Netflix Türkiye Nasıl Üye Olunur ve Üyelik Ücreti Ne Kadar?

Son yıllarda ülkemizde büyük yatırımlara imza atan Netflix hakkında en çok merak edilen sorulara sizler için cevap bulduk. Netflix nedir, nasıl üye olunur ve Netflix üyelik ücretleri ne kadardır? İşte, detaylar…
Netflix Türkiye Nasıl Üye Olunur ve Üyelik Ücreti Ne Kadar?

Netflix Türkiye Hakkında Bilgiler

Dünya başta olmak üzere ülkemizde de birçok kullanıcısı olan Netflix, çok sayıda diziyi hayranları ile buluşturuyor. Dizi ve film hayranları da Netflix izleme yollarını merak ediyor ve bu platforma nasıl üye olunacağını ve bunun için ne kadar ücret ödeyeceğini soruşturuyor. Peki, Netflix nedir ve nasıl üye olunmaktadır? Netflix üye olmak için verilen ücret ne kadardır? Netflix izlemek için ne yapılması gerekmektedir? İşte, Netflix Türkiye izlemek için bilinmesi ve yapılması gerekenler...

netflix nedir, nasıl üye olunur


Netflix Nedir?

Ülkemizde ve dünyada milyonlarca kullanıcısı olan Netflix, birçok çeşitli ödüllü film, dizi, belgesel ve daha fazlasını internete bağlı binlerce cihaz üzerinden rahatlıkla izlenilmesini sağlamaktadır.

Netflix Türkiye platformunda dizi izlemek isteyenlerin en çok hoşuna giden konuların başında ise karşılarına hiçbir şekilde reklam çıkmamasıdır. İzlenmek istenen film, dizi, belgesel ve vb. yapımlar kesintisiz izlenebilmektedir.

netflix nedir, nasıl üye olunur

Netflix Türkiye İnternetsiz İzlenebilir mi?

Netflix platformunda en çok merak edilen konuların başında internetsiz dizi film izlemek gelmektedir. Bu sorunun cevabı dolaylı da olsa izlenebileceğidir.

Netflix uygulaması üzerinde izlemek istediğiniz dizi, film ya da belgeseli wifi ile bağlıyken indirebilir sonrasında yine uygulama üzerinden internete gerek duymadan istediğin yerde istediğiniz zaman izleyebilirsiniz.

Netflix'in akıllı telefon uygulamalarını aşağıdaki linklere tıklayarak store bölümlerinden indirebilirsiniz. Bu sayede izlemek istediğiniz dizi, film ya da belgeselleri akıllı telefonunuza indirebilir hem internet ile hem de internetsiz izleyebilirsiniz.

NOT: Netflix Android Uygulamasını İndirmek İçin BURAYA TIKLAYIN

NOT: Netflix iOS Uygulamasını İndirmek İçin BURAYA TIKLAYIN


Netflix’e Üye Olmak – Hangi Üyelik Tipleri Bulunmaktadır?

Netflix izlemek isteyenlere 3 farklı kullanıcı ya da hesap tipi bulunmaktadır. Bunlar;

  • Temel Üyelik
  • Standart Üyelik
  • Premium Üyelik

Bu üç üyelik tipinin de kendisine has özellikleri yer almaktadır. Gelin, Netflix üyelik tiplerinin hangi özellikleri olduğunu birlikte inceleyelim.

Netflix Temel Üyelik: "Temel" üyelik tipi SD yayını ve aynı anda sadece tek cihazın izlemesine izin vermektedir.

Ücreti: 17.99 TL

Netflix Standart Üyelik: "Standart" üyelik ise, HD yayını ve aynı anda iki cihazdan bağlantıya izin vermektedir.

Ücreti: 29.99 TL

Netflix Premium Üyelik: "Premium" üyelik ise HD ve Ultra HD yayına ve aynı anda dört cihazdan bağlantıya izin vermektedir.

Ücreti: 41.99 TL


Netflix İlk 1 Ay Ücretsiz Kullanımı

Netflix, kullanıcılarının Netflix platformunu ilk 1 ay boyunca ücretsiz olarak kullanma hizmeti sunmaktadır. Böylelikle kullanıcıların 1 aylık deneme sürümünde uygulamayı en iyi şekilde tanıtılması sağlanmaktadır.

NOT: Sizlerde hemen üye olup 1 ay ücretsiz Netflix üyeliği kazanmak için BURAYA TIKLAYIN!


Netflix Nasıl Üye Olunur 2020? ( Netflix Türkiye)

Yukarıda kısımda da bahsettiğimiz üzere Netflix’e üye olacak kullanıcılara her türlü 1 ay ücretsiz üyelik imkanı sunulmaktadır. Sizler için yukarıda üye olma linkini paylaşmıştır. BURAYA TIKLAYIN yazısına tıkladıktan sonra karşınıza gelen ekranda “Start Your Free Month" yazısına tıklayın.

netflix üyeliği

Sonraki işlemde ise yine yukarda bahsettiğimiz gibi 3 farklı üyelik tipi çıkmaktadır. Bunlarda Temel, Standart ve Premium üyelik tipleridir.

Netflix Üyelik

Karşımıza çıkan bu üyelik tiplerinden hangisini istiyorsak onu seçiyor ve sonrasında devam yani “Contiune” yazısına tıklıyoruz.

Karşımıza çıkan ekranda uygun yerlere e-posta ve şifremizi yazıyoruz.

netflix üyeliği

Bu kısmı da hallettikten sonra ödeme bölümüne geçiyoruz. Sizlerden istenen bölümlere Kredi Kartı bilgilerini girin. Kredi kartı bilgilerimizi girsek de kesintinin ilk ay gerçekleşmeyeceğini hatırlatalım Bütün bilgileri girdikten sonra "Start Membership" butonuna basın.

netflix üyeliği

Bu işlem sonunda Netflix üyeliğiniz hazır duruma gelecektir. Mail adresinizden aktive etmeniz gerekebilir. Bunun için mail kutunuzu kontrol edebilirsiniz.


Önerilen İçerik: En İyi 40 Orijinal Netflix Yapımı Dizi

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum