Netflix Polisiye Dizileri 2024 - Cinayet ve Suç Dolu 29 Dizi

Netflix yayınlanan en iyi polisiye dizileri araştırdık. İşte suç, ve polisiye maceralarla dolu en iyi 29 Netflix polisiye dizi önerisi
Netflix Polisiye Dizileri 2024 - Cinayet ve Suç Dolu 29 Dizi

Netflix'te İzleyebileceğiniz En İyi Polisiye Dizileri Listesi

Netflix online dizi ve film izleme platformunda yayınlanan en iyi polisiye dizileri listeledik. İçeriğimizde yabancı diziler listemizi de süsleyen en iyi suç konulu Netflix polisiye dizileri yer alıyor. İşte heyecan ve gizem dolu sahneleri ile dikkat çeken en iyi 29 Netflix polisiye dizisi...

1. Kim Olduğumu Bilmiyorsunuz

Netflix Polisiye Dizileri
Cinayetten yargılanan bir adam ne tarz deliller ile kendi başındaki beladan kurtulabilir? Dizimizde cinayetten yargılanmakta olan bir adam bulunuyor lakin tüm deliller onu suçlu konumunda tutmaya devam ediyor. Çıktığı mahkemede yaptığı kapanış konuşmasının ardından ortaya çıkan gizemli bir kadınla yaşadığı aşk tüm şüpheleri derinlere sürüklüyor.

TürAdaletSuçBritanya
IMDb6,9
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenSarmad
Masud
OyuncularSamuel
Adewunmi
Sophie
Wilde
Bukky
Bakray

2. Bir Skandalın Anatomisi

Netflix Polisiye Dizileri
Güçlü bir siyasetçi olan James’in eşi Sophie’nin ayrıcalıklı hayatı skandallara karışır. Skandallar peşin sıra gelirken James’e korkunç suçlamalar yöneltilmeye başlar. Bu skandalların temelini ve eski güçlü haline kazanmak için James neler yapacak?

TürSuçAdaletBritanya
IMDb7.0
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenS.J.
Clarkson
OyuncularSienna
Miller
Michelle
Dockery
Rupert
Friend

3. Capitani

Netflix Polisiye Dizileri
Luc Capitani aksiliği ile bilenen ve herkes tarafından sevilmeyen bir komiserdir. Lakin herkesin çeşitli ve korkutucu sırlar sakladığı bir Lüksemburg köyünde 15 yaşındaki bir kızın şüpheli ölümü Luc’un yeniden iş başına geçmesi için bir ışıktı. Bu şüpheli ölüm tüm köyü alakadar ederken gerçek katilin kim olduğunu araştırmak da Luc’un işidir.

TürLüksemburgDramSuç
IMDb6,6
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenThierry
Faber
OyuncularLuc
Schiltz
Saphie
Mousel
Clause
De Demo

4. Delhi Crime

Netflix Polisiye Dizileri
Birbiri ile bağlantılı suçları araştırmak ne kadar tehlikeli ve zor olabilir ki? Delhi’de yer alan sansasyonel suçları soruşturan polis kuvvetlerinin işleri düşünüldüğünden de zor. Bu dizi boyunca Hindistan’da yaşanmış olan tüm gerçek olayların kurgusal hallerini izleyeceksiniz.

TürSuçDramHindistan
IMDb8,5
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenRichie
Mehta
OyuncularShefali
Shah
Rajesh
Tailang
Rasika
Dugal

5. Ghost in the Shell SAC_2045

Netflix Polisiye Dizileri
2045 yılının nasıl bir yer olduğunu merak ettiniz mi? 2045 yılında, sibernetik paralı asker Motoko yeni bir tehdit olan ‘’insan ötesi’’ isimli tehlike ile mücadele etmek zorunda kalır. Dünyanın gelişmiş teknolojisi gün yüzüne çıkarken bu tehlike ile Motoko’nun mücadele etmesi mümkün müdür?

TürJaponyaAnimasyonManga
IMDb5,8
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenShinji
Aramaki
Michihito
Fujii
Kenji
Kamiyama
OyuncularAtsuko
Tanaka
Osama
Saka
Hiroshi
Naka

6. Pieces of Her

Netflix Polisiye Dizileri
Bir kadın, yaşadığı küçük kasabadaki vahşi bir saldırı ile boğuşmaya başlar. Vahşi saldırının gizli tehlikeleri ve ölümcül sırları açığa çıkarılmasıyla her şey değişir. Kadının annesinin karanlık geçmişine dair parçalar gün yüzüne çıkarken, her şey karanlığın gömülür.

TürGizemSuç
IMDb6,3
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenCharlotte
Stoudt
OyuncularToni
Collette
Bella
Heathcote
Jessica
Barden

7. Gerçek Aşk

Netflix Polisiye Dizileri
Kusursuz bir eş bulmak istemez misiniz? Dizimizde kusursuz bir eş bulmanın yolunu keşfeden bir ekipte yer alan DNA araştırmacısı, yepyeni ve cüretkar bir çöpçatanlık hizmetinin kurduğu bir sisteme giriş yaparlar. Bu sistemde bulunan aşk adı altında yalanlar ortaya çıkmaya ve hayatı hiç de düşünüldüğü gibi gitmemeye başlar.

TürSuçBilim KurguBritanya
IMDb6,6
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenJohn
Marrs
OyuncularHannah
Ware
Zoe
Tapper
Dimitri
Leonidas

8. Geçmişle Dans

Netflix Polisiye Dizileri
Stewart Green bir gece ansızın kayboluyor. Kaybolduğu geceden on yedi yıl sonra Carlton Flynn’in de kayıpları karışması ile her şey anormal bir hal almaya başlar. Her iki adamla bağlantılı olan insanların hayatlarına zincirleme olaylar meydana gelirken, ölümlerin ardındaki kişinin kim olduğu şüpheler doğurur.

TürGizemSuçBritanya
IMDb6,9
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenDaniel
O’Hara
OyuncularCush
Jumbo
James
Nesbitt
Richard
Armitage

9. Mezarlık

Netflix Polisiye Dizileri
Kadın cinayetleri maalesef ki her geçen gün dünyada artmaktadır. Özellikle Türk haber gündeminde her gün birer haber çıkan bu konuda, Komiser Önem, ekibi ile birlikte kadın cinayetlerini araştırmaya başlar. Lakin Önem'in başında zorlu mücadeleler dışında kadın cinayetleri üzerine ön yargıları olan ekip arkadaşları da bulunur. Önem, hem ekip arkadaşlarının bu sorununu çözebilecek hem de cinayetlerin katillerini bulabilecek mi? 

TürGizemSuç
IMDb7,8
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenAbdullah
Oğuz
OyuncularBirce
Akalay
Olgun
Toker
Şehsuvar
Aktaş

10. İdeal Bir Anne

Netflix Polisiye Dizileri
Bir anne düşünün. Kızının cinayet şüphelisi olmasından dolayı, kızının masum olduğunu bildiği için tüm dünyaya da bu duruma inandırmak ister. Dava ilerledikçe can sıkıcı gerçekler ortaya çıkar ve kurbanla fail arasında bulunan çizgi silikleşmeye başlar. Peki bu anne, kızının masum olduğunu kanıtlayabilecek mi?

TürSuçFransa
IMDb5,9
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenFrédéric
Garson
OyuncularJulie
Gayet
Tomer
Sisley
Eden
Ducourant

11. Law School

Netflix Polisiye Dizileri
Kore dizileri her zaman mükemmel sonuçlar doğurmaktadır. Bu dizimizde prestijli bir okulda yaşanana korkunç bir olay anlatılır. Bu yaşanılan olayın ardından katı bir hukuk profesörü ve hırslı öğrencileri, adaletin sağlanması için ellerinden geleni yapmaya başlarlar. Peki, adalet bu grubun ellerinden doğabilecek mi?

TürKoreGizem
IMDb8,0
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenKim
Suk-Yoon
OyuncularKim
Myunh-min
Kim
Beom
Ryu
Hye-young

12. Lea’nın 7 Yaşamı

Netflix Polisiye Dizileri
Genç bir adama ait insan kalıntılarına rastlayan Lea gözlerini geçmişte, 90’lı yıllarda açar. Bu gizemli ölümü engellemeye çalışırken devamlılık halinde kendisini farklı bedenlerde uyanırken bulmaya başlar. Bu bedenlerin kimlere ait olduğunu da çözerken, ölümü engellemesi mümkün olabilecek mi?

TürGizemSuçFransa
IMDb7.5
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenCharlotte
Sanson
OyuncularRaika
Hazanavicius
Khalil
Gharbia
Marhuerite
Thiam

13. Justice Served

Netflix Polisiye Dizileri
Bir grup özgürlük savaşçısı, siyahi bir adamı vuran beyaz bir polis memurunun yargılandığı duruşmayı işgal eder. Günümüz dünyasında hala olaylar arasında yer alan siyahi ve beyaz olayları devamlılığını sağlarken bu diziyi de izleyip siyahilerin bakış açılarını daha iyi bir şekilde anlayabilirsiniz.

TürGüney AfrikaSuçAdalet
IMDb4,5
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenHlomla
Dandala
Morne
Vesser
OyuncularHlomla
Dandala
Pallance
Dladla
Alex
McGregor

14. Şantaj

Netflix Polisiye Dizileri
Kasten işlemediğiniz bir cinayeti üzerinizden nasıl atardınız? Genç adam entrikalarla dolu bir ağda sürüklenirken kasten işlemediği bir cinayet ile de uğraşmak zorunda kalır. Özgürlüğüne kavuştuğu anda gelen bir telefon ile gün ışığına çıkmış olan yaşam tekrardan karanlıklara boğulur.

TürSuçİspanya
IMDb7.8
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenJohn
Curran
OyuncularMario
Casas
Alexandra
Jimenez
Aura
Garrido

15. Snabba Cash: Kolay Para

Netflix Polisiye Dizileri
Hırslı bir iş kadını hayatın her zerresinde tüm riskleri almaya hazırdır. Çekici bir çete infazcısı ve sorunlu olan bir genç bu kadın ile bir araya gelir. İmkansız gibi görünen bir tekinsiz servet arayışına giren üç kişi bu serveti bulabilecekler mi?

TürİsveçSuç
IMDb7.6
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenDaniel
Espinosa
OyuncularEvin
Ahmad
Alexander
Abdallah
Ali
Alarik

16. A Model Family

Netflix Polisiye Dizileri
Para sıkıtısı içerisinde bulunan ve yanlışlıkla kartelden para çalan bir profesör, dağılan ailesini kurtarmak için tek ve kötü bir yol bulur. Uyuşturucu kuryesi olarak çalışmaya başlayan profesör ailesi için her şeyi yapar.

TürKoreSuçGerilim
IMDb6.6
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenKim
Jin-woo
OyuncularJung
Woo
Park
Hee-soon
Yoon
Jin-seo

17. Trese: İki Dünya Arasında

Netflix Polisiye Dizileri
Manila’nın yer altı dünyası, doğaüstü ve karanlık güçlerin kontrolü altındadır. Animeler evreninde mükemmeliyet arıyorsanız bu anime tam size göre. Alexandra Trese asayişi sağlamaya çalışsa da kentte bulunan tehlikeler akıl alamaz halde büyümeye ve tehlikeli olmaya başlar.

TürKorkuSuçAnime
IMDb7.0
Gösterim
Tarihi
2021
Yönetmen-
OyuncularShay
Mitchell
Liza
Sobarano
Jon Jon
Briones

18. Devil in Ohio

Netflix Polisiye Dizileri
Bir tarikattan kaçarak, otostop çeken ve hastaneye kabul edilen Mae adında bir kız düşünün. O hastanenin önüne gelen doktorlardan biri Suzanne'dir. Suzanne, Mae'yi incelerken sırtına kazınmış olan kanlı pentagramı görerek tarikattan haberdar olurlar. Mae'nin öldürüleceğinden ya da tarikata tekrardan zorla götürüleceğinden şüphelenen Suzanne Mae'yi korumaya karar verir. Lakin işler tersine gitmeye devam eder. 

