Oktay Kaynarca Hakkında Daha Önce Duymadığınız 12 İlginç Bilgi!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin sevilen oyuncusu Oktay Kaynarca kimdir? Bu yazımızda Oktay Kaynarca hakkında bilinmeyen şaşırtıcı bilgileri araştırdık. İşte Oktay Karnarca hakkında bilgiler;
Oktay Kaynarca Hakkında Daha Önce Duymadığınız 12 İlginç Bilgi!

Oktay Kaynarca Hakkında Bilgiler

Kurtlar Vadisi dizisinin Çakır'ı, Adanalı dizisinin Yavuz Komiseri, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Hızır'ı Oktay Kaynarca hayatı boyunca birçok dizide başarılı performans sergilemiş nadir oyunculardandır. Aşağıdaki içeriğimizde Oktay Kaynarca hakkında az bilinen ilginç bilgileri bulabilirsiniz. İşte Oktay Kaynarca hakkında bilinmeyenler;


1. Sinema sektörüne İlk olarak 1990 yılında giren Oktay Kaynarca'nın ilk filmi "Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni" adlı filmdir. Sonrasında Can Dostum, Kalbin Zamanı, Alia, Hoşçakal, Çanakkale Ruhu, Yarın Geç Olmayacak filmlerinde başrol oynamıştır.

Oktay Kaynarca Hakkında Bilinmeyenler


2. Filmler kadar kabarık bir dizi kariyeri yaşayan Oktay Kaynarca başlıca Adanalı, Kurtlar Vadisi, Geniz Zamanlar, İnadına Yaşamadık, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi dizilerde oynamıştır.

Oktay Kaynarca Hakkında Bilinmeyenler


3. Oktay Kaynarca oyunculuk kariyerine yüzlerce ödül sığdırmıştır. Başarılı oyuncu Oktay Kaynarca 1994 Yılı Antalya Altın Portakal Film Festivali, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu, MGD 22.Altın Objektif Ödülleri En İyi Erkek Oyuncu, Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği Medya Oscarları Ödülleri En İyi Erkek Oyuncu ödüllerine layık görülmüştür.

Oktay Kaynarca Kimdir


4. Her kesimden insanla muhabbeti olduğunu dile getiren Oktay Kaynarca farklı kesimden insanlarla sohbet etmeyi seviyormuş. 

Oktay Kaynarca


5. Kendisini ünlü gibi görmeyen Oktay Kaynarca hayatında genel olarak halktan birisi gibi davranıyormuş. Dizilerdeki gibi sert bir karaktere sahip olmayan Oktay Kaynarca'nın karşısında ceketini iliklemeye çalışanlar bile olmuş.

Oktay Kaynarca Bilinmeyenler


6. Dans etmeyi pek fazla sevmeyen Oktay Kaynarca kafasını dağıtmak istediğinde türkü dinliyormuş. Türküyü hem dinlemeyi hem de söylemeyi  seven Oktay Kaynarca'nın sosyal medyada şarkıları bulunmaktadır.

Oktay Kaynarca Bilinmeyenleri


7. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki Hızır karakteri gibi sevda adamı olduğunu düşünen Oktay Kaynarca çocuğunun olmasını her şeyden daha çok istiyormuş. Özellikle de küçük kız çocuklarını sevince mutlu oluyormuş.

Oktay Kaynarca


8. Başarılı bir insanın kendisine çok çekici geldiğini düşünen Oktay Kaynarca "Kendinizi çekici buluyor musunuz?" sorusuna "Başarı çok çekici bir şeydir. Bana göre başarılı insan çekicidir." demiştir.

Oktay Kaynarca Kimdir


9. 1992 yılında Sertap Erener'in yayınlamış olduğu "Ateşle Barut" şarkısının klibinde Oktay Kaynarca'da yer almıştır.

Oktay Kaynarca


10. Oktay Kaynarca gençlik yıllarında harçlığını çıkartmak için Fiat Fabrikasında elektrik işçisi olarak çalışmıştır.

oktay-kaynarca-hakkinda-bilinmeyenler-009.jpg


11. Oktay Kaynarca, 2008 yılında 6.5 yıl ilişki yaşadığı sevgilisi Özgü Namal'dan ayrılmıştır.

Oktay Kaynarca Hakkında Bilgiler


12. Başarılı ve karizmatik oyuncu Oktay Kaynarca 27 Ocak 1965 yılında Malatya'da dünyaya gelmiştir. Burcu Kova'dır.

Oktay Kaynarca Hakkında Bilinmeyenler

Önerilen İçerik; Çağatay Ulusoy Hakkında Bilinmeyen 15 Muhteşem Bilgi!

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.