Netflix Snowpiercer Dizisi İzleyici Yorumları ve İncelemesi

Snowpiercer uzun bir bekleyişin ardın Netflix’te izleyicilerine kavuşuyor. Tam bir hayatta kalma mücadelesinin anlatıldığı Snowpiercer dizisini inceledik.
Netflix Snowpiercer Dizisi İzleyici Yorumları ve İncelemesi

Snowpiercer Dizisi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Bilimkurgu ve hayatta kalma konulu filmlerin en iyilerinden biri olan Snowpierce yani Kar Küreyici filminden esinlenilerek dizi senaryosuna uyarlanan Netflix orijinal yapımı Snowpiercer uzun bir bekleyişin ardından geldi. Yönetmenliğini Josh Friedman’ın yaptığı gerilim dolu filmin tüm detaylarını bu inceleme dizi içeriğinde NeOldu.com okurlarına sunuyoruz. İşte merakla beklenen Netflix orijinal yapımı Snowpiercer dizisi hakkında bilgiler ve izleyici yorumları…


Snowpiercer Dizi İncelemesi

1. Netflix’in 2020 yılında izleyicilerine sunduğu en dikkat çekici yapımlardan biri olan Snowpiercer dizisi senaryosu 2013 yılında ünlü yönetmen Bong Joon-Ho imzalı aynı adlı filmden uyarlanmıştır.

Netflix


2. Snowpiercer dizisinde dünyanın etrafını hiç durmadan turlayan bir tren içerisinde yaşanan olaylar anlatılıyor. Dünya üzerinde oluşan felaket sonucu buzul çağı geri gelir ve insanlar donarak ölme tehlikesi ile karşılaşırlar.

Netflix


3. Dünya üzerinde son kalan bir grup insansa kurtuluşu dünyanın etrafında sürekli dönmekte olan bir trende yaşamakta bulur. Ancak bu trende zenginler ve fakirler farklı muamele görmektedirler. Sınıf ayrımının ve ona göre bir hayatın yaşandığını bu trende zenginler rahatça yaşarlarken fakirler ise yokluk içinde yaşamaktadırlar.

NEtflix


4. Trenin en arka tarafında yaşayan fakirler yönetim tarafından uygulanan baskılara baş kaldırarak bu sistemi yıkmaya çalışacaklardır. Trenin en ön tarafına doğru aksiyon ve gerilim dolu bir macerayı konu edinen dizi daha şimdiden oldukça popüler konumda.

Netflix


5. En İyi Netflix Dizileri Snowpiercer’in oyuncu kadrosunda ise A Beautiful Mind filmiyle Oscar’a layık görülen Jennifer Connelly başta olmak üzere Daveed Diggs, Nickey Sumner, Sheila Vand ve Annalise Basso gibi başarılı isimler yer alıyor.

NEtflix


6. Snowpiercer filminin izleyicilerine verdiği sosyal mesajlar ve öğretiler çevresinde dizide ne gibi bir mesajlar verileceği merakla beklenen konuların başında geliyor. Ancak şuna eminiz ki sınıf ayrımı ve yokluk bu dizinin dikkat çektiği en büyük konudur.

Netflix


Netflix Orijinal Yapımı Snowpiercer Dizisi Hakkında İzleyici Yorumları

Netflix’in 2020 yılında merakla beklenen yeni dizisi Snowpiercer hakkında izleyici yorumlarını sizler için derledik. İşte dizi hakkında en net fikirleri bulabileceğiniz snowpiercer dizisi hakkında bilgiler.


İzleyici 1:

Filmini çok sevmiştim. Sosyal adaletsizliği gözümüze gözümüze sokarlarsa efsane olur. Süper aksiyon sahneleriyle köpürtülmesine gerek yok. Dünyanın şu andaki durumunu, tren vagonlarında yaşanan kopuk. Hayatları anlatsınlar, izlenmeye doyulmaz.     


İzleyici 2:

Fena başlangıç yapmamış dizi. Filmini overrated bulanlardan olduğum için büyük bir beklentiyle oturmadım dizinin de başına ama ortaya izlenebilir bir şeyler çıkartacaklar gibi.  


İzleyici 3:

Netflix yapımcılığında yapılmasına üzüldüm çünkü muhteşem bir konu ve senaryo var umarım rezil etmezler onun haricinde diziyi tüm dünya gibi bende merakla bekliyordum ve ilk izlenimim gayet olumlu belki film kadar iz bırakmayacak ancak bu senaryonun ucu açık harika işlere imza atabilirler.


İzleyici 4:

Snowpiercer film benim hayata bakış açımı değiştiren bir baş yapıttı. Diziden bu performansı beklemiyorum ancak yinede kaliteli bir yapım olacağına inanıyorum. İlk bölümleriyle izleyiciyi etkisi altına almayı başarırsa 5 ile 6 sezonluk bir hikaye rahat çıkar.


İzleyici 5:

Netflix yine bir senaryoyu çöp edecek veya tam tersi olacak ve filmden bile daha büyük etki yaparak dizi dünyasının başına oturacak. Her ne olursa olsun ben ilk sezonu tamamen izleyeceğim.

Önerilen İçerik: Netflix The Mechanism Dizisi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum