Geçmiş Kokulu 25 En İyi Tarihi Netflix Filmleri | 2024

Bu yazımızda sizlere Netflix’te yayınlanan tarihi filmleri liste şeklinde hazırladık. İşte sizin için hazırladığımız en iyi Netflix tarihi filmleri.
Geçmiş Kokulu 25 En İyi Tarihi Netflix Filmleri | 2024

Netflix’te Yayınlanan En Kaliteli Tarihi Filmler

Tarihin belirli bir kısmına ışık tutan bu filmlerin en iyisi hangisi diye soruyorsanız bu içerik tam size göre. Birbirinden kaliteli tarihi filmleri bu içeriğimizde liste haline getirdik. İşte Netflix’te yayınlanan en iyi tarihi filmler.

Netflix Tarihi Film Önerileri;

1. The Dig

Netflix Tarih Filmleri

Zengin, dul olan Edith; İkinci Dünya Savaşının kol gezdiği bir dönemde arazisinin içerisinde yer alan mezarlarda kazı yapılmasını ister. Edith bu isteğini sorunsuz bir şekilde yerine getirebilmek için Basil isminde bir arkeolog ile anlaşır. Çok geçmeden kazı işlemleri başlamıştır lakin kazı sırasında bulunan bulgular insanlık tarihini derinden etkileyecek bir keşif haline gelir.

TürBiyografiDram
IMDb7,1
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenSimon
Stone
OyuncularCarey
Mulligan
Ralph
Fiennes
Lily
James

2. Amina

Netflix Tarih Filmleri

Savaş alanında ortaya çıkan gaddar ve vahşet kokusu ile halkını mest eden Amina, aynı ilişkilerini özel hayatında da sürdürmektedir. Savaşta davrandığı gibi özel hayatında da davranan Amina bütün olumsuz okları da üzerine çekmektedir. Hayatı boyunca hiç evlenmemiş olmasının yanında cinsel hayatındaki yerleşke de insanlık tarafından hoş karşılanmamaya başlar.

TürAksiyonMaceraBiyografi
IMDb3,9
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenIzu
Ojukwu
OyuncularUsman
Tijani
Jennifer
Ezekiel Ade
Paul
Adubazi

3. En Soğuk Düşman

Netflix Tarih Filmleri

1909 yıllarında bir ekip, Grönland’da Danimarka için keşif gezisine çıkar. Bu gezide yer edinen en büyük amaç; Grönland’ın tek parçadan oluşan bir ada olduğunu kanıtlamaktır. Ekip ayrılırken Mikkelsen ve Iver bir buzulu aşmayı başarır. Bu iki adam amaçlarına ulaşsalar da artık adaya geldikleri gemiye dönmeleri için çok daha tehlikeli bir yola girmeleri gerekmektedir.

TürMaceraTarih
IMDb6,5
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenPeter
Flinth
OyuncularNikolaj
Coster
Jeo
Cole
Heida
Reed

4. Trajik Orman

Netflix Tarih Filmleri

Görücü usulü evlilikten kaçan bir kadın Maya isimli ormanın derinliklerine sığınmayı tercih eder. Bu el değmemiş ormanlarda insan ile doğaüstü varlıklar bir arada yaşarken kaçak kadını bulmak üzere ailesi harekete geçmeye başlar. Ormanın zorlukları altında bu görücü usulü evlilikten kaçıp, ormanın derinliklerinde hayatta kalmayı başarabilecek mi?

TürGizemMacera
IMDb5,6
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenYulena
Olaizola
OyuncularIndira
Rubei Andrewin
Gilberto
Barraza
Mariano
Tun Xool

5. 41 Kişilik Dans

Netflix Tarih Filmleri

Gerçek hayatta yaşanmış bir olayı anlatan bu Meksika yapımı eserde 1901 Kasım ayında özel bir evde yasadışı bir parti verilmeye başlar. Bu parti katılımcıların hemen hemen hepsi erkekken, erkeklerin arasından toplamda on dokuz kişi kadın kıyafeti giyerek dans etmektedir. Hükümet bu olayın üstüne kapatmak için elinden geleni yaparken, geçmiş yıllarda var olan LGBTİ+ olaylarını mükemmel bir şekilde gözler önüne sermektedir.

TürBiyografiDram
IMDb6,8
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenDavid
Pablos
OyuncularAlfonso
Herrera
Emiliano
Zurita
Mabel
Cadena

6. 300: Bir İmparatorluğun Yükselişi 

Netflix Tarih Filmleri

Son yılların en çok izlenen savaş filmleri arasında yer alan 300: İmparatorluğu Yükseklişi, Atinalılar ile Perslerin karşı karşıya geldiği Artemis savaşına odaklanmaktadır. Kral Leonidas ve koruması büyük bir Pers ordusunu Thermopylae'nin dar kanyolanlarında uzaklaştırmıştır. Bu sırada da general Themistocles Persleri püskürtmek için askerlerini bir araya toplamaya çalışmaktadır. Xerxes, Yunanlıların başkenti olan Atina’yı işgal eder. Themistocles, bu sırada çok güçlü bir düşmanla karşı karşıyadır. Karşısında Pers ordusunun acıması ve entrikacı lideri Artemisia vardır. Onun Yunanlılara olan öfkesi durumu daha da tehlikeli hale getirmektedir. Güzel bir kurguya sahip olan bu yapım kaliteli tarihi filmlerden bir tanesidir.

TürTarihAksiyonEpik
IMDb6,2
Gösterim
Tarihi
2014
YönetmenNoam
Murro
OyuncularSullivan
Stapleton
Eve
Green
Lena
Headey

7. Çanakkale 1915 

Netflix Tarih Filmleri

Film Osmanlı askerlerinin Çanakkale’de yazmış olduğu destanı konu ediyor. Rus Harbi, Balkan Savaşları, kaybedilen topraklar ve yenilgilerle 20. yüzyılda Osmanlı Devleti çok büyük bir çöküş yaşamıştır1914 yılında I. Dünya savaşının çıkması sonucunda Osmanlı Devleti bir seferberlik ilan eder. Osmanlı Devleti elinde kalan son Anadolu topraklarını da bu savaşta kaybetmemek için tüm gücüyle birlik olur. Osmanlı’daki tüm eğitim görmüş, yetenekli kişilerde askere yazılır. Bu beyinlerden bazıları da Conk Bayırı’nda İngilizlere karşı savaşan Veli ve Mehmet Ali’dir. Kaliteli hikayesiyle ve oldukça güzel oyunculuklarıyla bu yapım Netflix’te yayınlanmış en iyi tarihi filmlerden birisidir.

TürTarihSavaş
IMDb6,4
Gösterim
Tarihi
2012
YönetmenYeşim
Sezgin
OyuncularŞevket
Çoruh
Barış
Çakmak
İlker
Kızmaz

8. 22 July 

Netflix Tarih Filmleri

Film aşırı sağcı bir terörist olan Anders Behring Breivik’in Norveçi kana buladığı 22 Temmuz 2011 tarihli saldırıyı konu ediyor. Utøya Adası başkent Oslo’nun hemen yakınında bulunan bir yerleşim yeridir. Bu ada İşçi Partisi Gençlik kampına da ev sahipliği yapmaktadır. Bir gün aşırı sağcı terörist bu kampı basıp 77 kişiyi acımasızca katleder. Filmde ise bu olaylar üç farklı konu halinde işlenmektedir. Saldırıdan kurtulanlar, davada görev alan avukatlar ve Norveç’in siyasal liderliği.

TürTarihDramGerilim
IMDb6,8
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenPaul
Greengrass
OyuncularThorbjørn
Harr
Anders
Danielsen Lie
Jon
Øigarden

9. The Highwaymen 

Netflix Tarih Filmleri

FBI ve adli tıptaki son gelişmelere rağmen ülkenin en kötü suçları elini kolunu sallaya sallaya gezmektedir. Teknolojinin yeterli olmadığı bu durumda emekliye ayrılan iki eski Teksas korucusundan yardım istenir. Ülkenin en kötü suçlularının ismi Bonnie ve Clyde'dir. Çift 13 cinayetinin yanı sıra soygun ve hırsızlıkta yapmışlardır. Eski tarz yöntemlere ve içgüdülerine başvuran iki Teksaslı korucu işe koyulur. Böylelikle Amerikan suç tarihinin en ünlü suçlularıyla olan kovalamaca oyunları başlar. Netflix filmleri arasında son yıllarda en çok izlenen yapımlardan olan The Highwaymen'i mutlaka izleyebilirsiniz.

TürTarihSuçDram
IMDb6,9
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenJohn Lee
Hancock
OyuncularKevin
Costner
Woody
Harrelson
Kathy
Bates

10. Mank 

Netflix Tarih Filmleri

2020'nin en iyi filmleri listesinde de yer alan ve izleyeciyle buluşan yapımlar arasında IMDB Puanı ortalamnın üzerinde olanMank filmi, David Fincher’ın babası olan Jack Fincher’ın ölmeden önce yazdığı bir senaryoya dayanmaktadır. Ünlü yönetmen David Fincher’ın bir eseri olan Mank filmi 1941 yılında yayınlanan Citizen Kane yapımının senaristlerinden olan Herman Mankiewicz’in hayat hikâyesini anlatmaktadır. Filmde Citizen Kane’in yazılım sürecinde yaşanan olaylar güzel bir perspektifle aktarılmaktadır. Yapım kaliteli kurgusuyla ve o dönemin atmosferini çok iyi yansıtması sayesinde Netflix’te yayınlanan en iyi tarihi filmler arasına girmeyi başarmıştır.

TürTarihDramBiyografi
IMDb7,2
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenDavid
Fincher
OyuncularGary
Oldman
Amanda
Seyfried
Lily
Collins

11. Veda 

Netflix Tarih Filmleri

Yeni milenyumla beraber Mustafa Kemal’e alternatif bakış açıları sinemaya daha çok aktarılmaya başlanmıştır. Bu bakış açılarından birisi de Zülfü Livanel eliyle sinemaya aktarıldı. Salih Bozok ile Mustafa Kemal çocukluğundan beri arkadaştır. Bu ilişkileri önce silah arkadaşlığına sonra da cumhuriyetle beraber aynı idealler peşinde koşan yarım asırlık bir dostluğa ve ölüme kadar süren kardeşliğe dönüştü. Film, Atatürk’ün hayatındaki dönüm noktalarını ve ülkeyi kurtarmak için ölümü göze alan bir kuşağın hikayesini aktarmaktadır. Salih Bozok’un anlatımıyla sinemaya aktarılan bu yapım Türk sinema tarihinin en iyi tarihi filmlerinden birisidir.

TürTarihBiyografiDram
IMDb7,2
Gösterim
Tarihi
2010
YönetmenZülfü
Livaneli
OyuncularSerhat
Mustafa Kılıç
Dolunay
Soysert
Burhan
Güven

12. Sefiller 

Netflix Tarih Filmleri

Sefiller, 19. yüzyıl Fransa’sında geçmektedir. Kalp kırıklıkları, tutkular, fedakarlıklar ve yıkılan hayaller üzerine kurulu olan bu filmde Jean Valjean hapishaneden salınır. Artık hatalarından ders alıp yeni bir hayat kurmak isteyen Jean’ın peşinden müfettiş Javert’in gölgesi eksik olmaz. Jean Valjean, Fantine’nin kızı Cosette ile ilgilenmeyi kabul eder ve hayatları sonsuza kadar değişir. Film Fransız Devrimi’nin arifesinde geçen bir hikayede gerçekleşen ihtilalin iki tarafını da gün yüzüne çıkartır. Güzel oyunculukları sayesinde izleyicileri tarafından sevilen bu yapım en iyi Netflix tarihi filmlerinden birisidir.

TürTarih MüzikDram
IMDb7,6
Gösterim
Tarihi
2012
YönetmenTom
Hooper
OyuncularHugh
Jackman
Russell
Crowe
Anne
Hathaway

13. Apollo 13 

Netflix Tarih Filmleri

Aya gitmek için hazırlık yapan Apollo 13 ekibinde neredeyse her şey hazırdır. Jim Lovell, Jack Swigert ve Fred Haise’tan oluşan bu ekip hayatları boyunca bu görev için eğitilmişlerdir. Artık her şey yolunda gidiyor gibi gözükmektedir. Ta ki daha aya bile varmadan oksijen tanklarından birisinin patlamasına kadar. Apollo 13 için artık aya gitmek bir hayaldir. Çünkü ekibin dünyaya dönebilmesi bile çok zordur. Ekibin sağ bir şekilde dünyaya dönebilmeleri için ise bir tek NASA vardır. Film Amerikan tarihinin en büyük krizlerinden birisi olan Apollo 13’de yaşanan olayları ekranlara yansıtmaktadır.

TürTarihDramMacera
IMDb7,6
Gösterim
Tarihi
1995
YönetmenRon
Howard
OyuncularTom
Hanks
Bill
Paxton
Gary
Sinise

14. 300 Spartalı 

Netflix Tarih Filmleri

300 Spartalı filmi, Fran Miller’in romanından uyarlanmıştır. Pers kralı Xerxes güçlü ordusunu Sparta kralının üzerine salmıştır. Sparta Kralı bu zorlu mücadele için güçlü, yürekli ve cesur 300 askerini toplar. Bu 300 asker ölüm pahasına olsa da Thermopylae’de Persliler ile savaşmaya hazırdır. Bu sırada konsey ise savaşmama kararı alır. Bu yüzden ordu savaşa hemen katılamayacaktır. Efsanevi tarihi olaylardan birisini ekranlara yansıtan bu yapım Netflix’te yayınlanan en iyi tarihi filmlerden birisidir.

TürTarihEpicSavaş
IMDb7,6
Gösterim
Tarihi
2006
YönetmenZack
Snyder
OyuncularGerard
Butler
Lena
Headey
Rodrigo
Santoro

15. Beasts of No Nation 

Netflix Tarih Filmleri

Film Uzodinma Iweala'nın aynı adlı romanından uyarlanmıştır. Bir Afrika ülkesinde büyük bir iç savaş vardır. Bu iç savaş da çoluk çocuk demeden herkes katledilmektedir. Aynı zamanda çocuklar asker olarak da kullanılmaktadır. Bu filmde iç savaşta savaşması için ailesinden kopartılan bir çocuk olan Agu’nun hikayesi anlatılmaktadır. Oldukça dramatik bir konuya sahip olan bu yapım 72. Venedik Film Festivali’nde yarışmıştır ve Marcello Mastroianni Ödülünü kazanmıştır.

TürTarihDramSavaş
IMDb7,7
Gösterim
Tarihi
2015
YönetmenCary Joji
Fukunaga
OyuncularIdris
Elba
Abraham
Attah
Emmanuel Nii
Adom Quaye

16. Her Şeyin Teorisi 

Netflix Tarih Filmleri

Film İngiliz fizikçi ve teorisyen Stephen Hawking’in hayatını, karısıyla olan ilişkisini konu ediyor. Hawking, Cambridge Üniversitesi’nde dehasıyla dikkat çekerken burada eşi olacak Jane Wilde ile tanışır. İkisinin mutluluk dolu birlikteliği Hawking’e 21 yaşındayken konulan bir teşhis ile bambaşka bir boyuta döner. Tüm kötü olasılıklara rağmen çift evlenip çocuk sahibi olurlar. Yıllar geçtikçe Hawking’in hastalığı daha da şiddetlenir ve ilişkilerinin sınırlarını zorlayan bir hâl alır. Dünyanın en büyük fizikçilerinden birisi olan Stephen Hawking’in hayatının anlatıldığı bu yapım Netflix’te yayınlanan en iyi tarihi filmler listemizde 10. sırada yer almaktadır.

TürTarihDramBiyografi
IMDb7,7
Gösterim
Tarihi
2014
YönetmenJames
Marsh
OyuncularEddie
Redmayne
Felicity
Jones
Tom
Prior

17. Operasyon: Argo 

Netflix Tarih Filmleri

4 Kasım 1979 tarihinde İran devrimi en yoğun günlerini yaşamaktadır. Bu sırada ise bazı militanlar başkent Tahran’daki Amerikan Büyük Elçilik binasına girer ve 52 Amerikalıyı rehin alırlar. Bazı Amerikalılar ise o hengameden kaçıp Kanada Elçiliği’ne sığınırlar. Fakat burada da hayatları tehlikededir. CIA uzmanı olan Tom Mendez Amerikan vatandaşlarını kurtarmak için çok riskli bir plan hazırlar. Film, Tom Mendez’in bu planıyla Amerikan vatandaşlarının kurtarılmasını konu ediyor.

TürGerilimDramTarih
IMDb7,7
Gösterim
Tarihi
2012
YönetmenBen
Affleck
OyuncularBen
Affleck
Bryan
Cranston
John
Goodman

18. Tibet'te Yedi Yıl 

Netflix Tarih Filmleri

Heinrich Harrer bir Avusturyalı dağcıdır ve Himalayalar’a tırmanma hedefi vardır. O dönemdeki faşist Alman yönetimi de dağcıyı tüm imkanlarıyla desteklemektedir. Harrer 1939 yılında İngilizler tarafından esir alınır. Bir şekilde İngilizlerin elinden kurtulan Harrer, Lhassa kentine gider. Burada Dalai Lama adında biriyle tanışır ve ondan çok şey öğrenir. Film Harrer’in budizmin felsefesiyle tanışmasına odaklanmaktadır.

TürTarihMaceraDram
IMDb7,7
Gösterim
Tarihi
1997
YönetmenJean-Jacques
Annaud
OyuncularBrad
Pitt
David
Thewlis
B.D.
Wong

19. Aşk ve Gurur 

Netflix Tarih Filmleri

Aşk filmleri türünde son derece etkileyici bir yapım olan Aşk ve Gurur, Jane Austen’in beş kız kardeşini anlatan romanından uyarlanmıştır. George dönemi İngilteresi’nde geçen filmde bu ailenin yaşamı zengin bir adam olan Bay Bingley ile onun en yakın arkadaşı olan Bay Darcy’nin komşu olarak gelişleriyle bambaşka bir hal alır. Beş kız kardeşin anneleri olan Bayan Bennet kızlarının evlenmesini istemektedir ve Bay Bingley’in iyi bir damat olduğunu düşünür. Bay Binley ise Jane’den etkilenecektir. Durumu kızların annesi fark eder ve yağmurlu bir günde kızını Bay Bingley’in malikanesine gönderir. Gururun, aşkın önüne geçtiği bu yapımda kız kardeşlerin yaşamları son derece karışıktır. Eskimeyen romanlardan biri olan Aşk ve Gurur’un ekranlara yansıtılması olan bu yapım kaliteli tarihi filmlerden birisidir.

TürTarihRomantikKomedi
IMDb7,8
Gösterim
Tarihi
2005
YönetmenJoe
Wright
OyuncularKeira
Knightley
Matthew
Macfadyen
Rosamund
Pike

20. Müslüm 

Netflix Tarih Filmleri

En iyi Türk filmleri listesinde kendisine yer bulan Müslüm filmi , Türk arabesk müziğin babası olarak tanımlanan Müslüm Gürses’in hikayesini konu ediyor. Efsane ses sanatçısının inişli çıkışlı yaşamının anlatıldığı filmde kendisinin milyonları etkileyen müziği incelenmektedir. Film Müslüm Gürses’in çocukluğundan ölümüne kadar geçen zamanda onu etkileyen kişilere ve eşi Muhterem Nur’a odaklanıyor. Oldukça güzel bir oyunculuğa ve güzel kurguya sahip olan bu yapım Netflix’te yayınlanmış en iyi tarihi filmlerden birisidir.

TürTarihBiyografiDram
IMDb7,8
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenKetcheCan
Ulkay
OyuncularTimuçin
Esen
Zerrin
Tekindor
Ayça
Bingöl

21. Zoraki Kral 

Netflix Tarih Filmleri

Film, İngiliz Kraliyet ailesinden olan VI. George’un kekemeliğini yenmesini konu ediyor. Kralın ölmesiyle tahta Frederick Arthur George çıkar. Ancak tahta geçen yeni kralın önemli bir zorluğu aşması gerekiyordur. O sorun ise çocukluğundan beridir devam eden kekemelik problemidir. Yeni kral halka hitap ederken bu yüzden sorunlar yaşamaktadır. Kral bu sorununu yenmesi için Avustralyalı konuşma terapisti olan Lionel Logue ile çalışmalara başlar. İngiliz kraliyet ailesinin bazı sorunlarına göz atabildiğimiz bu film oyunculukları ve hikayesi sayesinde dikkat çekmeyi başarmıştır.

TürTarihDramBiyografi
IMDb8,0
Gösterim
Tarihi
2010
YönetmenTom
Hooper
OyuncularColin
Firth
Helena
Bonham Carter
Derek
Jacobi

22. Enigma 

Netflix Tarih Filmleri

2. Dünya Savaşı konulu filmler arasında hafızlardan kazanmayacak bir film... The Imitation Game filmi, İngilizlerin Enigma adlı şifreli mesaj gönderen iletişim aracını çözmesine odaklanıyor. II. Dünya Savaşı tüm şiddetiyle devam etmektedir. Bu sırada Nazi Almanyası savaşı önde götüren taraftır. İngiliz İstihbaratı Almanların mesajlarını gönderdikleri Enigma’yı çözmeye çalışsa da bunu başaramamıştır. Almanların çok iyi bir şekilde gizlediği bu mesajlar müttefiklerin ağır kayıp vermesine neden olmuştur. Bu yüzden İngiliz Hükümeti Deniz Kuvvetleri çatısı altında ülkenin en iyi beyinlerini ve kriptoloji uzmanlarını toplamaya başlar. Bu isimlerden sıra dışı çalışmalarıyla bilinen ve kendine has yöntemleri olan Alan Turing’dir. Turing’in bu ekibe katılmasıyla daha önceden denenmiş bir girişimin kapısı aralanır.

TürTarihDramBiyografi
IMDb8,0
Gösterim
Tarihi
2014
YönetmenMorten
Tyldum
OyuncularBenedict
Cumberbatch
Keira
Knightley
Matthew
Goode

23. Hacksaw Ridge 

Netflix Tarih Filmleri

Film tek bir kurşun atmadan 75 kişinin hayatını kurtaran bir kahramanın hikayesini konu ediyor. İkinci Dünya Savaşı tüm şiddetiyle devam etmektedir. Amerikan Ordusunda ise Medic Desmond T. Doss isimli bir subay bulunmaktadır. Bu subay görev yaparken insanları öldürmeyi reddeder. Subay bu sayede Amerikan tarihinin ilk Onur Madalyası’na layık görülen vicdani retçisi olur. Dokunaklı hikayesiyle izleyenleri hüzne boğan bu yapım en iyi Netflix tarihi filmleri listemizde 3. sırada yer almaktadır.

TürTarihDramBiyografi
IMDb8,1
Gösterim
Tarihi
2016
YönetmenMel
Gibson
OyuncularAndrew
Garfield
Vince
Vaughn
Teresa
Palmer

24. Ayla 

Netflix Tarih Filmleri

Kore savaşındaki bir insanlık dramını ekranlara yansıtan Ayla filmi Türk sinema sektöründeki en kaliteli işlerden birisidir. Savaşta yer alan Astsubay Süleyman çatışma meydanında küçük bir kız bulur. 5 yaşında olan bu Koreli kız yetimdir ve ne yapacağını bilmez durumdadır. Astsubay ise kızı yanına alır ve ona Ayla ismini verir. Birliğin yüzünü güldüren Ayla ile Süleyman kısa süre sonra baba-kız gibi olurlar. Ancak 15 ay sonra birliğin Türkiye’ye tahini çıkar. Kızı olarak gördüğü Ayla’yı bırakmak istemeyen Süleyman her yola başvursa da Kore kanunlarını aşamaz. Süleyman Ayla’yı geride bırakmak zorundadır ve birbirlerine tekrardan bir araya geleceklerine dair söz verirler. Peki yıllardan sonra ikili tekrardan bir araya gelebilecek midir?

TürTarihDramSavaş
IMDb8,4
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenCan
Ulkay
Oyuncularİsmail
Hacıoğlu
Çetin
Tekindor
Kim
Seol

25. Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu

Netflix Tarih Filmleri

2019 yılının ses getiren filmlerinden birisi olan bu yapım dünya spor tarihine adını altın harflerle yazdıran halterci Naim Süleymanoğlu’nun hayat hikayesini konu ediyor. Naim il dünya rekoruna 15 yaşında imza atmıştır. Naim Süleymanoğlu spor kariyerinde 7 Dünya Rekoru, 3 Olimpiyat Altın Madalya, 6 Avrupa Şampiyonluğu ve nice başarılar sığdırmıştır. Efsanevi haltercimiz Naim Süleymanoğlu’nun hayatının ekranlara yansıtıldığı bu film Netflix’te yayınlanan en iyi tarihi filmler listemizin ilk sırasında yer almaktadır.

TürTarihBiyografiBelgesel
IMDb8,4
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenÖzer
Feyzioğlu
OyuncularHayat
Van Eck
Yetkin
Dikinciler
Selen
Öztürk

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.