Oğlak Burcu Erkeği Aşk Hayatı

Oğlak burcu erkeğinin aşkta en çok değer verdiği şey nedir, aşkı nasıl yaşar ve nasıl kadınlardan hoşlanır?
Oğlak Burcu Erkeği Aşk Hayatı

Oğlak Burcu Erkeği

Oğlak burcu erkeği özellikleri nedir?, oğlak burcu aşk hayatı, oğlak burcu erkeği nasıl elde edilir?, oğlak burcu erkeği nasıl erkeklerden hoşlanır?, oğlak burcu erkeği öfkesi, oğlak burcu erkeği cinsellik, gibi soruların cevaplarını sizler için araştırdık ve derledik.

Oğlak erkeği ve oğlak kadının özellikleri birbiriyle neredeyse aynıdır. Oğlak burcunun aşkta istediği en önemli özellik güvendir. Bir aşka başlamak için karşısındaki insana güvenmesi gerekir yoksa daha başlamadan biter.

İlk aşamada güven oğlak erkeği için de oldukça önemlidir. Başladığı ilişkide sadakati ve üstün fedakarlığı da taktire şayandır. Aşk ve güven dediğimiz zaman oğlak burcu aklımıza gelmelidir. En çok güven veren burç olarak bilinir. Kıskançlık konusunda da aşırıya gidebilir, olduğundan fazla sahiplenicidir.

Parayı nerede ve nasıl harcayacaklarını çok iyi bilirler. İlişkide sorumluluk sahibi ve fedakarlardır. Karamsar oldukları dönemde partnerine bu açıdan çok iş düşer.

oglak-burcu-erkegi.jpg


Oğlak Burcu Erkeği Özellikleri

  • Oğlak burcu erkeğinin, en çekici ve önemli özelliği yakışıklı olmalarıdır. Uzun boylu ve kuvvetli olan oğlak burcu erkekleri, şık giyimleriyle birlikte bütün kadınların aradığı özelliklere sahip olan erkek türüdür.
  • Kendilerine olan özgüvenleri sayesinde bir çok kadını elde etmeyi başarmışlardır. 
  • Etrafınızda sessiz, sakin fakat güçlü bir erkek varsa o mutlaka oğlak burcudur.
  • Genel olarak içine kapanık gibi görünürler fakat kendilerini güvende ve rahat hissettikleri zaman bu durum tersine döner.
  • Neşeli ve huzurlu görünen oğlak burcu erkeğinin içinde hep bir burukluk vardır. Ve onu ömür boyu unutamazlar.
  • Koruyucu yapıları olan oğlak burcu erkeğine derdinizi anlattığınızda sizi yalnız bırakmayacak ve kollayacaktır.
  • Oğlak burcu erkeğinin sizi hayal kırıklığına uğratmayacağından emin olabilirsiniz. Adam gibi adam arıyorsanız oğlak burcu erkeği tam aradığınız erkek.
  • Tam bir baba olacak oğlak burcu erkeğinin, hem olumsuz hemde olumlu özellikleri vardır.
  • Oğlak burcu erkeğinin en kötü özelliği başkaları için kararlar alırlar ve bu kararın iyi ve kötü olduğunu düşünmeden söylerler. Bu konuda çok inatçıdırlar ve aldıkları kararların sorgulanmasından hiç haz etmezler.
  • Birlikte olduğu insanların kararları ben veririm durumunu o kadar çok kendisine benimsemişlerdir ki oğlak erkeği ile birlikte olan kadınların karar aldığını göremeyiz. 
  • Oğlak erkeğinin, en dikkat ettiği konu mal, mülk, para ve iştir. Hayatının ikinci sırasında aşk hayatı yerini almaktadır. 
  • Uzak iş seyahatlerine karşı gelmeniz umurunda bile olmayacaktır. Hatta size nereye gideceğini bile son anda söyler.

Oğlak Burcu Erkeği Aşk Hayatı

Oğlak burcu erkeği, kadınlar konusunda güvenlerinin boşa çıkmasını istemezler ve bu durumdan çok korkarlar. Aşk konusunda birini çok sevmeden duygularını ön plana çıkarmazlar. Oğlak burcu erkeği ile birlikte olan kadın, ilk başta tek taraflı bir ilişki yaşadığını düşünebilir.

Oğlak burcu erkeği ilişki konusunda çekingen davranır ve bu durumdan dolayı bir çok kadınla ilişkisi kısa sürmüştür. İlk zamanlarda çekingen davransa da sevdiğini hissedince açılır ve o kadına sonsuza dek bağlanır. Oğlak burcu erkeği, aşık oldukları zaman kıskanç olabilirler.

Oğlak erkeği, romantik ve sıcakkanlı değildir. Ayrıca hoşlandığı kadını da elde etme becerisi yoktur. Aslında aşk konusunda tam olarak beceriksiz olduklarını söyleyebiliriz. Bütün bunlara nazaran randevulara ve buluşmalara asla zamanında gelmezler.

Yine de tüm bunlara rağmen size değer vermediğini düşünmek saçma olacaktır. Birlikte olduğu insana değer verir ve ona sonsuza dek sadık kalır. Oğlak burcu erkekler, erken evlenmeyi düşünmezler. 

oglak-burcu-erkegi-ask-hayati.jpg


Oğlak Burcu Erkeği Nasıl Kadınlardan Hoşlanır?

Sabırlı, güvenilir, tehlikeli aşk oyunlarını sevmeyen, yeri geldiğinde partnerinin sözünü dinleyecek, dürüst kadınlardan hoşlanırlar.

Bu erkek önce arkadaşça yaklaşır, güven konusundaki soru işaretlerini çözdüğü anda o kişiye açılır. Önemli olan güvendir. Güvenmediği kadına aşık olamazlar ve ondan uzaklaşırlar. Kadınların süslü ve bakımlı olması oğlak burcu erkeği için en önemli kriterlerden birisidir.

oglak-burcu-erkegi-nasil-kadinlardan-hoslanir.jpg


Oğlak Burcu Erkeği Cinsellik

Söz konusu cinsellik olunca, oğlak burcu erkeği son derece tutkuludur. Tutkusunun fazla olması birçok kadın ile birlikte olduğu anlamına gelmez. Sevdiğine son derece sadık olurlar. Cinsel ilişki yaşamak için bir kadının peşinden koşmazlar. Fakat cinsel ilişkide son derece istekli olurlar. 

Fiziksel ilişki, hayatında partnerinin düşüncelerine önem verir ve değişikliklere açıktır. Üstün taraf olmayı daha çok seven oğlak burcu erkeği, partneri tarafından istenmediğini düşünürse bir daha onunla cinsel ilişki düşünmez. İlişki esnasında arzularını paylaşmaktan çekinmezler.


Oğlak Burcu Olan 10 Ünlü Erkek

  1. İbrahim Tatlıses
  2. Mustafa Sandal
  3. Hz. İsa
  4. Benjamin Franklin
  5. Martin Luther King
  6. Federico Fellini
  7. Joan Baez
  8. Henry Miller
  9. Ava Gardner
  10. Elvis Presley

Önerilen İçerik; Oğlak Burcu Sözleri

Neoldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum