İzlenmesi Gereken 25 En İyi Netflix Macera Filmleri | 2024

Bu içeriğimizde sizin için Netflix’te bulunan en iyi macera filmlerini detaylı bir şekilde inceledik. İşte Netflix’te yayınlanan en iyi macera filmleri.
İzlenmesi Gereken 25 En İyi Netflix Macera Filmleri | 2024

Sadece Netflix'te İzleyebileceğiniz En İyi Netflix Macera Filmleri

Sizin için hazırladığımız bu liste içeriğimizde Netflix’te yayınlanmış en güzel macera filmlerini derledik. İzlerken kendiniz yaşıyormuş gibi hissedeceğiniz bu macera filmleri listemizi hazırlarken sıralama sitelerinden faydalandık. İşte en unutulmaz Netflix macera filmleri.

Netflix Macera Filmi Önerileri;

1. The Adam Project

Netflix Macera Filmleri

Kendinizin genç halini görebilmek için zamanda yolculuk yapmak ister miydiniz? Kendisinin genç halini bulabilmek ve tanışmak üzere zamanda yolculuk yapan bir adam hayatının hatasını yapmaya başlar. 13 yaşındaki halinden yardım almak üzere yapılmış olan bu zaman yolculuğunda beklenmedik bir macera başlarına gelmeye başlar.

TürMaceraAksiyonKomedi
IMDb6,7
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenShawn
Levy
OyuncularRyan
Reynolds
Walker
Scobell
Mark
Ruffalo

2. En Soğuk Düşman

Netflix Macera Filmleri

Geçmişte yaşanmış olan bir olayla birlikte; 1909 yıllarında Kaptan Ejnar liderliğinde bir ekip Grönland’da kayıp hazineyi aramak üzere yola çıkarlar. Yalnızca kayıp hazineyi değil, Grönland’ın tek bir toprak parçasından oluşan ada olduğunu kanıtlamak da bu ekibin önceliğidir. Lakin kanıtlar bulunsa bile geldikleri gemiye geri dönmeleri kolay bir şekilde mümkün olmamaya başlar.

TürMaceraDramTarih
IMDb6,5
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenPeter
Flinth
OyuncularNikolaj
Coster-Waldau
Joe
Cole
Heida
Reed

3. Space Sweepers

Netflix Macera Filmleri
Tae-ho para için her türlü işi yapabilecek potansiyele sahip olan kötü bir pilottur. Sun-jang tarafından yönetilen ve uzay içerisinde yer alan çöpleri toplamayarak para kazanabileceği bir gemide çalışmaya başlayan Tae-ho için başlarda işler iyi durumdadır. Lakin, bir gün karşılarına tüm evreni ele geçirmek isteyen bir robot çıkarak tüm mürettebatı tehlikeye sokar.

TürAksiyonMaceraDram
IMDb6,5
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenJo
Sung-hee
OyuncularSong
Joong-ki
Kim
Tae-ri
Jin
Seon-kyu

4. Korsanlar 2: Kayıp Hazinenin Peşinde

Netflix Macera Filmleri

Birinci filminden sonra insanların merakla beklediği, izlerken ekranların başından kalkamadığı Korsanlar 2 sizlerle. Joseon döneminde korsanlar ve haydutlardan oluşan bir ekip denizlerin güçlü dalgaları ile savaşmaktadır. Kulaklara dolan kayıp kraliyet altını dedikoduları için de bu ekip altını aramak üzere devasa bir maceraya atılır.

TürAksiyonMaceraKomedi
IMDb6,1
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenKim
Jeong-hoon
OyuncularJennifer
Sun Bell
Kang
Ha-neul
Jason
Her

5. The Yin Yang Master

Netflix Macera Filmleri
Genç usta Qing, kendi ustasının son isteğini yerine getirmek üzere cennet törenine katılmak için Tiandu şehrine gider. Şehre gitmesiyle kendisini başka bir ying yang ustalarının tehdidi altında bulur. Her 300 yılda bir uyanan şeytani varlık yeniden uyanmıştır ve tüm dünyaya büyük bir tehlike sunmaktadır. Qing, diğer ustalarla birlikte bu yaratığı öldürmek üzere hareket etmeye başlar.