TürGizemSuç
IMDb6,0
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenDaria
Polatin
OyuncularEmily
Deschanal
Sam
Jeager
Gerardo
Celasco

19. Güneşin Karanlığında

Netflix Polisiye Dizileri
Los Angeles’ın yetenekli avukatı Mickey, bir kaza sonrası herkesin gözünden düşer. Aldığı cinayet davası ile yeniden gözler önünde olmak isteyen Mickey, bu davayı kendisi ile özdeşler. Kariyerinden sıfırdan bir başlangıç yapan Mickey, bu gizemli cinayet davasını çözerken nelerle karşılaşacak?

TürGizemAdalet
IMDb7.7
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenTed
Humphrey
David
E. Kelly
OyuncularManuel
Garcia
Neve
Campbell
Becki
Newton

20. Ganglands

Netflix Polisiye Dizileri
Mehdi ailesini güçlü bir uyuşturucu baronundan kurumak ister. Kendisi de yetenekli bir hırsız olan Mehdi, soygunculardan oluşan uzman ekibi ile şiddet dolu ve ölümcül bir çete savaşı içerisine girer. Mehdi hem ailesini korurken hem de çete savaşlarını defedebilecek mi?

TürFransaSuçGerilim
IMDb7.0
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenHamid
Hlioua
Julien
Leclerca
OyuncularSami
Bouajila
Tracy
Gotoas
Samuel
Jouy

21. The Chestnut Man

Netflix Polisiye Dizileri

Netflix orijinal yapımı bu cinayet dolu polisiye dizisinde gizemli bir katil ve dedektifin macerası anlatılıyor. Kopenhag'ın ücra köşelerinden birinde bir ceset bulunur ve cesedin üzerinde ufak bir oyuncak bebek vardır. Olayı araştırmaya başlayan polisler bu cinayeti ilk olarak 1 yıl önce kaybolan bir kızın olayı ile ilişkilendireceklerdir.

TürPolisiyeSuçGerilim
IMDb7.7
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenSoren
Sveistrup
OyuncularEsben
Dalgaard
Danica
Curcic
David
Dencik

22. The Serpent (Yılan)

Netflix Polisiye Dizileri

70'li yıllara dair ilginç bir seri katil hikayesini anlatan bu dizi de muhteşem bir kovalamaca ve birçok operasyon izliyoruz. Charles Sobhraj Güneydoğu Asya ülkelerine turist olarak giden 20 farklı kurbanın peşine dşmüş ve ilk fırsatta onları acımasız bir şekilde öldürmüştür. Cinayetler sonucu sürekli kılık değiştiren bu adam tüm dünya da aranmaya başlanır.

TürPolisiyeBiyografiGerilim
IMDb7.6
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenRichard
Warlow
OyuncularTahar
Rahim
Jenna
Coleman
Billy
Howle

23. Lupin

Netflix Polisiye Dizileri

En iyi Netflix dizileri arasında yer alan Lupin dizisi suç ve dedektiflik üzerine son derece başarılı bir yapımdır. Dizide Assane Diop isimli bir adam geçmişte babasına atılan iftiralar, hapse düşmesi ve ölümü olaylarının intikamını almak için hayatını ünlü hırsız Arsene Lupin gibi yaşıyor. Kılık değiştirme, hırsızlık, akıl almaz planlar ve polisten kaçma becerisi ile izleyicileri kendine hayran bırakan Assane hem gizem hem de eğlenceyi birarada sunuyor.

TürPolisiyeDram
IMDb7.5
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenGeorge
Kay
OyuncularOmar
Sy
Ludivine
Sagnier
Clotilde
Hesme

24. Good Morning Veronica

Netflix Polisiye Dizileri

Netflix’in gizem dolu bu polisiye dizisinde bir internet sitesine dadanan sapığın peşine düşen polis memuru Veronika’nın maceralarını izliyoruz. Arkadaşlık sitesinde insanları taciz eden bu sapığı bulmak için harekete geçen Veronika araştırmaları sonucu gizemli sırlar taşıyan bir karı kocaya ulaşır. Araştırmayı derinleştiren Veronika büyük bir komplo ağına da ulaşacaktır.

TürPolisiyeDram
IMDb7.7
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenJose
Henrique
Fonseca
OyuncularTaina
Müller
Eduardo
Moscovis
Camila
Morgado

25. The Victim’s Game

Netflix Polisiye Dizileri

Netflix Kore yapımı polisiye dizileri arasında yer alan The Victim’s Game’de asperger sendromu hastalığıyla uğraşan deneyimli bir dedektifi izliyoruz. Son günlerde ortaya çıkan gizemli cinayetleri araştıran dedektif cinayetlerle uzun zamandır görüşmediği kızının bağlantılı olduğu saptar.

TürPolisiyeGizemDram
IMDb7.4
Gösterim
Tarihi
2020
Yönetmen-
OyuncularHsiao
-chuan
Tsai-Hsing
Chang
Wei-Ning
Hsu

26. Narcos: Mexico

Netflix Polisiye Dizileri

Narcos dizisiyle Netflix’te büyük bir izleyici kitlesi kazanan seri bu kısımda Guadalajara kartelinin hızlı yükselişi ve polis operasyonlarını konu edinmiştir. Meksika’daki uyuşturucu ticaretini 1980’li yıllarda elinde tutan kartel işlerini iyice arttırdıkları sırada polis gözlemine takılacaklardır ve büyük operasyonlar geçireceklerdir.

TürPolisiyeBiyografik
IMDb8.4
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenCarlo
Bernard
OyuncularScoot
McNairy
Luis Gerardo
Méndez
Beau
Mirchoff

27. Bodyguard

Netflix Polisiye Dizileri

Bodyguard isimli polisiye dizide teröristlerin hedefi haline gelen bir politikacı ve o politikacıyı korumaya çalışan korumasının hikayesi anlatılıyor. Bir terör saldırısını ortaya çıkaran politikacı örgüte büyük bir darbe vurunca öncelikli hedef haline gelir. Politikacıyı korumak için eski bir özel asker görevlendirilecektir.

TürPolisiyeDramGerilim
IMDb8.1
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenJed
Mercurio
OyuncularRichard
Madden
Keeley
Hawes
Gina
McKee

28. Midhunter

Netflix Polisiye Dizileri

İzlerken dehşete kapılacağınız bu muhteşem polisiye dizide cinayet suçluları ile yakınlık kuran polis memurlarının yeni bir bilimi ortaya çıkarmaları konu ediniliyor. 1970’li yıllarda geçen bu hikayede iki FBI ajanı cinayet psikolojisi üzerine araştırma yaparlar. Araştırmada kullanılacak olan kişiler ise gerçek canilerdir.

TürPolisiyeDramGerilim
IMDb8.6
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenJoe
Penhall
OyuncularJonathan
Groff
Holt
McCallany
Anna
Torv

29. La Casa de Papel

Netflix Polisiye Dizileri

İspanyol yapımı en iyi polisiye ve suç dizileri arasında yer alan La Cas de Papel’de Profesör lakaplı bir adamın suçlulardan oluşturduğu ekibi ile ülkenin en büyük hırsızlık operasyonlarını yürütmesi anlatılıyor. Kraliyet darphanesine giren hırsızlar insanları da rehin alarak polise karşı direniyorlar. Bu sırada polis de birçok akıl oyunu kurarak suçlulara ulaşmaya çalışıyorlar.

TürPolisiyeSuçGerilim
IMDb8.3
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenÁlex
Pina
OyuncularÁlvaro
Morte
Úrsula
Corberó
Pedro
Alonso

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.