En İyi ve En Yeni 12 Netflix Vampir Dizileri | 2024

Sizler için hazırladığımız bu listemizde fantastik, macera, aksiyon ve bilim kurgu türünün en iyi vampir dizileriyer alıyor. İşte Netflix vampir dizileri.
En İyi ve En Yeni 12 Netflix Vampir Dizileri | 2024

Netflix'te İzleyebileceğiniz En İyi Vampir Dizileri Listesi

Vampir konulu fantastik dizi severlerin en çok izlediği Netflix vampir dizilerini listeledik. İçeriğimizde izlenmesi gereken en iyi vampir konulu diziler yer alıyor. Ayrıca dünyaca ünlü en çok izlenen vampir dizileri listesine de linke tıklayarak ulaşabilirsiniz. İşte senaryosu ve konusu ile beğeni kazanan en iyi 10 Netflix vampir dizisi...

1. Vampire in the Garden

Netflix Vampir Dizileri
Vampirlerle ilgili milyonlarca filmler izlemişsinizdir. Bu animede bir kız çocuğu ve bir vampir kraliçesi, insanlarla vampirlerin barış içinde yaşayabilecekleri bir ‘’cenneti’’ bulmak üzere tüm engeller ile mücadele etmeye başlarlar. Peki, gerçekten de insanlar ile vampirlerin bir arada yaşaması mümkün değilse?

TürJaponyaAnime
IMDb6,7
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenHiroyuki
Tanaka
OyuncularMegumi
Han
Yu
Kobayashi
Chiaki
Kobayashi

2. Post Mortem: No One Dies in Skarnes

Netflix Vampir Dizileri

Ölen bir kadın yeniden dirilirse ne olur? Dizimizde ölmüş olan bir kadın kana susamış bir şekilde yeniden hayata döner. Bu durum ailesinin batmak üzere olan cenaze evi için bir umut ışığı olur. Bu durumda ölen kadın ailesi tarafından aralıksız olarak kullanılmaya başlanır.

TürNorveçİskandinavGerilim
IMDb7,1
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenPetter
Holmsen
OyuncularKathrine
Thorborg Johansen
Elias
Holmen
Andre
Sorum

3. First Kill

Netflix Vampir Dizileri

Biri vampir, diğer vampirlerin avcısı olan Juliette ve Calliope için aşık olmak haylice zordur. Üstelik bu ikisi ilk cinayetini işlemek üzere hazır bir şekilde beklemeye başlarlar. İkisi de karşı karşıya gelirken işler hiç de düşündükleri gibi gelmez.

TürFantastikKorkuGizem
IMDb6,3
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenV.E.
Schwab
OyuncularSarah
Catherine Hook
Imani
Lewis
Elizabeth
Mitchell

4. Vampires vs. the Bronx 

Netflix Vampir Dizileri

Netflixte yayınlanan en yeni vampir dizisi Vampires vs. the Bronx’da yeni gelişmekte olan Bronx mahallesinin enerjisini sömüren gizli varlıklara karşı savaşan 3 genci izliyoruz. Mahalle sakinlerini rahatsız eden ve hain planların içerisine giren gizli güçleri durdurmak Bronx mahallesinin 3 gencine kalacaktır.

TürKomediKorku
IMDb5,6
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenOsmany
Rodriguez
OyuncularJaden
Michael
Shea
Whigham
Adam David
Thompson

5. V Wars 

Netflix Vampir Dizileri

Gerilim dolu bu Netflix vampir dizisinde kurbanlarını kan emici yaratıklara dönüştüren ölümcül bir hastalığın ortaya çıkışı anlatılıyor. İnsanlığın geleceğini değiştiren  bu hastalık yavaş yavaş dünyayı etkisi altına alırken iki yakın arkadaş karşı karşıya gelecektir.

TürKorkuFantastikBilim Kurgu
IMDb6,1
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenWilliam
Laurin
Glenn
Davis
OyuncularIan
Somerhalder
Adrian
Holmes
Jacky
Lai

6. The Originals

Netflix Vampir Dizileri

Dizi dünyasının en çok izlenen dizilerinden biri olan Vampir Günlükleri dizisinden uyarlanan bu yapımda Mikaelson ailesinin gücü tekrar ele alma istekleriyle başlayan maceralar anlatılıyor. New Orleans’a tanışıp şehrin yönetimini ele almak isteyen Mikaelson ailesi yerel cadılarla iş birliği yaparak güçlenirler.

TürDramKorku Fantastik
IMDb8,2
Gösterim
Tarihi
2013
YönetmenJulie
Plec
OyuncularJoseph
Morgan
Claire
Holt
Daniel
Gillies

7. Dracula 

Netflix Vampir Dizileri

Kitaplardan uyarlanan en iyi vampir dizileri arasında yer alan Dracula dizisinde fantastik karakter Kont Dracula’nın maceraları anlatılıyor. Dizide Kont Dracula’nın kanlı ve vahşi suçlarını izliyoruz. Ayrıca Dracula’nın zayıf noktaları da derin bir hikaye ile dizide anlatılıyor.

TürDramKorku
IMDb6,8
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenSteven
Moffat
Mark
Gatiss
OyuncularClaes
Bang
Dolly
Wells

8. Shadowhunters

Netflix Vampir Dizileri

Netflix’in sevilen dizilerinden biri olan Shadowhunters’da sıradan bir hayat yaşayan Clary Fray’ın değişen hayatını izliyoruz. Melek kanı taşıyan iblis avcıların soyundan geldiğini öğrenen Clary bu sırrın açığa çıkmasıyla tüm hayatının değiştiğini görecektir.

TürDramFantastikAksiyon
IMDb6,6
Gösterim
Tarihi
2016
YönetmenEdward
Decter
OyuncularKatherine
McNamara
Dominic
Sherwood
Alberto
Rosende

9. Van Helsing 

Netflix Vampir Dizileri

Aksiyon ve macera dolu bu Netflix Vampir dizisinde Vanessa isimli genç bir kızın hayatta kalma mücadelesini izliyoruz. 3 yıl boyunca komada kalan genç kız uyandığında dünyanın vampirler tarafından istila edildiğini görür. Vanessa’nın yapabileceği tek şey ise hayatta kalan bir avuç insan ile beraber savaşmaktır.

TürKorkuFantastikAksiyon
IMDb6,2
Gösterim
Tarihi
2016
YönetmenNeil
LaBute
OyuncularKelly
Overton
Jonathan
Scarfe
Nicole
Munoz

10. Chilling Adventures of Sabrina 

Netflix Vampir Dizileri

Netflix’in sevilen vampir dizisi Chilling Adventures of Sabrina’da yarı insan yarı cadı olan Sabrina ‘nın maceraları anlatılıyor. Gecenin kilisesi ve ölümlü hayat arasında sıkışıp kalan Sabrina özel güçlerini de haylazlık için kullanıyor. Dizide Sinir ve yaramazlığın bir araya geldiğini görmekteyiz.

TürDramKorkuFantastik
IMDb7,5
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenRoberto
Aguirre-Sacasa
OyuncularKiernan
Shipka
Ross
Lynch
Lucy
Davis

11. Blood 

Netflix Vampir Dizileri

Netflix yapımı en iyi Kore dizileri arasında yer alan Blood’da kanser hastalarının tedavi edildiği bir hastanede cerrahlık yapan bir doktorun maceralarını izliyoruz. Ülkedeki en ölümcül hastaların geldiği bu hastanede hastalar için en başarılı doktorlara görev verilmektedir. Ancak bu doktorlar arasında vampir bir cerrah da vardır.

TürDramKorku 
IMDb6,8
Gösterim
Tarihi
2015
Yönetmen-
OyuncularDerek
Chouinard
Ku
Hye-Sun
Ahn
Jae- Hyun

12. October Faction 

Netflix Vampir Dizileri

Netflix’in sıra dışı hikayelerinden biri olan October Faction’da doğa üstü yaratıkları avlayan bir aileyi izliyoruz. Ailenin babası olan Freed ve anne Deloris yaratıkları avlarken ikiz kardeşler Viv ve Geoff gizli sırlarla uğraşıyorlar.

TürFantastik
IMDb6,2
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenDamian
Kindler
OyuncularTamara
Taylor
J. C.
MacKenzie
Aurora
Burghart

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.