bu köşeler, küçük bir aydınlatma, koltuk, sepha gibi mobilyalardan yardım alınarak hazırlanıyor.

 

okuma-koseleri-026.jpg

 

Koskoca bir kütüphane odasının bir köşesinde rahat bir koltuk ve bir okuma lambası oldukça ağır bir tarzı yansıtıyor. Daha sıcak olsun istiyorsanız, cam kenarın kitaplarla dolu bir kütüphane rahatça oturabileceğiniz bir sallanan koltuk oldukça ideal.

 

okuma-koseleri-020.jpg

 

Eğer balkon ya da bahçe de çiçeklerin arasında bir okuma köşesi istiyorsanız, salıncak, örgü battaniye birkaç mum ya da fener ve kitaplar okuma alanınızı oluşturabilir.

 

okuma-koseleri-019.jpg

 

Eski tip cumbalı evler tarzında evler de yaşıyorsanız, mükemmel bir okuma köşesi hazırlayabilirsiniz. Raflar hazırlayıp kitaplarınızı yerleştirebilir, birkaç minderle rahat oturma alanı hazırlayıp kitabınızı cam kenarın da huzurla okuyabilirsiniz.

 

okuma-koseleri.Jpeg

 

Yatak odasında okuma köşem olsun diyorsanız, oldukça rahat bir ortam hazırlamış olursunuz. Yatağınızın üst kısmına hazırlayacağınız kütüphane ve bir aydınlatma ile yatarken kitaplarınızı okuyabilirsiniz.

 

okuma-koseleri-025.jpg

 

Kitap okuma köşeleri, çocuklarınıza, okuma alışkanlığı kazandırmak için mükemmel bir fırsat olabilir. Çocuğunuzun odasında, ona şirin ve sevimli bir köşe hazırlayabilirsiniz. Sevdiği renklerden oluşan minderler, yastıklar, aydınlatma ve sevdiği oyuncakların yer aldığı bir köşe güzel bir başlangıç olabilir. 

 

okuma-koseleri-021.jpg

 

Şeyma TOKUR / NeOldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.