TürAksiyonMaceraDram
IMDb6,4
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenWeiran
Li
OyuncularKun
Chen
Zun
Zhou
William
Chan

6. Her Şey Her Yerde Aynı Anda

Netflix Macera Filmleri

Evelyn, yıllar öncesinde kocasıyla Çin’den Amerika’ya göç ederek mutlu bir hayat sürmek üzere hareket eder. Aile hayatını ve iş hayatını mükemmel bir denge içerisinde yürüten Evelyn beklemediği bir maceraya kapılarını açar. Yaşayabileceği alternatif hayatları keşfetmişken, bu evrenlerdeki sorunları çözmek tamamen Evelyn’in ellerine kalır.

TürAksiyonMaceraKomedi
IMDb8,1
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenDan
Kwan
Daniel
Scheinert
OyuncularMichelle
Yeoh
Stephanie
Hsu
Jamie
Lee Curtis

7. How It Ends 

Netflix Macera Filmleri

How It Ends filmi bir felaket sonucu ortadan ikiye bölünen bir şehirdeki hamile nişanlısını bulmak için kayınpederiyle zorlu bir mücadeleye giren bir adamın hikayesini konu almaktadır. Genç bir avukat olan Will Younger nişanlısı ile mutlu bir yaşam sürmektedir. Aralarına katılacak olan bebek sayesinde çok heyecanlı olan bu çiftin hayatı yaşanan bir felaket yüzünden alt üst olur. Bu felaket yüzünden koca bir şehir savaş alanına döner. Bunun üzerine güvenlik ekipleri şehri ikiye böler ve Will Younger’in nişanlısı şehrin diğer tarafında kalır. Sevdiği kadını ve çocuğunu kurtarmak için her şeyi yapmaya hazır olan Will, kayınpederinden de yardım alır.

TürMaceraGerilimAksiyon
IMDb5,0
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenDavid M.
Rosenthal
OyuncularTheo
James
Forest
Whitaker
Kat
Graham

8. Rim of the World

Netflix Macera Filmleri

Rim of the World, Netflix’te yayınlanan en iyi macera filmlerinden birisidir. Film kafa dağıtmak için gittikleri yaz kampında yaşanan bazı olaylar yüzünden dünyayı kurtarmak zorunda olan dört gençten oluşan bir grubun hikayesini anlatmaktadır. Her birinin farklı karakterleri ve hikayeleri olan bu gençler yaz tatilinde eğlenmek için güzel bir yaz kampı planlarlar. İlk zamanlarda kamp olması gerektiği gibidir. Fakat daha sonra bu gençler dünyanın uzaylılar tarafından istilaya uğradığını öğrenir ve dünyayı kurtarma görevini üstlenmek zorunda kalırlar. Bu gençlere dünyayı kurtarmak için bir anahtar emanet edilmiştir. Fakat herhangi bir elektronik cihaz veya yetişkin olmadan ne yapmaları gerektiğini bilmeyen gençler korkularıyla başa çıkıp birlikte harekete geçmeye karar verirler.

TürMaceraBilim Kurgu 
IMDb5,2
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenMcG
OyuncularJack
Gore
Miya
Cech
Benjamin
Flores Jr.

9. Robin Hood 

Netflix Macera Filmleri

En büyük serilerden birine sahip olan Robin Hood hikayesi oldukça kaliteli yapımlarla karşımıza çıkmaktadır. Bu yapımda 13. yüzyıl İngiltere’sinde Robin Hood ve ekibi yaşadıkları yerdeki yozlaşmaya bir son vermek için krala karşı isyana kalkışıp güç dengesini sonsuza kadar değiştirmiştir. Robin kimilerine göre hırsız kimilerine göre ise kahraman olarak görülmekteydi. Kral Richard’ın ordusunda Fransızlara karşı hizmet verirken Robin sadece kendi çıkarlarını düşünmekteydi. Fakat Nottingham’a gittiğinde despot ruhlu şerifin baskısıyla ve yüksek vergilerle inleyen kasabalılarla karşılaşır. Robin orada Lady Marion adlı dul bir kadına aşık olur. Fakat Lady Morion’un ormandan gelen bu adama karşı bazı önyargıları vardır. Robin bunu kırabilmek için kendine bir çete kurar ve şerifin adaletsizliğini yok etmek için üst sınıftakileri birer birer avlar.

TürMaceraAksiyon
IMDb5,3
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenRidley
Scott
OyuncularRussell
Crowe
Cate
Blanchett
Max von
Sydow

10. Hold the Dark 

Netflix Macera Filmleri

Netflix’ye yayınlanan en güzel macera filmlerinden birisi olan bu yapım bir kurt sürüsü tarafından kaçırılan çocuğu bulmak için görevlendirilen bir avcının hikayesini konu ediyor. Bir gün oldukça sakin yaşam süren köyden bir çocuk kaçırılır. Vahşi hayvanlar tarafından kaçırılan çocuğun bulunması için profesyonel birinin tutulması gerekmektedir. Bunun üzerine köy halkı kurt sürüsünü yok edip çocuğu geri getirmesi için işinde çok başarılı olan bir avcıyı tutarlar. Avcı, kurtları takip etmeye başlayınca doğanın zorluğu ve bir insan olarak başarısızlıklarıyla yüzleşeceği bir maceraya atılır. Kaçırılan çocuğun babası deliye dönmüştür fakat avcı ilerlemeye başladıkça kimin av olduğu belirsizleşmeye başlar.

TürMaceraDramGerilim
IMDb5,6
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenJeremy
Saulnier
OyuncularJeffrey
Wright
Alexander
Skarsgård
Riley
Keough

11. Assassin's Creed 

Netflix Macera Filmleri

Aynı adlı oyunun sinemaya uyarlanması olan bu film 15. yüzyılın İspanya’sında geçmektedir. Bir genç gizli topluluk olan Suikastçiler’in soyundan geldiğini öğrenir. Bunun üzerine bu genç yeni kazandığı becerilerle güçlü ve baskıcı bir organizasyon olan Templer’in karşısına çıkar. Callum, günümüzde de varlığını devam ettiren Templer adlı örgütü çökertmek için bilgi ve tecrübesini sonuna kadar kullanır. Peki Callum, bu kadar güçlü olan Templer adlı organizasyonu çökertebilecek mi?

TürMaceraAksiyonBilim Kurgu
IMDb5,7
Gösterim
Tarihi
2016
YönetmenJustin
Kurzel
OyuncularMichael
Fassbender
Marion
Cotillard
Jeremy
Irons

12. Suicide Squad: Gerçek Kötüler 

Netflix Macera Filmleri

Yapım DC Comics’in bol kötü karakter bulunan çizgi romanı olan Suicide Squad'ın aynı isimle uyarlanan filmidir. Yönetmenliğini başarılı bir kariyere sahip olan David Ayer’in yaptığı bu filmde Margot Robbie, Will Smith gibi ünlü isimler yer almaktadır. Film dünyayı yok etmek isteyen güçlere karşı güvenlik ekiplerinin ellerindeki en iyi adamlar olan suçluları bir araya getirmesini konu almaktadır. En güçlü silahlarla donattıkları bu ekip aslında kendilerini daha küçük bir şey için tuttuklarını bilmektedir. Fakat daha sonra ortaya çıkan bir gerçekle bu ekibi dünyaya saldıran büyük bir güce karşı oluşturmuşlardır. Peki İntihar Timi bunu öğrenince ne olacak?

TürMaceraAksiyonFantastik
IMDb6,0
Gösterim
Tarihi
2016
YönetmenDavid
Ayer
OyuncularMargot
Robbie
Will
Smith
Jared
Leto

13. San Andreas Fayı 

Netflix Macera Filmleri

Film California’da yaşanan ve Batı Kıyı Şeridi’nin tamamını etkileyen çok güçlü bir depremin ardından yaşanan arama kurtarma sürecine odaklanmaktadır. İtfaiye eri olan Tom hayatı ve sorumluluklarını bu süreçte dengede tutmak zorundadır. San Andreas Fayı kırılmasının ardından 9 şiddetinde bir deprem gerçekleşir. Bir arama kurtarma pilotu olan Tom, araları iyi olmasa da eşiyle beraber Los Angeles’ten San Francisco’ya kızlarını kurtarmak için giderler. Kuzeye doğru gittikleri bu yolculukta en kötüyü gördüklerini zanneden ikili için bu sadece bir başlangıçtır. Tom ve eşi ne zaman en kötüsü geride kaldı dese başlarına daha beter bir olay gelmektedir.

TürMaceraGerilimAksiyon
IMDb6,1
Gösterim
Tarihi
2015
YönetmenBrad
Peyton
OyuncularDwayne
Johnson
Carla
Gugino
Alexandra
Daddario

14. Rampage: Büyük Yıkım 

Netflix Macera Filmleri

İnsanlardan uzak bir şekilde yaşayan bir primatolog olan Davis Okoye, doğduğu zamandan beri ilgilendiği zeki bir gorille güçlü bir bağ kurar. Aslında çok nazik olan bu goril, uygulanan bir deney yüzünden canavara dönüşür. Bu durumla ilgili araştırma yapmaya başlayınca goril gibi canavara dönüştürülen birçok yırtıcı hayvan keşfedilir. Davis durumun küresel bir kaos ortamı oluşturmasını engellemek ve bu hayvanları kurtarmak için gözden düşmüş bir genetik mühendisiyle birlikte harekete geçer. Film kaliteli hikayesiyle ve güzel oyunculuklarla en iyi Netflix macera filmleri listemizde 13. sırada yer almayı başarmıştır.

TürMaceraAksiyon
IMDb6,1
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenBrad
Peyton
OyuncularDwayne
Johnson
Naomie
Harris
Malin
Åkerman

15. Double World 

Netflix Macera Filmleri

Netflix’te yayınlanan Çin yapımlarından birisi olan bu film genç bir köylünün savaşçı olmak için bir yarışmaya katılmasına odaklanmaktadır. Bir kurgusal evrende on ulus bulunmaktadır. Komşu ulusun gittikçe güçlendiğini gören bir savaş beyi, içlerindeki savaşçıları ortaya çıkartmak için bir yarışma düzenlemeye karar verir. Bunu duyan cesur bir genç köylü de bu yarışmaya gitmeye karar verir. Her ne kadar köyü bu konuya şüpheyle yaklaşsa da bu cesur genç savaşçı olmakta kararlıdır.

TürMaceraGerilim
IMDb6,1
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenTeddy
Chan
OyuncularHenry
Lau
Mark
Cheng
Peter
Ho

16. Justice League 

Netflix Macera Filmleri

Bu yapım DC öykü evrenin ayrıntılı bir şekilde sinemaya yansıtma amacının en büyük ayaklarından birisidir. Çizgi serideki en önemli kahramanları bir araya getiren bu filmde Superman’in fedakarlıkları sayesinde Batman’in insanlığa olan inancı toparlanmıştır. Yeni müttefiki olan Wonder Woman ile beraber insanlık için savaşan Batman, karşılarına çıkan büyük güç yüzünden yeniden bir ekip kurmak zorunda kalır. Ancak kuracakları süper kahraman ekibinin gücü dünyayı kurtarmaya yetecek midir? Yapım bol aksiyon dolu sahneleriyle ve izleyicisini güzel bir gezintiye çıkarması sayesinde en iyi Netflix macera filmleri listemize 11. sıradan girebilmiştir.

TürMaceraAksiyonBilim Kurgu
IMDb6,3
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenZack
Snyder
OyuncularBen
Affleck
Henry
Cavill
Gal
Gadot

17. Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu 

Netflix Macera Filmleri

Valeiran ve Laureline insanların yaşadığı alanlara uygulanacak emirleri taşıyan bir ekipte görevlidirler. 28. yüzyılda geçen filmde bu ikili Savunma Bakanlığı’nın emriyle görkemli bir şehir olan Alpha’ya doğru ilerlerler. Alpha şehri evrendeki pek çok farklı türün bilgi, deneyim ve kültürlerini paylaşmak için yüzyıllardır geldiği bir yerdir. Fakat bu kadar güzel bir yer olan Alpha şehrinin de bir gizemi vardır. Karanlık bir güç şehirdeki bu huzur ve mutlu ortamı sabote etmek istemektedir. Valerian ve Laureline’nin görevi ise bu karanlık gücün şehri ele geçirmesinden önce onu yok etmektir.

TürMaceraBilim KurguAksiyon
IMDb6,5
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenLuc
Besson
OyuncularDane
DeHaan
Cara
Delevingne
Clive
Owen

18. Fantastik Canavarlar: Grindelwald'ın Suçları 

Netflix Macera Filmleri

Newt Scamander’ın yardımıyla Amerika Birleşik Devletleri Sihir Kongresi tarafından yakalanan karanlık büyücü Gellert Grindelwald kaçmıştır. Kısa bir süre içerisinde gerçek niyetinden habersiz olan müritler toplamaya başlayan Grindelwald, bu müritleri dünyadaki tüm canlılara hükmedecek şekilde yetiştirmektedir. Dünya için çok tehlikeli olan bu planı durdurmak için profesör Albus Dumbledore eski öğrencisi olan Newt Scamander’dan yardım ister. Karşısına çıkacak olan tehlikenin farkında olmayan Newt, gerçek dostluklar ve aile bağlarının test edileceği bir yola girecektir. Fakat ne olursa olsun tüm insanlığın kaderi ona bağlıdır.

TürMaceraFantastik
IMDb6,6
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenDavid
Yates
OyuncularEddie
Redmayne
Katherine
Waterston
Dan
Fogler

19. Kong: Kafatası Adası 

Netflix Macera Filmleri

Netflix’te yayınlanan en iyi macera filmlerinden birisi olan bu yapım keşifçilerden ve askerlerden oluşan ekibin bir canavarın alanına girmesine odaklıyor. Usta keşifçiler ve donanımlı askerler Pasifik’te keşfedilmemiş bir adaya gider. Ekibin gittiği bu adada efsanevi Kong yaşamaktadır. Fakat ne ekibin ne de Kong’un onların canavarların alanına girdiklerinden haberi yoktur. Filmin başrolünde Oscar ödüllü Brie Larson gibi isimler vardır ve yönetmenliğini Jordan Vogt-Roberts yapmaktadır.

TürMaceraAksiyonFantastik
IMDb6,6
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenJordan
Vogt-Roberts
OyuncularTom
Hiddleston
Samuel
L. Jackson
Brie
Larson

20. Kral Arthur: Kılıç Efsanesi

Netflix Macera Filmleri

Macera ve aksiyon türlerini güzel bir şekilde birleştiren bu yapım kaliteli hikayesi sayesinde çok sevilmektedir. Arthur daha çocukken babası öldürülünce tahta amcası Vortigern geçer. Doğuşundan itibaren tahta geçmek hakkı olan Arthur’un kim olduğuna dair bir fikri yoktur. Arthur şehrin arka sokaklarında ekmeğini taştan çıkartan ve kendisini sahiplenenleri koruyan biridir. Ancak efsanevi kılıcın çıkartılması için sıra ona gelince işler bir anda değişir. Kılıcı taştan çektiğinde hayatı bir anda alt üst olan Arthur’un artık gerçek mirasına sahip çıkma zamanı gelmiştir.

TürMaceraAksiyonFantastik
IMDb6,7
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenGuy
Ritchie
OyuncularCharlie
Hunnam
Astrid
Bergès-Frisbey
Jude
Law

21. Aquaman

Netflix Macera Filmleri

Netflix’te yayınlanan en güzel macera filmlerinden birisi olan bu yapım kendisi ile büyük bir gerçeği keşfeden Arthur Curry adlı bir adamın hikayesine odaklanıyor. Arthur’un sinsi yarı-kardeşi Orm Atlantis tahtını istemektedir. Arthur yani Aquaman ise kendisine kalan mirasa sahip çıkmalı ve halkının başına geçmelidir. Yoksa sadece kendi hayatı değil değer verdikleri kişilerin de hayatları tehlikeye girecektir. Bu zorlu yolculukta Aquaman sadece kendisini değil aynı zamanda da kendisinin tahta layık olup olmadığını da düşünmek zorundadır.

TürMaceraAksiyonFantastik
IMDb6,9
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenJames
Wan
OyuncularJason
Momoa
Amber
Heard
Willem
Dafoe

22. Örümcek-Adam: Eve Dönüş 

Netflix Macera Filmleri

Örümcek Adam serisinin en güzel filmi olabilecek bu yapım Yenilmezler ile yaşadığı maceranın büyüsüne katılan Peter’in kendisini ispatlamasına odaklanmaktadır. Yaşı gereği birçok sorumluluğu olan Peter halası olan May ile beraber yaşamaktadır. Diğer yandan da kendisini koruyan Demir Adam ile arkadaşlığını ilerleten Peter okul hayatına ve sıradan bir genç gibi yaşamaya çalışmaktadır. Ancak onun aklında ise suçla savaşmak ve dünyayı daha iyi bir hâle getirmek vardır. Vulture yeni bir düşmanı yaşadığı şehre gönderdiğinde Peter’in kendisini kanıtlaması için bir fırsatı olur. Fakat bu fırsatın yanında Peter’in değer verdiği herkes tehlike altına girer.

TürMaceraAksiyon
IMDb7,4
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenJon
Watts
OyuncularTom
Holland
Michael
Keaton
Robert
Downey Jr.

23. Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği 

Netflix Macera Filmleri

En iyi Netflix macera filmleri listemizin 3. sırasında yer alan bu film dünyanın kaderini değiştirecek olan yüzükten sonsuza kadar kurtulmak için verilen zorlu mücadeleyi konu ediyor. Yapılalı yıllar olan ve topraklara sadece kan getiren bu yüzüklerin sonuncusu, üretiminden yüzyıl sonra ortaya çıkar. Amcası Frodo’ya bir yüzük emanet eder. Bu yüzüğün neler yapabildiğini bilmeyen Frodo, büyücü Gandalf’ın anlattıkları yüzünden dehşete kapılır. Çünkü bu yüzüğün getireceği yıkımdan ve toparlanmaya çalışan Sauron’u da engellemek için bu yüzüğü yok etmek gerekmektedir. Yüzük ise sadece Mordor’da yok edilebilir. Yüzüğü yok etmek için kendi hayatlarını hiçe sayan bir ekip kurulur. Peki bu ekip yüzüğü yok edebilecek mi?

TürMaceraFantastik
IMDb8,8
Gösterim
Tarihi
2001
YönetmenPeter
Jackson
OyuncularElijah
Wood
Sean
Astin
Ian
McKellen

24. Gladyatör 

Netflix Macera Filmleri

Roma’da İmparator Marcus Aurelius hüküm sürmektedir ve iyi bir general olan Maximus imparatorluğun hiyerarşik basamaklarında hızlıca yükselmektedir. Tahtın varisi olan Commodus, babasının kendisini güçlendirmek yerine bu yabancıyı yükseltmesinden çok rahatsızdır. Bu yüzden Maximus’u ve ailesini öldürmesi için bir emir çıkartır. Ölümden zar zor kurtulan Maximus bir gladyatör olarak eğitilmek üzere arenaya gönderilir. Fakat Maximus’un aklında sadece bir şey vardır. O da Commodus’dan ailesini öldürdüğü için intikamını almaktır. Yapım En İyi Erkek Oyuncu Oscar’ı, En İyi Film Oscar’ı gibi birçok ödülü kazanmıştır.

TürMaceraEpik
IMDb8,5
Gösterim
Tarihi
2000
YönetmenRidley
Scott
OyuncularRussell
Crowe
Joaquin
Phoenix
Connie
Nielsen

25. Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü 

Netflix Macera Filmleri

Netflix’te yayınlanan en iyi macera filmleri listemizin ilk sırasında yer alan bu yapım Tek Yüzük’ün ortadan kaldırılması için verilen zorlu mücadeleyi konu ediyor. Frodo ve onun en yakın arkadaşı Sam bir yolculukta korkunç Mordor’a doğru yaklaşmaktadırlar. Tek Yüzük yok edilmelidir ve bunun için ne gerekiyorsa yapılmalıdır. Bunun için insan, elf ve cüce orduları karanlık güçlerin karşısına tek bir yumruk şeklinde çıkmıştır. Fakat hepsi küçücük bir Hobbit’in eline bakmaktadır. Orta Dünya’nın kaderi belli olmak üzeredir ve yüzük kullananı cezbetmektedir.

TürMaceraFantastik
IMDb8,9
Gösterim
Tarihi
2003
YönetmenPeter
Jackson
OyuncularSean
Astin
Elijah
Wood
Viggo
Mortensen

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.